Ay nasıl da hevesleniyorum aslında ama bu lojmana da masraf yaptık içinde 5 -10 yıl kalırız dedik eşim özel sektörde işleri açıldı ev alabildik böylece hiç planda yoktu. Şimdi evi kiraya verirsek ek gelirimiz olacakBir şeyi çok kişi yapıyorsa o yanlış olmaktan çıkmıyor maalesef.
Hadi vicdani kısmını geçtim. Kendi evin olacak sonuçta. Sıfır daire tertemiz hiç mi heveslenmiyorsun?
Kendi eviniz varsa geçin bence. Bir sürü insan yanlış yapıyor diye siz de yapmayın.oturduğumuz lojman 2 + 1 ve bayağı geniş tek eksi yönü 30 yıllık bina olması ve zemin katta olması. Yoksa içi iyi idare eder. Biz bulunduğumuz şehirde Çakılı kadro olduğumuz için tayin durumumuz yok. Şimdi 2 + 1 ev aldık temelden. Ama bilirsiniz yeni evler bayağı dar yapılıyor. Bitmek üzere gittim baktım. Ara katta geniş balkonlu ana odaları dar ama güzel bir ev aslında. geçmeyip içine kiracı koyup 1.02 yıla satıp 3 + 1 alınca mı geçmeliyiz acaba? Evim olmasına rağmen geçmemek vicdani bir yük de yapıyor aslında. Sonuçta kira verenler var. Ama evi olmasına rağmen evine geçmeyip lojmanda oturan o kadar da çok insan var ki tek sen değilsin diyorum kendime. Yine de doğru olanı yapmak da istiyorum. Ay çok ikilemde kaldım.
Evet ya…… ben galiba aslında destek almaya geldim. Eşim lojmanı boşaltmak salaklik olur diyor çünkü bir daha çıkmaz artık evimiz var diye. Ama ben bu hayatta hep doğru olanı yaptım ve mukafatini aldım. Başka yerden aldım ama doğru olanı yapmaktan geri kalmamalıyımKendi eviniz varsa geçin bence. Bir sürü insan yanlış yapıyor diye siz de yapmayın.
Eviniz varken lojmanda kalmanız ihtiyaç sahiplerinin hakkını gasp etmek oluyor. Diğer insanlar yapıyor diye yapmak doğru değil.oturduğumuz lojman 2 + 1 ve bayağı geniş tek eksi yönü 30 yıllık bina olması ve zemin katta olması. Yoksa içi iyi idare eder. Biz bulunduğumuz şehirde Çakılı kadro olduğumuz için tayin durumumuz yok. Şimdi 2 + 1 ev aldık temelden. Ama bilirsiniz yeni evler bayağı dar yapılıyor. Bitmek üzere gittim baktım. Ara katta geniş balkonlu ana odaları dar ama güzel bir ev aslında. geçmeyip içine kiracı koyup 1.02 yıla satıp 3 + 1 alınca mı geçmeliyiz acaba? Evim olmasına rağmen geçmemek vicdani bir yük de yapıyor aslında. Sonuçta kira verenler var. Ama evi olmasına rağmen evine geçmeyip lojmanda oturan o kadar da çok insan var ki tek sen değilsin diyorum kendime. Yine de doğru olanı yapmak da istiyorum. Ay çok ikilemde kaldım.
Lojmana da çok masraf yaptık… cakili kadroyiz ve en az 5 yıl ev alamayız diye. Sonra eşimin işleri acildi. Ama kiracı soksak mahveder eviKiracı koyarsanız satmak zorlaşır bu devirde kendiniz oturmanız avantaj
Neden ki ya kiracılı şekilde alan olmuyor mu yatirimlikEviniz varken lojmanda kalmanız ihtiyaç sahiplerinin hakkını gasp etmek oluyor. Diğer insanlar yapıyor diye yapmak doğru değil.
Ayrıca kiraya verirseniz satamazsınız. Biz 4 yıldır satamıyoruz kiracı yüzünden.
Diğer konunuzda da sizi çok takdir etmiştim. Gerçekten bazılarının söylediğinin aksine " İYİ KALPLİ" birisinizEvet ya…… ben galiba aslında destek almaya geldim. Eşim lojmanı boşaltmak salaklik olur diyor çünkü bir daha çıkmaz artık evimiz var diye. Ama ben bu hayatta hep doğru olanı yaptım ve mukafatini aldım. Başka yerden aldım ama doğru olanı yapmaktan geri kalmamalıyım
Siz içinde kiracı olan evi alır mısınız?Neden ki ya kiracılı şekilde alan olmuyor mu yatirimlik
Kira geliri için insanlar bilhassa alıyor alırdım yaniSiz içinde kiracı olan evi alır mısınız?
Kira geliri için ev almıyor artık insanlar. Oturmak için almak isteyene de kiracı “ ben çıkmam git mahkemeye ver” diyor, babasının malıyaKira geliri için insanlar bilhassa alıyor alırdım yani
İhtiyacı olan biri gelir,kimin yükünü hafifletirsiniz bilinmez.Siz kalbinizden geçeni yapın bırakın diğerleri hak yesin. Siz bildiğiniz yoldan ayrılmayın o yolun sonu selâmet.....Evet ya…… ben galiba aslında destek almaya geldim. Eşim lojmanı boşaltmak salaklik olur diyor çünkü bir daha çıkmaz artık evimiz var diye. Ama ben bu hayatta hep doğru olanı yaptım ve mukafatini aldım. Başka yerden aldım ama doğru olanı yapmaktan geri kalmamalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?