Doğumdan sonra tekrar konuşalım şu cinsellik konusunu sizinle
Şaka bir yana arkadaşım inan anne o kadar çok yoruluyor ki istese bile hali kalmıyor,bir müddet aksama oluyor cinsel hayatta.
Siz de buna hazırlıklı olun , başınıza gelirse hayal kırıklığı yaşamayın sakın .Zamanla düzeliyor . [/QUOT
Ben bıraksamda eşim rahat bırakmaz kiİnşallah sizin dediğiniz gibi olmaz çünkü çok planlarım var. Öncelikle loğusalıktan sonra hemen spora başlamayı düşünüyorum. Ben çok yoğun çalışan biriyim sabah 9.30 iş saati akşam eve 22.00 de geliyorum. Eşim çocuk gibi ilgi bekler sürekli acıkır yani eve gelince de gece en az 2 ye kadar yemektir , ev toplamadır falan filan bir hayli yoruluyorum ama tempoya alıştım. Haftalık tek bir gün bile iznim yok pazarlarıda çalışıyoruz. Evde çocuk bakmak bana biraz kolay gibi geliyor, tabiki yaşamadan bilemiycem. İnsanın hayatta ödün veremeyeceği şeyleri vardır mesela ben bakımı çok severim tek bir gün bile salmadım kendimi ne bekarlığımda nede evliliğimde...İnşallah dediğiniz gibi olmaz bunun olmaması içinde çaba sarfedeceğim
Umarım herşey istediğin gibi olur ama zor ,imkansız demiyorum zor sadece etrafında yardımcın çok olursa bu dediklerini rahatlıkla yaparsın ama tek bakacaksan zor .
Bak benden sana bir arkadaş tavsiyesi etrafına ben sallamam , emzik vermem vs vs söyleme incitirler sonra seni hani yapmayacaktın ne oldu derler.
Hele o zaman bi gelsin yaşamadan insan gerçekten anlamıyor.
Bebeğin gazı emzirmesi , eve bebeği görmeye geleni gideni ,gece uykusuzluk zaten bildiğin şeyler de yaşarken bunalabiliyor insan , normalde hamilelere anlatmam ama benim gebeliğim çok güzel geçmesine rağmen lohusalığım çok kötüydü kızma ama ben de aynı senin gibi düşünüyordum .Şartlandırmayın kendinizi o an şartlar ne gerektirirse onu yaparsınız kafanız rahat olur.
Peki bu doğru bişey mi acaba ?:26: Yanlış anlamayın, çocuğum yok, fakat olsa bile eşime asla öyle bişey diyemem ki, insan kankasından çocuk yapar mı?
Amin canım. Enerjim konusunda çok pozitif düşünür öyle yaşarım. Siz hayattan ne isterseniz hayat size onu veriyor. Ben mesela çocuk olunca, kendi kendine uyumasını ve asla kucak delisi, sallanma delisi olmasını istemiyorum. Her istediği şeyi yapmayı düşünmüyorum eğer bunu becerirsem eminim rahat bir bebek büyütücem. Durum böyle oluncada herşeye yeteri kadar vakit bulucam. Kendi işim var zaten kısa sürede çalışma hayatına dönmem gerek ve haliyle kreş yolu görünüyor onada...
ikinizde kendinizi çok salmışsınız biran önce gidin kuaföre değişiklik yapın hoş şeyler alın maddi durum iyi değilse evde de ufak değişiklikler yapabilirsiniz kendinize, dışarıya çıkın kısaca flört edin 1 yıl çok abes erkekler bu kadar uzun süre boş kalmaz normalde
canm hiç normal bir durum değil bu eşinde ilk evlendiğin zamanlarda d bir soğukluk varmıydı yılda bir kere çok anormal geliyor benm de doğum yapalı bir yıl olacak normal doğum yaptm aksine daha fazla istek oldu bnde kndimi de asla salmadım kilom var ama o halde bile güel giyinip görünmeye başladım makyak yapmadn üstüme çei düzen vermeden eşime kapıyı açmam senin çabalaman lazm artık kendine bak ve eşine arzu ettir kndini
evlendiğimizde herşey normaldi. ta ki gebeliği öğrenene kadar ve doktorda ilk 3 ay yasaklayana kadar.. ama ben gerçekten bakımsız kaldım, krem bile süremedim yüzüme.. kıyafet saç hiç dikkat etmedim. biraz bakım yapalım, bakalım..
Bence doğum yapan kadınların genelinde bu sorun oluyor :26: Tabi hepsi değil ama, yine de eşler ya birbirine çok bağlanıyor ya da uzaklaşıyor.
Birlikte vakit geçirseniz, bebeğin bakımıyla beraber ilgilenseniz, karı koca olduğunuz unutmasanız daha iyi olur bence
Annelik tamam da kadınlığımızdan da vazgeçmememiz gerek hep savunduğum şey...
merhaba bebeğim doğduktan sonra eşimle sadece 1 kez birlikte olduk. yaklaşık 1 yılda (hatta daha fazla)1 kez birlikte olmak, ne yapmak lazım? ne kadar normal acaba? benzer durumlarla karşılaşan varmı? ne yapmak gerek? (işin garibi bu konuda benimde hiçbir isteğim ve girişimim yok. ) bunun dışında herşey normal görünüyor. çocuğu için iyi bir baba.. bi süredir çalışmamaya başladım bebeğe bakmak için.. biraz bakımsız kaldım galiba..
doğumdan sonra böyle bir problem olacağını hiç düşünmemiştim. evlendiğimiz gibi hamile kalmam karı-koca olmayı öğrenemeden anne baba olmamıza sebep oldu. sonrasında da bebeğe adadık kendimizi. odasını 2-3 hafta oldu ayıralı ama bebeğim yanında beni istiyor. yatağının karşısındaki çekyatta beni görmese uyanıyor ya da uyumuyor..
Yok canım niye acımasızlık olsun. Süper dadı var onu trt 1 den beri seyrediyorum acayip güzel şeyler öğretiyor tavsiye ederim. Çocuklarının her istediğini yapmak ona yapılan en büyük kötülüktür. Bırakalım mutlu olacakları bişeyler kalsın büyüdüklerinde....Doyumsuz oldukları gibi mutsuz çocuklar yetiştirdik son zamanlarda ama ben bu hataya düşmeyeceğim inşallah...Başkası ne derse desin önemseme sen nasıl yetiştirmek istiyorsan öyle yap.
ben mi yazdm dedim bi ara...herşey aynı
Canim boyle bir durumla karsi karsiya kalmadim iki kez dogum yaptim , yani normL hayatim dikisler gecene kdr biraz bekledik ama sonrasinda ondada bnded asiri ozlem vrdi cnki iki bebegimde arka arkaya oldular iki yil hep hamilydim nerdeyse .. Ama herkes ayni olmuyor cnm bu gayet normal sonucta bir bebek getirdin dunyada insanlar bazen bebegin sevinciyle heyecaniypada aklina gelmiyor yada ne bilim belki seni rahtsiz etmek istemiyordur yani belki rahatsizdindir hala diye . Biraz zaman a birak umarim gecer hersey
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
biz çözdük çok şükür konuşarak..hatta bi iki gün başka bi yerde kalıp iyice düşündük.böylesi daha sağlıklı geldi bana. nitekim de öyle oldu. bebeğin yoğunluğu çalışma hayatı derkn insan kendini bile unutuyor bırak karşıdakine ilgi göstermeyi.
canım bebeğini odandan ayırma bence..biz üçümüz yatıyoruz ona yatağımızın yanına bi çıkıntı yaptık yatak oldu. gece gelp yastığıma yatıyor çok tatlı
merhaba bebeğim doğduktan sonra eşimle sadece 1 kez birlikte olduk. yaklaşık 1 yılda (hatta daha fazla)1 kez birlikte olmak, ne yapmak lazım? ne kadar normal acaba? benzer durumlarla karşılaşan varmı? ne yapmak gerek? (işin garibi bu konuda benimde hiçbir isteğim ve girişimim yok. ) bunun dışında herşey normal görünüyor. çocuğu için iyi bir baba.. bi süredir çalışmamaya başladım bebeğe bakmak için.. biraz bakımsız kaldım galiba..
yalnız süper dadıda bi kaç bölüm izledim ve ceza yöntemini kullandığını gördüm..çocuk terbiye etmiyoruz çocuk yetiştiriyoruz. ceza çok kötü bi yöntem
adem güneş bu konuda diyor ki çocuk yetştirmek değil amaç anne ve baba yetiştirmek. çünkü biz çocuğa yansıyoruz. şu an oğlum 11 aylık adem güneşin dediklerini aynen uyguluyorum ve onun tabiriyle bal gibi çocuk oldudarısı başınıza hayrlı doğumlar size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?