Ev aldık lojmandan evime geçmeli miyim?

Ne yalan söyleyeyim şu lojmanın kaymağını yiyenlere hep özenmişimdir. Biz de bu hak yok diye dağın başında damsız sıvasız evlerde kaldık senelerce.
Madem işler böyle yürüyor, kullanın siz de hakkınızı.

Bence görev yaptığı şehirde evi olan başvuramaz şartı koyarsan herkes evi başka yerden alır zaten ki halihazirda öyle yapıyorlar.
Bakmayın siz buradaki cengaverlere. Lojman hakları olsa koşa koşa gider çoğu. Başkasına etik davranma dersi vermek kolay.

Kimsenin hakkını yemiyorsunuz. Size verilen hakkı kullanıyorsunuz.

Kiracı koyabilirsin ama seçici olmanız şart artık kiracı çıkarmak çok zor. Ailem çok problem yaşadı. Üstüne bide bedavaya oturdular 2025 yılında sadece 2 milyara. Eve çöktüler. Ailemde vicdansızlık edip 40 milyar yapmadı evi 15 felan dediler onu bile kabul etmediler üstüne evde olan mobilyaları kırdılar ve bi kısmını çaldılar götürdüler. Olan emeğe oluyor... İstanbul gibi biyerde hemde. Ben olsam sıfır ev ter temiz mis gibi o eve önce ben geçer ben tadını çıkartır eskitirim. Hiç hir negatif enerji yok kimsenin izi yok harika hayırlı olsun

Bence görev yaptığı şehirde evi olan başvuramaz şartı koyarsan herkes evi başka yerden alır zaten ki halihazirda öyle yapıyorlar.
İlla lojmanda oturacağım diye ısrarcı olan öyle yapar evet. Dediğim gibi 3-4 evi olan oturuyor. Görev tahsisliler zaten 40 sene çıkmıyor evin demirbaşı oluyor kiracı olduğumuz dönemde çok kızıyordum onlara. Ev aldıktan sonra bir daha da başvurmadım zaten lojmana. Bundan önceki kurumumda da bekar kadın memurlara veriyorlardı lojmanları mesela, evi olan asla oturmuyordu. Sanıyorum kurum kültürüyle de alakalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…