ev arkadaşlığına dönüşen bir evlilik....

biz eşimle bir aya yakın birbirimize yakınlasamadık benim bazı saglık sıkıntılarım yüzünden eşim hiç sesini cıkarmadı hala birbirimizden belli bir süre uzak durmamız gerek ofalaıp fıuflamaya başladı bir yıl demek dilek olay yaaa bununla ilgili kesinlikle doktora gdin derim bence kendi aranızda cözemesseniz

aynen ki bilimsel olarak kanıtlan mıstır bu biz erkeklerden cinselliği daha fazla düşünüyyoruz

Bende senin durumundayım cnm çocuk olduktam sonra herşey bitti. Birbirimizide kırabiliyoruz. O bana yaklaşmıyor. Bana bedel ödettiriyor.çocuk olmadan önce gecenin bi yarısı cinsellik isterdi bende çok erken kalkacağım için reddederdim. O yüzden artık istek kalmamış. Benimde çocuğum 1yaşında. Bizde 5i geçmemiştr ilişki sayımız 1yılda. Acaba cinsellik olmadığı için mi daha kolay kırıyor beni?Bazı şeylere sinirlwnmesi bu yüzden mi?

Gebeliğin sırasında beraber oldun mu peki biz korkudan yaklaşmıyoruz birbirimize

gebelikte ilk 3 ay doktor önermedi. 3 ay bitincede bir şey değişmedi. gebelik esnasında da sadece 1 kez birlikte olduk. ben kilo aldığım ve gebe olduğum için beni istemediğini veya beğenmediğini düşünerek talepte bulunmadım.

teşekkür ederim cevap için. bebeğimi emzirdiğim için kilo vermedim. kilo verirken yağ yakım ürünleri-artıkları herneyse süte geçer diye.. erteledim kilo vermeyi... bebeğim biraz zor bir bebek ve bende ona bakmak için evde olduğumu düşünerek tüm enerjimi ona harcadım.. gecede çok sık uyanıyor hala.. saat başı bazen 2 saatte bir.. yorgun olduğumdan kendime bakmaya enerjim kalmıyor..

eşin hiç talep etmedimi:26: hiç aranızda konusudamı geçmedi

bir kez talep etti ve birlikte olduk.. ertesi gün ben panik halde 'ertesi gün hapı' aldırdım, nöbetçi ecz. den. eşimde' bu kadar uğraşacağımızı bilseydim(ilaç için) hiç birlikte olmazdım.. gibi biişeyler söylemişti.. o istekte bulunmadığından bende sinir olup konuşmuyorum bu konuyu.. gurur yapıyorum.. beni istemeyeni bende istemem gibi...

öyle düşünme kadınlar hamilelikte daha da çekici olur bence de şu cinsellik olayını kesmemeliydik. Doktorun birine dedim hemşire hanım 3 ay yasak dedi dedim güldü niye senin düşük tehliken mi var dedi yok dedim o zaman durmak yok yola devammmm dedi ) dedi dedi ama eşim korkuyor

cnm anlayamadım 1 yılda bir kez birliktelik yani bir kadını anlayabilirim ama bir erkeği anlamam zor nedeen oldu sence. hep derler sorun neyse çözüm orda diye.....

bence, 1. beni bir kadın değil anne olarak görüyor. çekici gelmiyorum. 2. kilo aldım, güzel bulmuyor 3. gece çok sık uyanıyorum ve çok yorgunum 4. evlendikten 1,5 ay sonra hamileliğimi öğrendik. karı-koca olmaya alışamadan anne baba olduk.. 5. şu an işleri çok yoğun evde bile çalışıyor. o da yorgun
6. beni sevmiyor.... bilmemki aklıma bunlar geldi..

cnm bunların hepsini aklından sil belkide çekingendir hiç düşündünmü sen biraz yanaşmaya çalış bunu gurur kırıcı görme sonuçlarını düşün belkiide çok iyi olacak böyle bir tutum izlemen....

ikinizde de sorun var bence insan birlikte olabileceği bir eşi varken neden 1 yıl uzak dursun ki ?

bende bunu anlamıyorum.. ben kilo aldım diye beğenilmediğimi düşünüyorum. hatta bazen sinirlenip kendi kendime.. bunun evlilikle hiçbir alakası yok. boşansak ne olurki? diyorum.. ama bir şey yapmıyorum bunun için gurur yapıp konuşmuyorumda.. bende istekli değilim zaten ,umursamıyorum bazen de gidiyor işte..

bence gerçekten ev arkadaşı olmussunuz artık
sorun eşinde, soğumus sanırım senden. yoksa normal bır erkegın hareketlerı değil yaptıgı

bende öyle düşünüyorum. beni kadın gibi değilde anne gibi görüyor sanırım. evlendikten 1,5 ay sonra hamileliğimi öğrendik. karı-koca olmaya alışamadan anne baba olduk. buda bi etken.. beğenilmediğimi,istenmediğimi düşünüyorum..

bencede evlilikte cinsellik çok önemli.. eşimde beni yeteri kadar sahiplenmiyor gibi geliyor. özel bir ilişkimiz , bir özelliğimiz yok sanki birbirimiz için.. daha evli değilken bir arkadaşım 2. kez hamileydi ve 1. bebeğide yaklaşık 1 yaşındaydı. eşimle cinsel hayatımız yok. bebekten sonra birkez birlikte olduk ve 2. kez hamileyim dediğinde inandırıcı gelmemişti. ama başıma geldi. yani bebebiğm 1 yaşında ve cinsellik yok. arkadaşım hem zayıf hemde bakımlıydı üstelik.. eşime öfkeli olduğum için ben de ona kötü davranıyorum. beni beğenmediğini düşünüp, istemediğini düşünüp öfkeleniyorum. bende onu istemeyerek kendi çapımda tepki gösteriyorum.

aslında ilk 3 ay yasak olması işime geldi. her koku midemi bulandırıyordu. eşimin kokusu bile.. ve çok isteksizdim özellikle ilk 3 ay, yaklaşık hamileliğin 3.-4. ayında geçti bu, yasakta kalktı ama eşim yaklaşmadı yinede .. belki o dönem oda korktu bilmiyorum..

Esin yaklasmiyormus da senin neden yaklasmadigini anlayamadim.reddedilsen gurur yap anlarim ama eger hic adim atmadiysan bunda gurur olmaz ki

Esin yaklasmiyormus da senin neden yaklasmadigini anlayamadim.reddedilsen gurur yap anlarim ama eger hic adim atmadiysan bunda gurur olmaz ki

bende aynı şeyi söyledim cnm acı belki ama gerçek cinsellik olmadan olmaz zor bir durum ama her zor durumu çözmek için çaba da şart....

bende aynı şeyi söyledim cnm acı belki ama gerçek cinsellik olmadan olmaz zor bir durum ama her zor durumu çözmek için çaba da şart....

Aynenn. Kim ne drse desin cinsell hayat sorunlu oldugu muddetce evlilik de sorundan kurtulmuyor. Gereksiz yere o istemezse ben de istemem demek cozum degil.

2 gunmi cok sık degilmi yav

Kesinlikle katılıyorum... Burcun akrep mi?

Ben şeyi anlamadım.bebeğim yok bilmiyorsam kusura bakmayın emzirirken neden kilo verilmiyor ve neden sporla değil yağ yakıcı kimyasal kullanmayı düşündünüz.emzirmeseniz dahi zararlı o ilaçlar.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Niye kendini sucluyorsun bebek bakmak cok zor bisey eskiden esime askim hayatim derdim ama simdi kanka diyorum:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…