Ev adami...boguluyorum imdatttttttt...

eşim iş harici evdedir.kahvesi falan da yoktur.keşke işe gitme zorunluluğu olmasa da 7/24 evde dursa.benim de eşim paniktir hatta sağlık ocağında panik baba geldi derler :)

Koltukları at diyecem ama yatağı çeker getirir
Kolay gelsin valla işin zor. Benim bi tanıdığım oğlu futbola yazılınca rahat etmişti. Öyle kendisine bir çevre oluşturmuştu.

Çok ilginç. Adam işe de gidiyor hep evde değilmiş, çok ilginç eşiniz sizin hakkınızda böyle düşünse ne dersiniz acaba? Bence aranızda sevgi yok. Sevgi olmayınca her şey insanın gözüne batar. Ben de eşim evde olunca bakkala bile gitmesin isterim. Beraber gezeriz gezeceksek de. Kahve kültürü olan bir erkek nasıl istiyorsunuz cidden şaşırdım.

Bu adam caliamiyormu? Evde 8 10 saat yanlız kaliyorsunuzdur çalışıyorsa. Bi an okurken esi mi okudum sanki:) benim esimde hep Evde dir 5 yıllık evliyim. Ama ben çok memnunum halimden bazen markete çarşıya çıkıyor yolunu gözlüyorum gelsin diye:)) elinden kumandasi düşmez. Geçen dışarı çıktım geç geldim yemek bile yapmış bize:)) tadini cikarin bence kahveye giden bi kocam olsaydi cok kizardim dogrusu evde yanliz olmayi hic sevmem kizim var ama yinede canım sıkılır

Gündüzleri ne seyrediyor ki
Kadın kuşağı programlar yok mu gündüz
TV yi mi bozsan acaba
Ayol adamın içinde yok malesef Tv yi bozsa gider alır yenisini o adam miskin miskin bide rahatına düşkün ne yapsa başaramaz bence ama ev işine sür bencede bazen rahat edersin belki aman belim koptu kalk bulasıgi yıka aman ben kaydım düştüm çamaşırları as ayy karnım çok fena su evi bi süpür diye sırala bence belki kaçırırsın hatta onun kalktığı anı kolla ve yastığa koltuğa sen kurul kumandayida kap biraz da ben senin gibi takılayım de bakam napcak

Çok dogru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…