ev arkadaşlığına dönüşen bir evlilik....

Kesinlikle normal bir durum değil en kısa zamanda eşini karşına alıp konuşmalısın. Eşlerin bu dönemlerde aldatmaya daha çok yöneldiğini biliyoruz. Ve sen bu tarz bir olay için çok güzel bir zemin hazırlamışsın. Allah göstermesin. Biran önce toparlanmaya bak.

eşimi internette kadın kıyafetleri bakarken yakaladım
eşimin çalışma odasına girdiğimde internette bi alışveriş sitesinin açık olduğunu gördüm kadın kıyafetleri açıktı. çok şaşırdım .sorunca , önce yanlış görmüşsün dedi. sonrada tesadüfen o sayfadaydım dedi. birine hediye alacaksın galiba dedim imalı. nasıl böyle düşünürsün dedi.. siz ne düşünürdünüz?

BU KONU SİZE AİT ÜZGÜNÜM AMA
EŞİNİT NETTEN KADON KIYAFETLERİ BAKIYOR YAKALAYINCA İNKAR ETME YOLUNU SEÇİYOR
VE SİZ 1 SENEDİR BİRLİKTEDE OLMUYORSANIZ EV ARKADAŞLIĞINA DÖNÜŞMÜŞSE EVLİLİĞİNİZ
ARDINI ARAŞTIRIN DERİM BEN
BURNUMA PİS KOKULAR GELDİ

Son düzenleme:

doğru, ben bile unutmuşum bunu...

Alistirma bence kotu bir tavsiye.benim kizim 4aydan beri odasinda gayet iyi saglkli bi cocuk bende cok rahatim.bir probkem yok esimle odamizda.cocugunuz hepimiz srviyoruz.ama cocugu bence anne baba yatagina alistirsan boykede sotunlar cikar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

konu sahibi arkadaşım sen hala ewet bişeyler yapmalıyım modundasın ama
harekete geçmiyorsun.
sorunların kendiliğinden çözülmesini bekliyorsun
eşin gelsin konuşsun mu istiyorsun

gururu bırak artık

ayrıca cinsellikten önce eşinle iletişim probleminiz var gibi geldi bana

ben bir bayanım ve 1 sene eşim benimle birlikte olmasa (hastalık hariç)
ben ya boşanırım ya aldatırım.
allah korusun tabi
hiç mi nefsiniz yok yaaaa şok oldum
konu fake mi diye de düşündüm yani.

artık istekli olmaya çalışın annelik de bi yere kadar.
eşinizi ve kendinizi ihmal etmeyin.
siz mutlu olursanız mutlu çocuk yetiştirirsiniz

Bende 10 haftalik hamileyim ilk ogrendik doktorana gidene kadar birlikte olamadik ne durumda oldugunu bilmedigimiz icin daha sonra dokktora gittik hic bi sikinti olmadigini soyledi ve esimle birlikte oluyoruz haftada 3 kez bizde mi bi gariplik var acaba ???

çok doğru bir tespit olmuş 'iletişim problemi'.. cinsellikten önce iletişim problemi olması ... aslında birçok şeyi konuşmuyoruz. eşim konuşmaktan pek hoşlanmıyor. olmamış gibi davranmayı tercih ediyor. son zamanlarda bir kaç kez yakınlaşmamız oldu fakat bebeğim hepsinde de ağlayıp uyandı. saat başı uyanıyor zaten.
ben bunu konuşursam , konuştuğum için eşim birlikte olmak isterse bir özelliği kalmaz gibi geliyor bana.. kendi istesin istiyorum. saçma olabilir ama öyle... kendisinin çok iyi bir eş olduğunu düşünüyor. ama bana beni 'istek duyulmayacak bir kadın gibi' hissettirdiği için ona öfkede duyuyorum.
konu da ne yazık ki gerçek. buraya yazınca durumun vahim olduğunu daha iyi anladım. ben belki benim gibi birileri vardır veya böyle bir şeyler yaşamış olan vardır diye düşünmüştüm. anlaşılan yok..

gariplik sizde değil.. bizde... problem yoksa hamileykende birlikte olmanın hiçbir sakıncası yok.. birbirinizi seven normal bir çift olduğunuzu gösteriyor durum... biz ne kadar anormal isek siz de o kadar normalsiniz..

var canım var...canım ben bu derdi yıllardır çekiyorum.19 yıllık evliyim hemde.evliliğin ilk yılları bu cinsel mevzular yolundaydı tabi genel anlamda bakarsak.yani haftada 1 2.sonraları benimle birlikte olmamaya başladı..hani bakımlı temiz biriyimde.o bahsi geçen iletişim sorunu bizdede vardı ve hala var.benim eşimde fazla konuşmayı sevmez.soğuk bi tiptir .bende tam tersiyimdir.ama şimdi bakıyorumda bende ona benzedim galiba.her neyse, ben çok dil döktüm açık açık konuştum hatta gözü korksun diye '' ya bu kadın başkasıyla olursa diye aklındanda mı geçmiyor'' dedim.bana söylediği söz soğudum zorlamı olacak s... git dedi.ve ben o gün bıraktım bu konuyu.şimdi bana desenki en son ne zaman birlikte oldun sanırım 2 sene oldu.oda berbattı ağlayarak kalktım.zaten ayrı yatıoruz.velhasıl bitik bi evlilik.ama çözümsüzüm ben başaramadım.sorunların başladığı dönem birazda senin gibi çoğu zaman gurur yapıp banane o gelsin derdim.canım sen daha yolun başındasın.benim yaptığımı yapma.neleri seviyor bilirsin.mesela ne tarz kıyafetler ne tarz saçlar ona göre giyin kuşan ve sen iste sen istekli davran onu kışkırt.yatağa yattığında birlikte olmasanda sokul yanına sarıl.ben aldatılmayı bile yaşadım.sen bunlara fırsat verme.şimdi diyeceksin sen neden yapmıyorsun.hayatım benim derdim taze değil.artı ona karşı birşeyde hissetmiyorum artık.ama bu evlilikte bu şekilde de olsa yürütmek zorundayım.bence oturup bekleme artık.sonradan harekete geçmek istesende geç kalabilirsin.inşallah herşey yoluna girer...gelişmelerden haberdar et canım.allah yardımcın olsun

teşekkür ederim.. ne gariptir ki erkekler eşlerini kaybetme kaygısı duymuyor. kadınlar kocalarını kaybetmemek için çaba göstermek zorunda kalıyor. aynı kaygıyı erkeklerinde duyması gerekmezmi? mesela benim eşimde kaygı duymuyor muhtemelen, bu kadınla yeterince ilgilenmiyorum birlikte de olmuyoruz, benden vazgeçermi diye düşünmüyor. evliliğimiz nasıl gidiyor, eşim mutlumu demiyor. daha ilginç olanı ortamlarda 2. çocuk sözleri söylüyor, yalnız olsak alacak cevabını da , kalabalıkta denmiyor. oysaki %100 etkili tek korunma yöntemini kullanıyoruz: birlikte olmama.. .

canım bunu düşünen erkek çok az.oda bizi bulmadı malesef.evi temizleniyor üstü başına yıkanıyor yemeği yapılıor çocuğuna bakılıyor ee canı isterde ihtiyaç olursa elinin altında bi kadın daha ne olsun.yapı itibariyle duygusal yaratılmamışlar birazda yetiştirilme işi var.ne yazik ki yuvayı ayakta tutmak hep bize düşüyor.bir zamanlar 2.bi çocuğumuz olsun nasıl istiyordum en azından oğlum yalnız kalmasın diye.ameliyat filan geçirdim ölümden döndüm.çok üzülmüştüm olmadı diye.ama şimdi inan dua ediyorum varmış rabbim bi bildiğin diye.iyiki olmamış...ve dediğim gibi tüm gücünle çabala canım.hani bir şiir var ney yaptı deme...herkes kendinden sorumludur aşkta diye.huzurun için ve fırsatın varken değiştirebilirsin birşeyleri.onu beklersen daha çok beklersin.
iyi yönlerini düşün eşinin ve kendini ondan soğutma.sonra ben gibi nefrete döner olay.daha beterini yaşatır allah esirgesin

Arkadaşlar bir bayan olarak,hepimizin arzuları ve istekleri var.Ben evli değilim ama uzun sireli bir birlikteliğim var,sizlerin çoğu anne veya anne adayı.Benden daha yoğun duygular yasadını zbunu kabul edebilirim ama bir kadının doğum yaptıktan sonra eşini dışlamasına varını yoğunu cocuguna vermesine anlam veremem.Tabiki hayatta herşeyiniz,çocuklarınız.Fakat Aile demek,eş ve çocuk demektir.Sizler eşinizi en son ne zaman mutlu ettiniz duygusal anlamda?
ya da eşiniz işten eve döndüğün de sıcak ve içten bir gülümsemeyle karsıladınız mı da onlar size bu kadar uzak? Yorgunlugunuzu,uykusuzlugunuzu,bitkinliğinizi anlayabiliyorum ama evlilikte bütün bunların sorumlulugunu alabilmek değil midir?Siz o imzayı attıysanız bunların hepsini yapabilcek güçte hissettiğiniz için atmadınız mı ?
Mesela ben bu yüzden evlenemiyorum.Acaba yetebilir miyim,mutlu olabilir miyiz diye düşünmekten evlilik tarihi alamıyorum.Sizler gözleri karartıp evlenmişsiniz,çocukta yapmışsınız ama,eşinizden anlayış bekliyorsunuz,tabiki anlayışlı olacak ama unutmayın siz Annesiniz artık.Çocugunuz ve eşiniz sizin himayeniz de.
Erkekler de anne kuzusu ve ilgiyi eksik etmemek gerekir,sonra kaçarlar.1 yılda bir ilişki çok vahim.Yahu gece aynı yatağa girdiğiniz de içinizde bi kımıldama da olmuyorsa o evliliği zorlamayın bence,bunun ınatla bir alakası yok,güdüdür bu.En azından birlikte tv izlerken aynı şeye gülüpte öpmektemi gelmiyor içinizden?Bence inadı kırın ve yanaşın ona.Hatta cocugunuzu 1 gece olsa annenize bırakın ve mükemmel bir gece yaşayın.İnanın ertesi gün herşey çok güzel olur.Harcamayın tüm güzel şeyleri bir inada ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…