ev arkadaşlığına dönüşen bir evlilik....

elevasyon

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2013
462
423
103
merhaba bebeğim doğduktan sonra eşimle sadece 1 kez birlikte olduk. yaklaşık 1 yılda (hatta daha fazla)1 kez birlikte olmak, ne yapmak lazım? ne kadar normal acaba? benzer durumlarla karşılaşan varmı? ne yapmak gerek? (işin garibi bu konuda benimde hiçbir isteğim ve girişimim yok. ) bunun dışında herşey normal görünüyor. çocuğu için iyi bir baba.. bi süredir çalışmamaya başladım bebeğe bakmak için.. biraz bakımsız kaldım galiba..

Gebeliğin sırasında beraber oldun mu peki biz korkudan yaklaşmıyoruz birbirimize

Gebeliğin sırasında beraber oldun mu peki biz korkudan yaklaşmıyoruz birbirimize

Canım sakın öyle bir hata yapmayın. Eğer düşük tehliken yoksa eşinle birlikteliği kesme inan ki evliliğinde sarsıntı olur. Bir evliliği ayakta tutan temel ve en sağlam öğedir cinsellik. Ben 27 haftalığım hala 2 güne bir cinselliğe devam ediyoruz. Bu durum hem bizi birbirimize bağlıyor hem doğumu kolaylaştıracak. İnanın bu göbeğimle sexsi gecelik bile giyiyorum ve şimdiden eşime doğumdan sonra herşeyin daha güzel, cinselliğin daha hoş olacağını beynine yerleştiriyorum. Eğer bunu yapmamış olsaydım şimdiki konu sahibi arkadaş gibi belkide doğumdan sonra bizde öyle olacağız. Asla yatak odasından içeri girerken anne sıfatıyla girmeyin ve asla kadınlık duygularınızı içinize gömmeyin. İsteksizlik varsa mutlaka bir uzmandan yardım alın. Bebeğine hiç bişey olmaz merak etme. Tam aksine anne ve babasının mutluluğunu, aşkını oda hissedecektir.

Şansızlığım gittiğim doktordan bize ilişkiye haftada bir girin ama onda da zorlamayın fazla suyu gelir dedi eşimde bunu duydu mi daha mevzusu bile olmadı aramızda doktor bunu dermi ya o da korkudan mı dokunmuyor

Evet malesef kadınlar bazı zamanlarda kendilerini salarlar, bakımsız, makyajsız olurlar...Eşiniz sizin daha önceki hallerinize alışık ve siz anne olunca bir anda onun istediği kadın profilinden çıkıp anneliğe büründünüz...İşte en büyük hatanın içindesiniz. Eğer kilolarınız hala devam ediyorsa onları vermekle bu işe bir başlangıç yapabilirsiniz....saç renginizi değiştirip daha kadınsı ve daha sexsi olabilirsiniz. 1 yıl bir evlilik için çok uzun bir süre. Hadi siz ihtiyaç hissetmediniz peki ya eşiniz. Çok tehlikeye atmışsınız evliliğinizi ve biran önce tekrar kendiniz olup eşinizi, evliliğinizi mutlu, aşk ve arzularla süsleyip devam edebilirsiniz. Bunlar benim nacizane fikrim gerisi size kalmış. Allah yardımcın olsun.

hic normal bir durum degil ikiniz de uzun sure yasamayinca isteginizi kaybetmissiniz. baslasaniz devami gelir.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübu

eşin hiç talep etmedimi:26: hiç aranızda konusudamı geçmedi

cnm anlayamadım 1 yılda bir kez birliktelik yani bir kadını anlayabilirim ama bir erkeği anlamam zor nedeen oldu sence. hep derler sorun neyse çözüm orda diye.....

Şansızlığım gittiğim doktordan bize ilişkiye haftada bir girin ama onda da zorlamayın fazla suyu gelir dedi eşimde bunu duydu mi daha mevzusu bile olmadı aramızda doktor bunu dermi ya o da korkudan mı dokunmuyor

Başka bir doktora gidin emin olun bence. Allahın izniyle hiç bişey olmaz ama dikkatli olmak şartıyla. Kadın hormonun tavan yaptığı ve cinsellikten en iyi tat alma zamanında bunu boşa harcamayın. Cinsellikte eşinizle aranıza soğukluk girerse çözümü zor olur.

Doktor yaktı beni

Doktor yaktı beni

Benimde bir hemşirem vardı her gittiğimde ilişki yasak aman girmeyin falan derdi..Artık kocama asıldığını düşünmüştüm:)))) ne yaptım hemen değiştirdim:)) O yüzden kafanıza takmayın başka doktora gidin. Eşine cinsellik kolay doğum için gerekliymiş deyin:)) Eğer 2. doktorda tehliken var derse o zaman mecbur bekleyeceksiniz.

Öyle olacak mecbur bana hemşire de yasak dedi bence kafasına göre cevap veriyorlar bi başka doktorda ne alakası var ilişki düşük tehlikesi olmadığı sürece kesilmez bana dedi ki aynen devam durmak yok dedi

yılda 1 kez anormal bir durum
normal degil
hiç konuşmadınızmı bu konuyu
eşinle normalde aranız nasıl
yani bi erkek bir yıl boyunca kendini nasıl tatmin ederdi:26:

ikinizde de sorun var bence insan birlikte olabileceği bir eşi varken neden 1 yıl uzak dursun ki ?

bir de böyle bir durumda neden hemen erkek düşünülür onu hiç anlamam.. kadınlardaki istek erkeklerden daha az değil bunu beynimize yerleştirmeyelim daha fazla .. sağlıklı bir kadın da bir erkek kadar isteklidir yani, aksi durumda ya ruh ya beden sağlığı bozuktur kadının.. bu aldaatılan kadınların erkektir yapar diyebilmek için uydurduğu ve erkeklere de kabullendirdiği bir düşünce bence...

Son düzenleme:

katiliyorum. esim bana 1 yil degil 1 hafta yaklasmasa garibime gider dogrusu ki o kadar zamana kadar ben yaklasirim heralde

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübu

bence gerçekten ev arkadaşı olmussunuz artık
sorun eşinde, soğumus sanırım senden. yoksa normal bır erkegın hareketlerı değil yaptıgı

kesinlikle kendine bakmalısın, madem tüm gün evdesin kendine de zaman ayırabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…