• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ev alışverişi ve öfke

İşte bunu anlatamadığım için küsüz şu an ve ne söylesem tersine çekeceği ve bundan ötürğ ne konuşacağımı bilmediğim için de sen hatalısın yüz astın trip attın istedin aldım bak (bir hafta sonra) ya çevirecek olayı
kesinlikle sonuna kadar haklısın bu konuda. kimse bebeğin ihtiyaçlarını anneden iyi bilemez. en azından ben sadece bebeğimiz için alışveriş yapıcam inceleyip almam gerekiyor cildi çok hassas gibi şeyler söyleyip ikna etmeye çalışın

Bakkala kasaba borç olarak yazdır, köpek gibi öder günün sonunda. Bir olur iki olur aklı başına gelir.

Veya kartı al kendin alışveriş yap. Ama bebek büyüdükçe daha çok mutfak malzemesi gerekecek. Sis ne yiyip ne içiyorsunuz evde?

Niye sizinle markete gitmiyor ilk günden beri böyle
Üşenmedim saydım totalde beş defa gitmişizdir sıkılıyor çabuk çabuk alıyor ben bakıyorum ediyorum ya e bari tam al erteleme istediğimi al

Hiç düşünmedin mi diyince sanki ben çok yemek yiyorum gün içinde sizi muhtaç mı ediyorum diyor al dersem evet alıyor ama diyorum ya tam değil mesela bir haftadır şampuanla bulaşık yıkıyorum e losyonlu yoktu diyor bebek için dalin istiyorum gitmiş agu diyr bimin şampuanını almış gibi
Sampuanla bulasik yikayacak kadar nasil alisveris yapilmaz anlayamadim şok oldum
Istedigin marka olmayiversin arkadasim
Fairy olmaz da piril olur nolcak
Ayrica siparisi marketten soylemene de gerek yok alisveris sitelerinden de alabilirsin kargolar her yere getiriyor marketler getirmese de
Haftasonu kalk giyin hadi markete gidiyoruz de
Git 1 aylik ne lazimsa al doldur odesin
Sende ondan bekliyorsun sanirim birseyler yapsin diye ama senin koca da o hamur yok

Ben hayatımda böyle bir şey duymadım. Kadınlar olarak evin eksiklerini en iyi biz biliyoruz. Ayrıca anlık olarak markette görünce almamız gerektiğini hatırladığımız şeyler de oluyor. Ne saçma bir davranış bu adamin yaptığı
Bu ekonomik şiddet ,kadını içten içe çürüten değersizleştiren üstelik bunu alçakça yapan biri var karşısında.Şampuanla bulaşık yıkıyormuş, ALLAH aşkına bulaşık deterjanı kaç lira??! Deliriyorum gerçekten böyle adamların varlığını bilmek beni delirtiyor

Üşenmedim saydım totalde beş defa gitmişizdir sıkılıyor çabuk çabuk alıyor ben bakıyorum ediyorum ya e bari tam al erteleme istediğimi al
Avmlerin alt katlarinda buyuk marketler oluyor
O gitsin kahve mi iciyor geziyor mu napiyorsa yapsin
Cocugu gezdirsin bebek arabasinda
Sen kartini al yap alisverisini otoparkta bulusursunuz
Biraz disli olsana sende
Kocani beklersen ac kalacaksin
Ki kalmissin da zaten

İşte maalesef konumdan ötürü istediklerime ulaşamıyorum ayrıca harcama yapsam kendi harçlığımdan yapmış olacağım yani o vermeyecek
İşi ne ? Aylık geliri ne eviniz kira mı? Eş ailesi yardım ediyor mu? Bunları cevaplarsanız ona göre doğru yorumlar yaparız size.

Hiç düşünmedin mi diyince sanki ben çok yemek yiyorum gün içinde sizi muhtaç mı ediyorum diyor al dersem evet alıyor ama diyorum ya tam değil mesela bir haftadır şampuanla bulaşık yıkıyorum e losyonlu yoktu diyor bebek için dalin istiyorum gitmiş agu diyr bimin şampuanını almış gibi

Aileleriniz bir şey demiyor mu bu duruma?

Açıkça ekonomik şiddet bu. Siz bunca yıldır neden normalleştirdiniz? Eşiniz sizin dışarı çıkmanıza engel mi oluyor.

Sampuanla bulasik yikayacak kadar nasil alisveris yapilmaz anlayamadim şok oldum
Istedigin marka olmayiversin arkadasim
Fairy olmaz da piril olur nolcak
Ayrica siparisi marketten soylemene de gerek yok alisveris sitelerinden de alabilirsin kargolar her yere getiriyor marketler getirmese de
Haftasonu kalk giyin hadi markete gidiyoruz de
Git 1 aylik ne lazimsa al doldur odesin
Sende ondan bekliyorsun sanirim birseyler yapsin diye ama senin koca da o hamur yok
Ay pazar günü uyuyakaldı başında dikildim kalk diye yağmur var taşıyamayız dedi pazartesi son kalanları uydurdum dün de misafirliğe gidecektik erken gelmişti markete ne ara giderix diye sordum tamam ya yemek yiyorum diye kestirdi yani defalarca söyledim de lohusayken süt sağma makinası lazımdı onu bilr geçiştirdi alana kadar işim bitti öylr yani

Aslında çok iyi bir baba da cimriymiş 🫠
Çocuğuna para harcamayan onun insani beslenme hakkını keyfine göre kısıtlayan bir adam benim gözümde kötüdür.İyi baba bu değildir lütfen kendinizi kandırmayı bırakın

İki tip erkeği eş olarak seçmeyin biri cimri ikincisi kıskanç
Seninki çifte kavrulmuş heralde
Bebeğine bu kadar cimri olan adam iyi bir baba olur mu?
Aşırı değil diyr kendimi kandırıyorum şu an diyorum ya isteyince alıyor ama kendine göre kendince kendi istediği şekilde

Bu ekonomik şiddet ,kadını içten içe çürüten değersizleştiren üstelik bunu alçakça yapan biri var karşısında.Şampuanla bulaşık yıkıyormuş, ALLAH aşkına bulaşık deterjanı kaç lira??! Deliriyorum gerçekten böyle adamların varlığını bilmek beni delirtiyor
Karısına, bebeğine bunu yapacak adam neden evleniyor anlamadım. Madem eşi cocuğa bakıcak, eve bakıcak bu adam da evin her ihtiyacını eksiksiz karşılamak zorunda. Bu zamanda bu nasıl bir sacmalık böyle?

Aslında çok iyi bir baba da cimriymiş 🫠
Cimri adam nasıl iyi baba olabiliyor? Bebeğinden ve annesinden esirgiyor her şeyi. Bu kadar mı düşük iyi kriteriniz? Adam size şampuanla bulaşık yıkatıyor. Dalin bile almamış bebeğine, Mustela falan isteseniz kavga edersiniz herhalde.

Maddi durumun kötüdür anlarım ama değilse adam berbat biri

Liste yapın eline verin .İnternetten bakın ne eksikse .Yada eve sipariş verin.Yani çıkıp alsanız ne olacak orasını anlamadım ben.Allah esirgesin eşiniz olmasa siz markete gidemeyip ıssız adada kalmış gibi mi olacak.Esiniz bunu düşünsün.Anlamadim yani

Cimri adam nasıl iyi baba olabiliyor? Bebeğinden ve annesinden esirgiyor her şeyi. Bu kadar mı düşük iyi kriteriniz?
Cimrilik level atladı bu konuda. Dışarıda yemek yemek, giyim vs hadi neyse de , bu adam bildiğin aç bırakıyor.

Back
X