Canım sakın öyle bir hata yapmayın. Eğer düşük tehliken yoksa eşinle birlikteliği kesme inan ki evliliğinde sarsıntı olur. Bir evliliği ayakta tutan temel ve en sağlam öğedir cinsellik. Ben 27 haftalığım hala 2 güne bir cinselliğe devam ediyoruz. Bu durum hem bizi birbirimize bağlıyor hem doğumu kolaylaştıracak. İnanın bu göbeğimle sexsi gecelik bile giyiyorum ve şimdiden eşime doğumdan sonra herşeyin daha güzel, cinselliğin daha hoş olacağını beynine yerleştiriyorum. Eğer bunu yapmamış olsaydım şimdiki konu sahibi arkadaş gibi belkide doğumdan sonra bizde öyle olacağız. Asla yatak odasından içeri girerken anne sıfatıyla girmeyin ve asla kadınlık duygularınızı içinize gömmeyin. İsteksizlik varsa mutlaka bir uzmandan yardım alın. Bebeğine hiç bişey olmaz merak etme. Tam aksine anne ve babasının mutluluğunu, aşkını oda hissedecektir.
bende bunu anlamıyorum.. ben kilo aldım diye beğenilmediğimi düşünüyorum. hatta bazen sinirlenip kendi kendime.. bunun evlilikle hiçbir alakası yok. boşansak ne olurki? diyorum.. ama bir şey yapmıyorum bunun için gurur yapıp konuşmuyorumda.. bende istekli değilim zaten ,umursamıyorum bazen de gidiyor işte..
Niye kendini sucluyorsun bebek bakmak cok zor bisey eskiden esime askim hayatim derdim ama simdi kanka diyorum:))
Canım sakın öyle bir hata yapmayın. Eğer düşük tehliken yoksa eşinle birlikteliği kesme inan ki evliliğinde sarsıntı olur. Bir evliliği ayakta tutan temel ve en sağlam öğedir cinsellik. Ben 27 haftalığım hala 2 güne bir cinselliğe devam ediyoruz. Bu durum hem bizi birbirimize bağlıyor hem doğumu kolaylaştıracak. İnanın bu göbeğimle sexsi gecelik bile giyiyorum ve şimdiden eşime doğumdan sonra herşeyin daha güzel, cinselliğin daha hoş olacağını beynine yerleştiriyorum. Eğer bunu yapmamış olsaydım şimdiki konu sahibi arkadaş gibi belkide doğumdan sonra bizde öyle olacağız. Asla yatak odasından içeri girerken anne sıfatıyla girmeyin ve asla kadınlık duygularınızı içinize gömmeyin. İsteksizlik varsa mutlaka bir uzmandan yardım alın. Bebeğine hiç bişey olmaz merak etme. Tam aksine anne ve babasının mutluluğunu, aşkını oda hissedecektir.
2 gunmi cok sık degilmi yav
Kesinlikle katılıyorum... Burcun akrep mi?
Soyle bisey var coocuk dogduktan sonra isler cok degisiyor birsk bakimliolmayi sacimi taramaya firsatim olmuyor bi de cocuk uyumuyorki o ise firsat kalsin:)gece lavaboya gitsem yoklugumu farkrdiyor enerjin cok guzel ama dogumdan sonra ne olacak merak ediyorum:)bebisini saglikla kycagina alman dilegiyle
Valla tek kelimeyle mükemmel. Bende bunlari okuduguma sevindimilerde nasip olursa bebek çok isime yarayacak:)
Amin canım. Enerjim konusunda çok pozitif düşünür öyle yaşarım. Siz hayattan ne isterseniz hayat size onu veriyor. Ben mesela çocuk olunca, kendi kendine uyumasını ve asla kucak delisi, sallanma delisi olmasını istemiyorum. Her istediği şeyi yapmayı düşünmüyorum eğer bunu becerirsem eminim rahat bir bebek büyütücem. Durum böyle oluncada herşeye yeteri kadar vakit bulucam. Kendi işim var zaten kısa sürede çalışma hayatına dönmem gerek ve haliyle kreş yolu görünüyor onada...
Amin canım. Enerjim konusunda çok pozitif düşünür öyle yaşarım. Siz hayattan ne isterseniz hayat size onu veriyor. Ben mesela çocuk olunca, kendi kendine uyumasını ve asla kucak delisi, sallanma delisi olmasını istemiyorum. Her istediği şeyi yapmayı düşünmüyorum eğer bunu becerirsem eminim rahat bir bebek büyütücem. Durum böyle oluncada herşeye yeteri kadar vakit bulucam. Kendi işim var zaten kısa sürede çalışma hayatına dönmem gerek ve haliyle kreş yolu görünüyor onada...
İşte bu yaaa, ne diyeyim sana daha
Çocuğun her istediğini yapmıcaksın işte, bu acımasızlık değildir. Ben bunu savundum diye bana demediklerini bırakmamışlardı başka bi konuda
Çocuk neye alışırsa onu sürdürür büyüyene kadar.
ah ah o oyle olmuyo be cnm.bende derdım kendı kendıne uyusun sallamıcam ağlasa hemen şunu bunu yapmıcam dıye....ama işte basına gelınce anlarsın
Doğumdan sonra tekrar konuşalım şu cinsellik konusunu sizinleCanım sakın öyle bir hata yapmayın. Eğer düşük tehliken yoksa eşinle birlikteliği kesme inan ki evliliğinde sarsıntı olur. Bir evliliği ayakta tutan temel ve en sağlam öğedir cinsellik. Ben 27 haftalığım hala 2 güne bir cinselliğe devam ediyoruz. Bu durum hem bizi birbirimize bağlıyor hem doğumu kolaylaştıracak. İnanın bu göbeğimle sexsi gecelik bile giyiyorum ve şimdiden eşime doğumdan sonra herşeyin daha güzel, cinselliğin daha hoş olacağını beynine yerleştiriyorum. Eğer bunu yapmamış olsaydım şimdiki konu sahibi arkadaş gibi belkide doğumdan sonra bizde öyle olacağız. Asla yatak odasından içeri girerken anne sıfatıyla girmeyin ve asla kadınlık duygularınızı içinize gömmeyin. İsteksizlik varsa mutlaka bir uzmandan yardım alın. Bebeğine hiç bişey olmaz merak etme. Tam aksine anne ve babasının mutluluğunu, aşkını oda hissedecektir.
Doğumdan sonra tekrar konuşalım şu cinsellik konusunu sizinle
Şaka bir yana arkadaşım inan anne o kadar çok yoruluyor ki istese bile hali kalmıyor,bir müddet aksama oluyor cinsel hayatta.
Siz de buna hazırlıklı olun , başınıza gelirse hayal kırıklığı yaşamayın sakın .Zamanla düzeliyor . [/QUOT
Ben bıraksamda eşim rahat bırakmaz kiİnşallah sizin dediğiniz gibi olmaz çünkü çok planlarım var. Öncelikle loğusalıktan sonra hemen spora başlamayı düşünüyorum. Ben çok yoğun çalışan biriyim sabah 9.30 iş saati akşam eve 22.00 de geliyorum. Eşim çocuk gibi ilgi bekler sürekli acıkır yani eve gelince de gece en az 2 ye kadar yemektir , ev toplamadır falan filan bir hayli yoruluyorum ama tempoya alıştım. Haftalık tek bir gün bile iznim yok pazarlarıda çalışıyoruz. Evde çocuk bakmak bana biraz kolay gibi geliyor, tabiki yaşamadan bilemiycem. İnsanın hayatta ödün veremeyeceği şeyleri vardır mesela ben bakımı çok severim tek bir gün bile salmadım kendimi ne bekarlığımda nede evliliğimde...İnşallah dediğiniz gibi olmaz bunun olmaması içinde çaba sarfedeceğim
Valla bu konuları konuşmaktan utanıyorum ama hamilelikte cinselliğin bebeğe zarar verdiği tezini çürütmek için mecbur yazdım. Evet 2 güne bir ve gayet memnunuz :)))
Doğumdan sonra tekrar konuşalım şu cinsellik konusunu sizinle
Şaka bir yana arkadaşım inan anne o kadar çok yoruluyor ki istese bile hali kalmıyor,bir müddet aksama oluyor cinsel hayatta.
Siz de buna hazırlıklı olun , başınıza gelirse hayal kırıklığı yaşamayın sakın .Zamanla düzeliyor . [/QUOT
Ben bıraksamda eşim rahat bırakmaz kiİnşallah sizin dediğiniz gibi olmaz çünkü çok planlarım var. Öncelikle loğusalıktan sonra hemen spora başlamayı düşünüyorum. Ben çok yoğun çalışan biriyim sabah 9.30 iş saati akşam eve 22.00 de geliyorum. Eşim çocuk gibi ilgi bekler sürekli acıkır yani eve gelince de gece en az 2 ye kadar yemektir , ev toplamadır falan filan bir hayli yoruluyorum ama tempoya alıştım. Haftalık tek bir gün bile iznim yok pazarlarıda çalışıyoruz. Evde çocuk bakmak bana biraz kolay gibi geliyor, tabiki yaşamadan bilemiycem. İnsanın hayatta ödün veremeyeceği şeyleri vardır mesela ben bakımı çok severim tek bir gün bile salmadım kendimi ne bekarlığımda nede evliliğimde...İnşallah dediğiniz gibi olmaz bunun olmaması içinde çaba sarfedeceğim
evet spora başla kesınlıkle tabı dıkışlerın elverdığınce.bende bekarlıgımda -evlılıgımde bakımlıydım ama çoçuk olunca işler degıştı:26: evde cocuk bakmak zor ama tabıkı çalışan annelere göre daha kolay.çunku bı kere gece uykusuzluk ınsanı mafedıyo o halıyle sabah kalkıp işe gıtmek çok zor olsa gerek. ben 10 sene iş hayatından sonra bebeğim olunca mecbur kreş yaşına kadar ara vermek zorunda kaldım.evdeyım ona ragmen bakım hak getıre.sacımı bıle fönleyemıyom kızımın zırlamasındaninş senın cabalar sonuç verır çunku işler bizim degıl bebişlerin keyfıne göre oluyo ...her anlamda:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?