Söylediğinizi araştıracağım.Teşekkür ederim tavsiyeniz içinBen birkaç ay önce yaklaşık 400 bin peşinatla evim kuruluşlarından birinden 2 milyona 6 ay içerisinde araba aldım. Size tavsiyem biraz araştırıp böyle bir kuruluşa 4 m peşinatla girip 5 ay sonra 10 m almanız olabilir. Ben konunuzu okuyunca ilk olarak bunu düşündüm açıkçası. Ama onun dışında ev almak her zaman mantıklıdır o konuda hiç düşünmeyin bile. Yani her şey ters gitse kısa vadede zarar bile etseniz her halükarda uzun vadede karlı olacaksınız.
İstanbulda kalacağınız kesin mi 4 milyona daha iç kesimlerde ev bulabilirsinizİyi akşamlar hanımlar
Bir sorum olacaktı sizlere.Uzun zamandır ev alma fikrimiz var eşimle.İstanbulda yaşıyoruz,eşimin işine yakın olduğu için şuan oturduğumuz semtte bakıyoruz evlerede.Bulunduğumuz semtte 3+1 ev fiyatları merkezi yerlerde ve site içerisinde ortalama 18-20 milyon bandında.Bunlar korkunç rakamlar tabi.Daha inşaatın temeli bile atılmamış,üstelik topraktan girmeyi düşünüyoruz.Çok firma gezdik ödeme planlarıda çok ağır ayrıca.Zaten bize uymuyor bunlar.Biraz daha ücra yerlerde yapılan evlerin fiyatı ise 10-13 milyon.Tabi bu rakamı vaadelendiriyorlar onlarda,o zamanda 10-13 milyon olan evin fiyatı 15-16 milyona çıkıyor.Elimizde 4 milyon gibi bir peşinatımız var.Geri kalanınıda vaadelendirip ödemek istiyoruz.Bu süreçte çok zorlanacağız tabi ama,ben kredi faizleri yüksekken oturacağımız bir ev almaktan yanayım.İleride kredi faizleri düştüğünde ev fiyatları çok daha yükselecek çünkü.Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda ev almak mantıklı mı yoksa biraz daha mı beklemeliyiz ? Farklı önerileriniz varsa bilgilendirebilirsenizde çok sevinirim.Teşekkür ederim şimdiden
Evet istanbulda kalacağımız kesin.O sebeple oturacağımız bir ev almak istiyoruzİstanbulda kalacağınız kesin mi 4 milyona daha iç kesimlerde ev bulabilirsiniz
Evet haklısın rakamlar dudak uçuklatıyor.Bizde araştırmaya girmeden fiyatların böyle olduğunu bilmiyorduk.Çok fazla yere sorduk ortalama üç aşağı beş yukarı aynı söyledilerHerzaman ev alınması tarafındayımdır ama rakam bana çok yüksek geldi şahsen biraz tedirgin olurdum tabi bu ikinizinde devlette yada özelde mi çalışıyor olmanıza ve gelir durumunuza göre değişir özel sektör büyük bir dar boğazdan geçiyor şu an
Bence mantıklıdır ben de düşünüyorum yatırımlık1+1 ev almayı düşünüyorum ben de bu zamanlar da mantıklı mıdır
Mantıklı1+1 ev almayı düşünüyorum ben de bu zamanlar da mantıklı mıdır
Ev sahibimiz sıkıntılı malesef.Bizde sürekli taşınmak veya kira ödemek istemiyoruz.O sebeple ev almayı çok istiyorduk.Yoksa dediğiniz çok mantıklı tabiİatanbulda farklı semtlere bakın bence nerede oturuyorsunuz bilmiyorum ama en kötü 2 tane 1+1 alın kirada kalın tabii aylık gelir iyiyse borca her türlü girilir yakın zamanda arkadaşım fulyada ev aldı gayet Beşiktaş yürüme mesafesi kötü suriyeli bi semt değil. İstanbulda yaşayan arkadaşlarım akrabalar Başakşehir bahçeşehir tarafında hep
Bilmiyorum bana 10 çok fazla geldi ama bütçe varsa konum önemli bir yerde hak veriyorum kira ödemeyi saçma buluyorumEv sahibimiz sıkıntılı malesef.Bizde sürekli taşınmak veya kira ödemek istemiyoruz.O sebeple ev almayı çok istiyorduk.Yoksa dediğiniz çok mantıklı tabi
Haklısınız.Fiyatlar çok fazlaBilmiyorum bana 10 çok fazla geldi ama bütçe varsa konum önemli bir yerde hak veriyorum kira ödemeyi saçma buluyorum
Hayırlı olsun sizede.Evet haklısınız ev almak çok mantıklı.İmkanları zorlayıp ev alacağız gibi duruyor bizde.Kira ödemeyi mantıklı bulmuyorumBizim elimizde 1600 civarı paramız vardı ve 2 Milyon kredi çekip şuan Oturduğumuz şehirde orta segmentli bir mahalleden aldık yukarı tarafları lüks kalıyor, aldığımız evimiz 2+1 ama daha önce oturduğumuz evin kirası 30 bandında olacaktı üstüne koyup kredi ödemek mantıklı geldi demem o ki ev almak her zaman daha mantıklı hele istanbul gibi bir şehirde.
İlginizi çeker mi bilmiyorum ama Ankara Keçiören de o fiyata yani 4 milyon liraya ev alip 25 bin liraya kiraya verebileceğiniz evler var ve maksimum 10 yillikİyi akşamlar hanımlar
Bir sorum olacaktı sizlere.Uzun zamandır ev alma fikrimiz var eşimle.İstanbulda yaşıyoruz,eşimin işine yakın olduğu için şuan oturduğumuz semtte bakıyoruz evlerede.Bulunduğumuz semtte 3+1 ev fiyatları merkezi yerlerde ve site içerisinde ortalama 18-20 milyon bandında.Bunlar korkunç rakamlar tabi.Daha inşaatın temeli bile atılmamış,üstelik topraktan girmeyi düşünüyoruz.Çok firma gezdik ödeme planlarıda çok ağır ayrıca.Zaten bize uymuyor bunlar.Biraz daha ücra yerlerde yapılan evlerin fiyatı ise 10-13 milyon.Tabi bu rakamı vaadelendiriyorlar onlarda,o zamanda 10-13 milyon olan evin fiyatı 15-16 milyona çıkıyor.Elimizde 4 milyon gibi bir peşinatımız var.Geri kalanınıda vaadelendirip ödemek istiyoruz.Bu süreçte çok zorlanacağız tabi ama,ben kredi faizleri yüksekken oturacağımız bir ev almaktan yanayım.İleride kredi faizleri düştüğünde ev fiyatları çok daha yükselecek çünkü.Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda ev almak mantıklı mı yoksa biraz daha mı beklemeliyiz ? Farklı önerileriniz varsa bilgilendirebilirsenizde çok sevinirim.Teşekkür ederim şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?