Ev almak mantıklı mı ?

Tavsiyeniz için teşekkür ederim.Ama biz istanbulda oturacağımız bir ev almak istiyoruz.Kendimiz kiradayız şuan.Her girdiğimiz evde sorun yaşadık ev sahipleriyle.O sebeple ev alma fikrimiz oluştu

Tavsiyeniz için teşekkür ederim.Ama biz istanbulda oturacağımız bir ev almak istiyoruz.Kendimiz kiradayız şuan.Her girdiğimiz evde sorun yaşadık ev sahipleriyle.O sebeple ev alma fikrimiz oluştu
Anladim hakkınızda hayırlısı olsun Rabbim kolaylıkla en güzelinden nasip etsin amin
Bu temelden girme olayında firmaya çok dikkat edin haftada en az 2defa haberlerde görüyorum yurdun değişik yerlerinde buna dair dolandırılmış insanları Allah korusun

Ben de yukaridaki arkadasin soyledigine bakin diyorum katilim evleri. Biz de konusmustuk , yuzde 40 pesinata 5 6 ay icinde veriyorlar o parayi.

Daha uyguna evler bulunur ama eger cocuk yoksa ,simdi sikin kendinizi

Sağolun amin inşallah Haklısınız bu tarz dolandırılma olayları çok oluyor ama bizde köklü firmalara bakıyoruz duyulmamış firmalara yanaşmıyoruz

Ben de yukaridaki arkadasin soyledigine bakin diyorum katilim evleri. Biz de konusmustuk , yuzde 40 pesinata 5 6 ay icinde veriyorlar o parayi.

Daha uyguna evler bulunur ama eger cocuk yoksa ,simdi sikin kendinizi
Çocuk yok şimdilik.Bende ev fiyatlarının iyice artmasından endişe ediyorum o sebeple bir an önce alma tarafındayım.Katılım evlerini araştıracağım teşekkürler

Ev almak mantıklı da bu fiyatlara değil ya..20 milyonum olsa misal başka bir ilden 5 milyonluk 4 daire alır her birini 25 den kiraya veririm kendim İstanbul'da 100 bine güzel bir muhitte oturabilirim 4 milyon peşinat ile 20 milyonluk ev 10 milyonluk ev çok zor ya, değmez o borav

20 milyonluk evleri alamayız onlar bizi çok aşıyor zaten.En fazla alabileceğimiz 10-13 milyonluk evler olur 4 milyonu peşin verip geri kalanıda en az 60 ay vade ile ödeyebiliriz.Yatırımlık almayı düşünüyor olsaydık dediğiniz şekilde yapmak en mantıklısı tabi.Şuan için önceliğimiz oturabileceğimiz bir evimizin olması.

Çocuk yok şimdilik.Bende ev fiyatlarının iyice artmasından endişe ediyorum o sebeple bir an önce alma tarafındayım.Katılım evlerini araştıracağım teşekkürler
Peki kredi çıkacak mı ? Bankayla görüştünüz mü

Konu sahibi geri kalan kısmı nasıl tamamlamayı planlıyorsunuz.
Ailenin aylık geliri nedir, ev için her ay ödenecek olan miktar yaklaşık ne olacak?
Bunlar makulsa ev her zaman iyidir :) Gönlünüzce olsun inşallah.

Topraktan asla girmeyin, kanlı canlı bitmiş bir inşaat olmadıkça asla para ödemeyin, bu şekilde gayet bilinen bir projede dolandırıldım ve 12 yıl mahkeme sonucunda hala paramı alamadım. Daha uygun bir semtte biraz daha uygun fiyata alın ama bitmişini alın. Beylikdüzü, Kavaklı, Bahçeşehir gibi semtlerde oturmaya hazır fiyatı 7-8 arası 3+1 tonla ev var

Bankadan kredi çekmeyeceğiz.Satın alacağımız inşaat firması taksitlendiriyor 60 ay veya daha fazla taksitlendiren firmalara bakıyoruz bizde
O firmalara bakarken şunu asla unutmayın firmanın kökü, büyüklüğü, imzaladığınız sözleşmeler, banka kayıtlı yaptığınız ödemeler hiç birinin bir anlamı yok, kaptırdığınız parayı asla alamıyorsunuz. Bahaneler hiç bitmiyor 12 yıl sürdü davam adamın kayıtlı mallarına bile haciz koymadı mahkeme, iflas kuruluna gitti , kendisi hapiste, yakınları firmayı başka bir isimle devam ettiriyor ben ve 700 mağdur paramızı alamadık yapmayın o yüzden

Bankadan kredi çekmeyeceğiz.Satın alacağımız inşaat firması taksitlendiriyor 60 ay veya daha fazla taksitlendiren firmalara bakıyoruz bizde
Anladım canım hayırlı olsun ama İstanbul biraz risk değil mi sence korkutmak istemiyorum ama depremden dolayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…