- 24 Eylül 2010
- 6.204
- 20.296
- 548
- Konu Sahibi Siriusnova
-
Atmıyorlar işte. Ne yapılabilir? Konu sahibi ne yapabilirim diyor, karşı taraf ne yapmalı değil.Kavga etmek ya da hediye almak.
İki uç tepki.
Düzgünce konuşmuşlar işte, onların da bi adım atması lazım artık
Aslında tadilat yaptırarak iyi yapmışsınız. Eve biraz değer katmıştır.Kaç gündür ağlıyorum paramız boşa gitti, kendi evimiz de uyuyamıyoruz. Satmaya kalksam müşteri geldiğin de sesleri duyarsa kaçar gider. Kimse gürültü dinlemeye para vermez.
Hayatı size çekilmez hâle getirdiklerini kanıtlayıp evi bile sattırabilirsiniz ama çok uğraşmanız lazım. Bir de işi bilen bir avukat lazım.Merhabalar
2 hafta önce ev aldık. Ev çok bakımsızdı, oda kapılarını değiştirdik, parke yaptırdık, güzelce boyattık, mutfak dolabını yeniledik. Yani çok para harcadık. Biz evi gezdiğimiz zaman üst kattakiler şehir dışındaymış haberimiz yoktu kimse de söylemedi. Bizde ev bakımsız ama en azından gürültü yok , kafamız rahat olsun dedik. Geçenler de üst kattakiler geldi. 5 çocuklu bir aileymiş. Çok aşırı gürültü yapıyorlar. Topuklarını vura vura yürüyorlar. 2 kez çıktım uyardım. Bizim yürüme şeklimiz böyle dediler. Bende acaba zemin seramikleri eskidi o yüzden mi ses çıkarıyor dedim. Tekrar konuştum işte buraya parke yaptırabilir misiniz en azından sesi biraz azaltır dedim. Yaptırmayacaklarını söyledi. Sonra parkenin yarı masrafını biz karşılayalım dedik ona yok dediler. Dayanamıyorsanız gidersiniz dedi. Çok sorunlu bir komşuymuş. Eski ev sahibi zaten bu yüzden satmış diğer komşular söyledi. Çocukların okuluda yok gece 2 ye kadar uyumuyorlar. Yürüdükleri zaman güm güm ses çıkıyor. Üsttekiler uyumadan biz uyuyamıyoruz. Biraz araştırdım ses yalıtımı gürültünün kaynağı nereyse oraya yapılıyormuş, yani üsttekinin zeminine yapılması gerekiyormuş. Biz asma tavan yaptırsak bir faydasını görür müyüz? Çok zor durumdayız tavsiyelerinizi bekliyoruz.
Ya ses konusun da haklısınız da insanların kendi evlerinin içinde hangi odada oturacağına da karışılmaz sankiBen de kiracıyım hatta konu da actım. Bizim komsu cocukların psikolojisi bozulur bilmem ne diyordu. En azından cocuk odasında oynasınlar dedim salonda kosturuyorlardı. Neymis tek odaya tıkayamazlarmıs. Her kapısına gittiğimizde adam cocuklarıyla beraber kapıma geldi sonrasında. En son da odamı değistirdim. Simdi de benim oda tarafında oynuyor cocuklar. Normalde saat 11de uyumus olurdum. Simdi 2ye kadar uyanığım sesler kesilmeden uyuyamıyorum. Ya da bir kosma sesi geldğinde irkilerek uyanıyorum. Ben Ev değistiricem. Böyle komsularla ya polislik olursunuz ya da benim gibi kavga edersiniz
adam evimize kadar gelip, ne yapalım simdi bize söyleyin ona göre bir sey yapalım dedi. Çocuklar salonda bisiklet biniyordu. Biz de en azından odasında oynasın dedik. İki çocuğun sürekli koştuğunu düsünün. 3 gün boyunca halısız zeminde bisiklet biniyorlardı. Dayanamaz duruma geldim. Migrenimden uyuyamıyordumYa ses konusun da haklısınız da insanların kendi evlerinin içinde hangi odada oturacağına da karışılmaz sanki
parke kesinlikle çözüm olmaz ama tavana,duvarlara yapılabilen yalıtım var, diye duymuştum,biraz daha araştırın.Yapabiliyosanız imza toplayip evden attirin madem herkes biliyor sorunlu olduklarını. Kapilarina gidip uyarmissiniz normal insan olsalar kusura bakmayin dikkat etmeye calisiriz vs. derler. Illa ki ses olur 5 cocukla ama tavır berbat. Bizde boyle deyip gondermisler ne nezaketi ne insanliği hak eder boyle tipler. Asla iyi olcam diye kasmayın siz de ev sahibisiniz.
Beni rahatsiz eden komsum olsaydi bende onu rahatsiz ederdim apartmanda yasama gorgusunu artik ogrensin şu insanlar.
Ben üst katta oturuyorum. Alt kattaki yakmıyor. Bizi baya etkiliyor. Onu da gözden geçirmek lazım.Bu siteden öğrendiğim şey ,bir gün ev alırsam kesinlikle en üst kat olacak.
Bunun alt komşu versiyonu da bende var .kadın topuklu terlikle yürüyor herhalde sabahın köründe şıkkıdı şıkkıdı yatak odamın altından sesi geliyor.Yalıtım yaptıracağım bendeMerhabalar
2 hafta önce ev aldık. Ev çok bakımsızdı, oda kapılarını değiştirdik, parke yaptırdık, güzelce boyattık, mutfak dolabını yeniledik. Yani çok para harcadık. Biz evi gezdiğimiz zaman üst kattakiler şehir dışındaymış haberimiz yoktu kimse de söylemedi. Bizde ev bakımsız ama en azından gürültü yok , kafamız rahat olsun dedik. Geçenler de üst kattakiler geldi. 5 çocuklu bir aileymiş. Çok aşırı gürültü yapıyorlar. Topuklarını vura vura yürüyorlar. 2 kez çıktım uyardım. Bizim yürüme şeklimiz böyle dediler. Bende acaba zemin seramikleri eskidi o yüzden mi ses çıkarıyor dedim. Tekrar konuştum işte buraya parke yaptırabilir misiniz en azından sesi biraz azaltır dedim. Yaptırmayacaklarını söyledi. Sonra parkenin yarı masrafını biz karşılayalım dedik ona yok dediler. Dayanamıyorsanız gidersiniz dedi. Çok sorunlu bir komşuymuş. Eski ev sahibi zaten bu yüzden satmış diğer komşular söyledi. Çocukların okuluda yok gece 2 ye kadar uyumuyorlar. Yürüdükleri zaman güm güm ses çıkıyor. Üsttekiler uyumadan biz uyuyamıyoruz. Biraz araştırdım ses yalıtımı gürültünün kaynağı nereyse oraya yapılıyormuş, yani üsttekinin zeminine yapılması gerekiyormuş. Biz asma tavan yaptırsak bir faydasını görür müyüz? Çok zor durumdayız tavsiyelerinizi bekliyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?