Ev alma ve altın meselesi

Yaahu koskoca evin yanında o altınlar ne ki. Kocanıza güveniyorsanız verin gitsin .
Birazını eşya perde vs için ayırın zaten.
Mutfak dolapları ve banyo küçük olduğu için orayı baştan daha kullanışlı yapıp balkon a da çamaşırlık ve dolap yaptıracağız

Ayrıca alınan ev kayın pederiniz üzerine olacaksa verme taraftarı olmam bu bir

Aklınızda boşanmak varsa yine vermem buda 2 ve

evliliğinizde şiddet aldatma vs herşey varmış 1 ay önce avukat aramışsınız.
Eşiniz bunu hissetmiş olup sizi kandırıyor olabilir
Aldatma yok ama evet dediğiniz diğer herşey var.

Siz babanızın bile gazına gelip kocanızla ters düşerseniz yeni bir boşanıyorum konusu açılmak üzere buralarda

Senin altınına niye güveniyor diyen babanın dolduruşuna geleceğine, düşünseydin bir kayınbabana mı güvendin ev alabilmek için? Kocanın yerinde olsam o evi de aldırmam net. Baban ayıp etmiş. Sen de tüy dikmişsin bence.
Bu hanfendiye tamamen katılıyorum..

Kayınbabanın parasını yerken kıtır kıtır, altınlara gelince me. Olmaz öyle baba kız haksızsınız.

Altınları kuyumcudan alın kendi adınıza hesabınıza yatırın evde de su an da oturuyorsunuz yanlış anlamadıysam demeli tadilata çok da gerek yok oturulacak kıvamda biraz zaman geçince yavaş yavaş tadilat ettirirsiniz beni yanlış anlamayın ama 650 bine ev alan kaynataniza emlakçı parası devede kulak kalacaktır. Kafaya da takmayın birde evi de bence üzerinize alın eğer ev adınıza olacaksa isterseniz altınları verin bence net br durusunuz olsun dünyanın binbir turlu hali var esiniz tabi üzülüyorsunuz o da üzülüyor belki ama dünya hali yapacak Birsey yok kaynataniz kendi öz iradesiyle ev alıyor size

Ev sizin üzerinize olmayacak,
Koca size şiddet uyguluyor,
Boşanma aşamasına gelmişsiniz,
Aldığı 10 bini bile batirmiş ,

Bence babanız haklı.
Durumun böyle olduğunu niye yazmadın konu sahibi?
Belki altınları sırf senden almak için böyle bir yol bulmuşlar. Şuan da aklıma bu geldi.
ayrıca baban durumun böyle olduğunu biliyorsa, altınlara kızacağına seni o evden çekip almalıydı. Babayı yine haksız buldum maalesef.

Bana sorarsanız harcayacağınız evde de eşyalar da sizin için. Altınlarda. Oyuzden mutluluğunuzu bozmanızın bi anlamı yok. Tabi evlilikte bir problem bir güven sorunu vs yoksa. Ve bana sorarsanız iç işleyişinizi hele ki maddi konularınızı aile bireylerine fazla yansıtmayın kız aileleri bu konuda fazla hassas oluyorlar. Ancak ev dediğin ortak kurulur. Ben olsam eşime destek olurdum. Ama tercih tamamen sizin tabi. Evinizin işleyişini evliliğinizi bizden iyi bilirsiniz

Direk konuya geçiyorum arkadaşlar.
Ben iki üç yıl önce 190 gr altını Kendi babama verdim borç olarak bir sene önce eşim bitcoin almak için babamdan 10 bin TL kadar altını istedi ve babam verdi. Zarar ettik bitcoin işi battı ve on bin havaya uçtu boşyere

şu an kaynatam bize ev alacak ve ev yaklaşık 650bin TL

eşim dedi ki babana söyle altınları versin babama yardım edeceğim hiç olmazsa emlakçı parasını öder eve de kalan parayla tadilat yaparız dedi. Bende tamam dedim ve babamda şuna 120 gr altınımız var babam zaten borcu hazırlamış kuyumcuda duruyordu

İstedim parayı babam da kızdı niye her seferinde senin altınlarına güveniyor evi tamir için altın mı bozulur bitcoin için de istedi sonra boşa gitti para falan diye bi ton laf söyledi bana ben de tabi biraz gaza gelip eşime işte iyi düşündün mü boşa gitmesin para falan diye laflar söyledim ve eşimde alındı ben sizin paranıza kalmadım diye laflar söyledi ve biraz dargın ve sinirli arada kaldım tamam yarın parayı hesabına yatıracak dedim istemiyorum dedi kullanmayacağım o parayı ihtiyacım yok deyip duruyor ne yapmamı önerirsiniz

Altın olarak kuyumcu da kalsın mı yoksa nakite çevirip alıp eşime mi vereyim çok arada kaldımbi fikir verin lütfen
Bizde Allah nasip ederse ev aliyoruz kredi cekicez bi kismida benim altinlarimla odenicek sonucta bizim evimiz bir mal sahibi olmak icin ikimizde emek verip calisiyoruz hatta bebegimiz olucak 4 ay sonra Allah nasip ederse ben calisamicam bir sure ama bunu hic problem etmedim etmemde ben evlenirken bu adama guvendim sevdim evlendim birgun bana ev alir mi diye degil kii benim esimin tarafindan ev alinsaydi 650.000lik ben altinlarimi verirken hic bir sekilde dusunmezdim ev ikimizin evi sert cikmakla yanlis yapmissiniz karari vericek olan sizin cekirdek aileniz aile buyuklerinin devreye girmesini pek dogru bulmuyorum 🙏🏻

• Beğen
Reactions: rpt
650 bin olan eve ne tadilatı öyle zaten evin her şeyi hazırdır diye düşünüyorum. Daha uygun alabilirsiniz tadilat gerektirmeyen.

Durumun böyle olduğunu niye yazmadın konu sahibi?
Belki altınları sırf senden almak için böyle bir yol bulmuşlar. Şuan da aklıma bu geldi.
ayrıca baban durumun böyle olduğunu biliyorsa, altınlara kızacağına seni o evden çekip almalıydı. Babayı yine haksız buldum maalesef.
Konu sahibi ayrılmak istemiyor ki.
O yüzden babanın yapabileceği pek bir şey yok.

Mesela ben olsam, babam bana ev alacak olsa, ben de yahu şu adama biraz yardım edeyim diyerek eşimden ailesine borç verilen parayı istesem, eşim de babasının gazına gelip bana carlasa var ya, eşim o evi rüyasında göremez.
Eşimin babası cingözlük yapacak, benim babam bize ev alacak. Yok öyle üç kuruşa beş köfte. O evi aldırmaktan vazgeçer üstelik eşimin de canına okurdum.
Bu olayda ilk suçlu sizsiniz. Evlilik kurumuna saygısızlık etmişsiniz.

Back
X