bir de böyle bir durumda neden hemen erkek düşünülür onu hiç anlamam.. kadınlardaki istek erkeklerden daha az değil bunu beynimize yerleştirmeyelim daha fazla .. sağlıklı bir kadın da bir erkek kadar isteklidir yani, aksi durumda ya ruh ya beden sağlığı bozuktur kadının.. bu aldaatılan kadınların erkektir yapar diyebilmek için uydurduğu ve erkeklere de kabullendirdiği bir düşünce bence...
Gebeliğin sırasında beraber oldun mu peki biz korkudan yaklaşmıyoruz birbirimize
Evet malesef kadınlar bazı zamanlarda kendilerini salarlar, bakımsız, makyajsız olurlar...Eşiniz sizin daha önceki hallerinize alışık ve siz anne olunca bir anda onun istediği kadın profilinden çıkıp anneliğe büründünüz...İşte en büyük hatanın içindesiniz. Eğer kilolarınız hala devam ediyorsa onları vermekle bu işe bir başlangıç yapabilirsiniz....saç renginizi değiştirip daha kadınsı ve daha sexsi olabilirsiniz. 1 yıl bir evlilik için çok uzun bir süre. Hadi siz ihtiyaç hissetmediniz peki ya eşiniz. Çok tehlikeye atmışsınız evliliğinizi ve biran önce tekrar kendiniz olup eşinizi, evliliğinizi mutlu, aşk ve arzularla süsleyip devam edebilirsiniz. Bunlar benim nacizane fikrim gerisi size kalmış. Allah yardımcın olsun.
eşin hiç talep etmedimi:26: hiç aranızda konusudamı geçmedi
gebelikte ilk 3 ay doktor önermedi. 3 ay bitincede bir şey değişmedi. gebelik esnasında da sadece 1 kez birlikte olduk. ben kilo aldığım ve gebe olduğum için beni istemediğini veya beğenmediğini düşünerek talepte bulunmadım.
cnm anlayamadım 1 yılda bir kez birliktelik yani bir kadını anlayabilirim ama bir erkeği anlamam zor nedeen oldu sence. hep derler sorun neyse çözüm orda diye.....
bence, 1. beni bir kadın değil anne olarak görüyor. çekici gelmiyorum. 2. kilo aldım, güzel bulmuyor 3. gece çok sık uyanıyorum ve çok yorgunum 4. evlendikten 1,5 ay sonra hamileliğimi öğrendik. karı-koca olmaya alışamadan anne baba olduk.. 5. şu an işleri çok yoğun evde bile çalışıyor. o da yorgun
6. beni sevmiyor.... bilmemki aklıma bunlar geldi..
ikinizde de sorun var bence insan birlikte olabileceği bir eşi varken neden 1 yıl uzak dursun ki ?
bence gerçekten ev arkadaşı olmussunuz artık
sorun eşinde, soğumus sanırım senden. yoksa normal bır erkegın hareketlerı değil yaptıgı
Bende senin durumundayım cnm çocuk olduktam sonra herşey bitti. Birbirimizide kırabiliyoruz. O bana yaklaşmıyor. Bana bedel ödettiriyor.çocuk olmadan önce gecenin bi yarısı cinsellik isterdi bende çok erken kalkacağım için reddederdim. O yüzden artık istek kalmamış. Benimde çocuğum 1yaşında. Bizde 5i geçmemiştr ilişki sayımız 1yılda. Acaba cinsellik olmadığı için mi daha kolay kırıyor beni?Bazı şeylere sinirlwnmesi bu yüzden mi?
öyle düşünme kadınlar hamilelikte daha da çekici olur bence de şu cinsellik olayını kesmemeliydik. Doktorun birine dedim hemşire hanım 3 ay yasak dedi dedim güldü niye senin düşük tehliken mi var dedi yok dedim o zaman durmak yok yola devammmm dedi ) dedi dedi ama eşim korkuyor
aslında ilk 3 ay yasak olması işime geldi. her koku midemi bulandırıyordu. eşimin kokusu bile.. ve çok isteksizdim özellikle ilk 3 ay, yaklaşık hamileliğin 3.-4. ayında geçti bu, yasakta kalktı ama eşim yaklaşmadı yinede .. belki o dönem oda korktu bilmiyorum..
Esin yaklasmiyormus da senin neden yaklasmadigini anlayamadim.reddedilsen gurur yap anlarim ama eger hic adim atmadiysan bunda gurur olmaz ki
bende aynı şeyi söyledim cnm acı belki ama gerçek cinsellik olmadan olmaz zor bir durum ama her zor durumu çözmek için çaba da şart....
Canım sakın öyle bir hata yapmayın. Eğer düşük tehliken yoksa eşinle birlikteliği kesme inan ki evliliğinde sarsıntı olur. Bir evliliği ayakta tutan temel ve en sağlam öğedir cinsellik. Ben 27 haftalığım hala 2 güne bir cinselliğe devam ediyoruz. Bu durum hem bizi birbirimize bağlıyor hem doğumu kolaylaştıracak. İnanın bu göbeğimle sexsi gecelik bile giyiyorum ve şimdiden eşime doğumdan sonra herşeyin daha güzel, cinselliğin daha hoş olacağını beynine yerleştiriyorum. Eğer bunu yapmamış olsaydım şimdiki konu sahibi arkadaş gibi belkide doğumdan sonra bizde öyle olacağız. Asla yatak odasından içeri girerken anne sıfatıyla girmeyin ve asla kadınlık duygularınızı içinize gömmeyin. İsteksizlik varsa mutlaka bir uzmandan yardım alın. Bebeğine hiç bişey olmaz merak etme. Tam aksine anne ve babasının mutluluğunu, aşkını oda hissedecektir.
Canım sakın öyle bir hata yapmayın. Eğer düşük tehliken yoksa eşinle birlikteliği kesme inan ki evliliğinde sarsıntı olur. Bir evliliği ayakta tutan temel ve en sağlam öğedir cinsellik. Ben 27 haftalığım hala 2 güne bir cinselliğe devam ediyoruz. Bu durum hem bizi birbirimize bağlıyor hem doğumu kolaylaştıracak. İnanın bu göbeğimle sexsi gecelik bile giyiyorum ve şimdiden eşime doğumdan sonra herşeyin daha güzel, cinselliğin daha hoş olacağını beynine yerleştiriyorum. Eğer bunu yapmamış olsaydım şimdiki konu sahibi arkadaş gibi belkide doğumdan sonra bizde öyle olacağız. Asla yatak odasından içeri girerken anne sıfatıyla girmeyin ve asla kadınlık duygularınızı içinize gömmeyin. İsteksizlik varsa mutlaka bir uzmandan yardım alın. Bebeğine hiç bişey olmaz merak etme. Tam aksine anne ve babasının mutluluğunu, aşkını oda hissedecektir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?