ev arkadaşlığına dönüşen bir evlilik....

Soyle bisey var coocuk dogduktan sonra isler cok degisiyor birsk bakimliolmayi sacimi taramaya firsatim olmuyor bi de cocuk uyumuyorki o ise firsat kalsin:)gece lavaboya gitsem yoklugumu farkrdiyor enerjin cok guzel ama dogumdan sonra ne olacak merak ediyorum:)bebisini saglikla kycagina alman dilegiyle

gururu bir kenara bırakıp soruunu çözmek için adım atmalısın... eşin o sonuçta gurur yapılcak bir durum yok çok yanlış bir düşünce bu ... rkekler özgüveni diplerde olan kadınlardndğil özgüveni yüksek kadınlardan daha çok etkileniyor anladığım kadarıyla, bir çok çirkin gördüğümüz kızın yanında dünya yakışıklısı admların olma sebebi de bu bence.. kendine güven öncelikle beni beğenmiyor diye düşünürse n beğenmez tabii..

Bence doğum yapan kadınların genelinde bu sorun oluyor :26: Tabi hepsi değil ama, yine de eşler ya birbirine çok bağlanıyor ya da uzaklaşıyor.
Birlikte vakit geçirseniz, bebeğin bakımıyla beraber ilgilenseniz, karı koca olduğunuz unutmasanız daha iyi olur bence
Annelik tamam da kadınlığımızdan da vazgeçmememiz gerek hep savunduğum şey...

Valla tek kelimeyle mükemmel. Bende bunlari okuduguma sevindim ilerde nasip olursa bebek çok isime yarayacak:)

Amin canım. Enerjim konusunda çok pozitif düşünür öyle yaşarım. Siz hayattan ne isterseniz hayat size onu veriyor. Ben mesela çocuk olunca, kendi kendine uyumasını ve asla kucak delisi, sallanma delisi olmasını istemiyorum. Her istediği şeyi yapmayı düşünmüyorum eğer bunu becerirsem eminim rahat bir bebek büyütücem. Durum böyle oluncada herşeye yeteri kadar vakit bulucam. Kendi işim var zaten kısa sürede çalışma hayatına dönmem gerek ve haliyle kreş yolu görünüyor onada...

Valla tek kelimeyle mükemmel. Bende bunlari okuduguma sevindim ilerde nasip olursa bebek çok isime yarayacak:)

İnşallah canım Rabbim hayırlısını nasip etsin herkes için. Mutlu bir evlilik için mutlu bireyler ve sonuç mutlu bebişler:)))

Herkes eşinden kendinden şikayetçi ama neden konuşmak yok ? Neden kaciyorsunuz ? Bir hayat paylasiyorsunuz ama sorunlarinizi konuşup çözmek varken gurur yapip birbirinizi kiriyorsunuz evliliginizi bitirmeyi bile düşünüyorsunuz ama çözmek daha iyi daha kolay olmaz mi...

Bence acik olun şişmanladiginizi bu halinize alisamadiginizi bu yüzden cinsel anlamda cekinceleriniz olduğunu söyleyin sonra esinize sorun kendisinin cekincesi isteksizliği neden diye?

Ve kilolu olmak yorgun olmak kutu gozukme sebebi değildir.. Değil hamilelik zamani hep kilolu insanlar var hepsi mutsuz mu yani? Bunlar sizin evhamlariniz... Bence konusun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ah ah o oyle olmuyo be cnm.bende derdım kendı kendıne uyusun sallamıcam ağlasa hemen şunu bunu yapmıcam dıye....ama işte basına gelınce anlarsın

İşte bu yaaa, ne diyeyim sana daha
Çocuğun her istediğini yapmıcaksın işte, bu acımasızlık değildir. Ben bunu savundum diye bana demediklerini bırakmamışlardı başka bi konuda
Çocuk neye alışırsa onu sürdürür büyüyene kadar.

Yok canım niye acımasızlık olsun. Süper dadı var onu trt 1 den beri seyrediyorum acayip güzel şeyler öğretiyor tavsiye ederim. Çocuklarının her istediğini yapmak ona yapılan en büyük kötülüktür. Bırakalım mutlu olacakları bişeyler kalsın büyüdüklerinde....Doyumsuz oldukları gibi mutsuz çocuklar yetiştirdik son zamanlarda ama ben bu hataya düşmeyeceğim inşallah...Başkası ne derse desin önemseme sen nasıl yetiştirmek istiyorsan öyle yap.

ah ah o oyle olmuyo be cnm.bende derdım kendı kendıne uyusun sallamıcam ağlasa hemen şunu bunu yapmıcam dıye....ama işte basına gelınce anlarsın

Elimden geldiği kadar oldurmaya çalışacaz bakalım başederim ben onunla

Doğumdan sonra tekrar konuşalım şu cinsellik konusunu sizinle
Şaka bir yana arkadaşım inan anne o kadar çok yoruluyor ki istese bile hali kalmıyor,bir müddet aksama oluyor cinsel hayatta.
Siz de buna hazırlıklı olun , başınıza gelirse hayal kırıklığı yaşamayın sakın .Zamanla düzeliyor .

Valla bu konuları konuşmaktan utanıyorum ama hamilelikte cinselliğin bebeğe zarar verdiği tezini çürütmek için mecbur yazdım. Evet 2 güne bir ve gayet memnunuz :)))

Bebek ypkkendemi oleydi alla alla cok ilgnc uc dort gune bor normal ama iki gne.birne biliym

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…