Ev aldık ama çok pişmanız

Muhtemelen evde halı alanları kısıtlı ve terlikle geziyorlar oyuzden ses çıkıyor bizim üst katımızda öyleydi ve allahtan kiracıydılar çok şükür sonunda taşındılar bi önceki kiracının çıtını bile duymazdık ve bizim evimizde eski yeni evlerin ses yalıtımı daha az oluyor bence benim gördüklerim hep öyleydi en azından. Sanki özellikle vuruyorlar gibi ses çıkıyor dimi gece 3 e kadaruyuyamazdık bide sabah 6 da işe gidiyoruz ailecek çok zor günlerdi

Kare şeklinde satılan köpükler var duvarları veya tavanı kaplamak için bauhause ya falan satılıyor danışıp arasından belki yalıtım malzemesi de koyup kaplayabilirsiniz köpük zaten çok ince yalıtım malzemeleri de ince oluyor bildiğim kadarıyla biz sadece salona köpuk kaplamıştık tavana

Kaç gündür ağlıyorum paramız boşa gitti, kendi evimiz de uyuyamıyoruz. Satmaya kalksam müşteri geldiğin de sesleri duyarsa kaçar gider. Kimse gürültü dinlemeye para vermez.
Aslında tadilat yaptırarak iyi yapmışsınız. Eve biraz değer katmıştır.

Muhiti, evi çok beğeniyorsaniz. O dairedeki komşunuzla konusup anlaşarak izolasyon yaptırın. Yok o kadar da memnun değilseniz. Evi kiraya verip başka, sakin bir daireye kiraya çıkabilirsiniz.

Sonra baktınız olmuyor satar en üst kattan daire alırsınız.

Aşağıya geleni gönderiyorlar yani , bunlar çocuklar büyüyünce o apartmanı ele geçirmeyi planlıyor bence bizi bizden başka kimse çekmez her çocuğa bir daire veririz diye düşündüler zaar

Hayatı size çekilmez hâle getirdiklerini kanıtlayıp evi bile sattırabilirsiniz ama çok uğraşmanız lazım. Bir de işi bilen bir avukat lazım.
Evi yaptırmışsınız, artık daha iyi para eder. Baktınız olmuyor, daha iyi fiyata satarsınız

İyi bı avukatla evden cikarttirabilirsiniz ama sonra işte hayati tehlikeniz olabilir

Gurultu yapiyorlarsa haklisiniz da
Elaleme nasil dediniz parke yaptirin yarisini biz verelim diye? Ben olsam parke paranizla kiraya cikin derdim cevap olarak.
Sirf gurultu icin evimden cikamiyorum ben. Baska bir apartmana gitsem mutlaka komsu sesi olacak cunku. Siz de bunu ongormeliydiniz hem eski hem de ust katinda insan yasayan bir daire alirken.

Yani insanlar mecbur yürüyecek, yere basmalarına da ne kadar dikkat edebilirler bilemedim. Parke yaptırın demek biraz tuhaf olmuş, seramik seviyor olabilirler neden parkeye dönsünler. Bir de bence parke de daha çok ses gelir...
Benim bildiğim tavana yalıtım yaptırabiliyorsunuz. Oturduğum sitede aynı sizin gibi üst komşusunun sesinden çok rahatsız olan biri vardı, tüm evin tavanlarına yalıtım yaptırdı çözüldü sorun. Bir araştırın isterseniz. Çok da canınızı sıkmayın bence alıştıkça daha az rahatsız eder.

Ya ses konusun da haklısınız da insanların kendi evlerinin içinde hangi odada oturacağına da karışılmaz sanki

Büyük konusmak asla istemiyorum ama eski ev mi? Kirada olmak daha iyidir derim. 28 senelik aile evimizi zar zor kentsel donusume verdik ama verene kadar üst komşunun sesleri direkt bizdeydi kac gece sinirden agladigimi bilirim. Sabah ise gidiyorum çocuk yoktu yukarda ama yaşlı hasta sesi vardi asla saygisizlikta yapmak istemedim ama uyuyamiyordum uykulu gidiyordum işe artik annem de üzülüyordu kendi gitti cocuklarina söyledi artik yaniniza alin diye. Yalıtım yok tabi ki eski ev. Şuan kiradayiz çok rahatladik.
Ses herkese rahatsizlik verir keşke ev aliyorsaniz biraz daha arastirsaydiniz diyorum kira ev de degil ha diye çıkasın.

Ya ses konusun da haklısınız da insanların kendi evlerinin içinde hangi odada oturacağına da karışılmaz sanki
adam evimize kadar gelip, ne yapalım simdi bize söyleyin ona göre bir sey yapalım dedi. Çocuklar salonda bisiklet biniyordu. Biz de en azından odasında oynasın dedik. İki çocuğun sürekli koştuğunu düsünün. 3 gün boyunca halısız zeminde bisiklet biniyorlardı. Dayanamaz duruma geldim. Migrenimden uyuyamıyordum

parke kesinlikle çözüm olmaz ama tavana,duvarlara yapılabilen yalıtım var, diye duymuştum,biraz daha araştırın.

Tonla para verip içinde insanların yaşadığı bir binadan 2. El bir ev alacak olsam dedektif gibi araştırma yaparım herhalde. Önceki sahibi neden satıyor öğrenmeden o evi satın almam mesela o kesin.

2 sene önce evimizi satıp kiraya çıkmak durumunda kaldık. Tutacagimiz ev de yeni bina, ev sıfır ama apartman dolu, sadece bizim tutacagimiz ev boş, o da yer sahibinin dairesiydi. Bugune kadar hep şans eseri üst katimizda yaşlı aileler oturuyordu sıfır gürültü ve eski binalar gerçekten şimdikiler gibi kağıttan değilmis ki hiç ses duymazdik. Bu bahsettiğim daire tam ara kattı asansör yatak odasına çok yakındı ben de tutmadan önce emlakcidan rica ettim, aksam 8 den sonra gidip ses geliyor mu bakabilir miyim diye adam tamam dedi. Vallahi aklımı seveyim. Ev baya açık alandaydi ve 500 Mt kadar ilerisinde düğün salonu varmış meğer üst katta çoluk çocuk koşuyor mu diye bakayım diye gittiğim evde evin içinde davul sesi yankılanıyordu bizimkiler resmen önümde eğileceklerdi. Bir de çıkarken duyduk akşam saati horoz ötüyordu yakında bir yerlerde üst kattakileri sesini hiç duymadık bile davuldan zurnadan.

Velhasıl ev alacaksanız didisinin didisini araştırın ve evi mutlaka geç saatlerde ayrıca görmeye gidin.

Konu sahibi sizin için geçmiş olsun dışında diyebileceğim bir şey yok. Seslere boyun eğip sabretmek veya evi satmaktan başka çareniz yok gibi görünüyor üzgünüm.

Bazısı topuklarına vurarak yürüyor (benim büyük kızım da öyle, devamlı uyarıyoruz) yalnız parkede de ses olmaz mı. Parke cözüm olmaz gibime geldi. Zaten İstememişler.
Bence de hem gürültülü hem kalabalıkları. Sanırım onlar değişmez

Üst kata istediğinizi yaptırın o topuklara vura vura yürüyorlarsa ses gitmez. Üst kattaki kaynımdan biliyorum inletiyo resmen ortalığı

Bizimde başımıza geldi ve bir sene oturup sattık evi.Eşimi çok zor ikna ettim çünkü kredi çekmiştik o ev için.Sattık krediyi kapattık yeni bir ev aldık yapacak biley yok hayatta oluyor böyle hayal kırıklıkları hiçbirşey sizden kıymetli değil.Eğer pişmansanız satın gitsin kiraya çıkın daha iyi.

Bunun alt komşu versiyonu da bende var .kadın topuklu terlikle yürüyor herhalde sabahın köründe şıkkıdı şıkkıdı yatak odamın altından sesi geliyor.Yalıtım yaptıracağım bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…