ev arkadaşlığına dönüşen bir evlilik....

15 haftalık hamileyim. Eşimle ilk öğrendiğim andan itibaren birlikte oluyorum. Yani hamilelik bile engel olmamalı eğer risk yoksa.. Doğum sonrası 1 yıl geçmiş ve 1 kere beraberlik hiç doğru değil.. Bi uzmandan yardım almalısınız.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ikinizde kendinizi çok salmışsınız biran önce gidin kuaföre değişiklik yapın hoş şeyler alın maddi durum iyi değilse evde de ufak değişiklikler yapabilirsiniz kendinize, dışarıya çıkın kısaca flört edin 1 yıl çok abes erkekler bu kadar uzun süre boş kalmaz normalde

Peki bu doğru bişey mi acaba ?:26: Yanlış anlamayın, çocuğum yok, fakat olsa bile eşime asla öyle bişey diyemem ki, insan kankasından çocuk yapar mı?

Yanlis anlamam cocugun olsun hele hi de calisiyorsan ailenden uzaksan seni dinlendirecek kimsen yoksa esin en iyi kankan olur

Seni tskip edicem gercekten cok merak ediyorum oyle olur mu

21 haftalik hamileyim esimle aramizda hersey aynen devam iki gun yanasmasi huzursuz oluyorum erkegi her konuda doyurmak lazim ki sana mecbur olsun. Biraz acik bi konusma oldu kusura bakmayin cunku evlilik en cok cinsellikle ayakta

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

evet ikimizde çok saldık.. yalnız önemli bir başka ayrıntıda bebeğin odamızda olması ve hatta bazen yatağımızda olmasıydı. gece çok çok sık uyanıyor zaten.. 2 hafta oldu odasını ayıralı. fakat çok sık uyanıyor ve odasında beni istiyor. bu kezde ben bebeğimin odasındayım

canm hiç normal bir durum değil bu eşinde ilk evlendiğin zamanlarda d bir soğukluk varmıydı yılda bir kere çok anormal geliyor benm de doğum yapalı bir yıl olacak normal doğum yaptm aksine daha fazla istek oldu bnde kndimi de asla salmadım kilom var ama o halde bile güel giyinip görünmeye başladım makyak yapmadn üstüme çei düzen vermeden eşime kapıyı açmam senin çabalaman lazm artık kendine bak ve eşine arzu ettir kndini

evlendiğimizde herşey normaldi. ta ki gebeliği öğrenene kadar ve doktorda ilk 3 ay yasaklayana kadar.. ama ben gerçekten bakımsız kaldım, krem bile süremedim yüzüme.. kıyafet saç hiç dikkat etmedim. biraz bakım yapalım, bakalım..

bncede ihmal etme cnm erkekler güvn olmuyor bnm kızımda çok fena hiç rahat brkmıyor brni ama esnlikle kendmden ödün vermiyorum sende bi güzel saçını boyat kremler al cildini temizle makyajını yap öyle ök eşinin arşına evliliğinizi canlandırın

doğumdan sonra böyle bir problem olacağını hiç düşünmemiştim. evlendiğimiz gibi hamile kalmam karı-koca olmayı öğrenemeden anne baba olmamıza sebep oldu. sonrasında da bebeğe adadık kendimizi. odasını 2-3 hafta oldu ayıralı ama bebeğim yanında beni istiyor. yatağının karşısındaki çekyatta beni görmese uyanıyor ya da uyumuyor..

ben mi yazdm dedim bi ara...herşey aynı

canım bebeğini odandan ayırma bence..biz üçümüz yatıyoruz ona yatağımızın yanına bi çıkıntı yaptık yatak oldu. gece gelp yastığıma yatıyor çok tatlı

yalnız süper dadıda bi kaç bölüm izledim ve ceza yöntemini kullandığını gördüm..çocuk terbiye etmiyoruz çocuk yetiştiriyoruz. ceza çok kötü bi yöntem

adem güneş bu konuda diyor ki çocuk yetştirmek değil amaç anne ve baba yetiştirmek. çünkü biz çocuğa yansıyoruz. şu an oğlum 11 aylık adem güneşin dediklerini aynen uyguluyorum ve onun tabiriyle bal gibi çocuk oldu darısı başınıza hayrlı doğumlar size

ben mi yazdm dedim bi ara...herşey aynı

Canim boyle bir durumla karsi karsiya kalmadim iki kez dogum yaptim , yani normL hayatim dikisler gecene kdr biraz bekledik ama sonrasinda ondada bnded asiri ozlem vrdi cnki iki bebegimde arka arkaya oldular iki yil hep hamilydim nerdeyse .. Ama herkes ayni olmuyor cnm bu gayet normal sonucta bir bebek getirdin dunyada insanlar bazen bebegin sevinciyle heyecaniypada aklina gelmiyor yada ne bilim belki seni rahtsiz etmek istemiyordur yani belki rahatsizdindir hala diye . Biraz zaman a birak umarim gecer hersey

biz çözdük çok şükür konuşarak..hatta bi iki gün başka bi yerde kalıp iyice düşündük.böylesi daha sağlıklı geldi bana. nitekim de öyle oldu. bebeğin yoğunluğu çalışma hayatı derkn insan kendini bile unutuyor bırak karşıdakine ilgi göstermeyi.

Bunu diyduguma sevindim hic uzulme gelir gecer hepsi bu durumlari cogu kadin yasiyor ama konusarak halletmeniz guzel olmus . Mutpuluklar dilerim allah sohbetinizi arttirsin cnm ins 😚

canım bebeğini odandan ayırma bence..biz üçümüz yatıyoruz ona yatağımızın yanına bi çıkıntı yaptık yatak oldu. gece gelp yastığıma yatıyor çok tatlı

yeni ayırdık ama ne zamana kadar ayırmamak gerekli acaba? bende geçmi kaldım ayırmak için diye düşünmüştüm. çocukta ayrılmak istemiyor galiba.. çocukla birlikte yatarken eşlerin cinsel hayatı nasıl düzenlenebilir, yani nasıl birlikte olunabilir? ( siz çözdük dediğiniz için soruyorum. nasıl bir çözümünüz oldu bu konuda? birde merak ettim konuşmayı kim istedi sizmi eşinizmi?)

Canim bence sen biraz cilve felan yapmalisin bu işin ayibi felan olacak değil ya ne olduysa bana bugün seni çok arzuladim felan de biraz seksi kiyafetler felan giyin makyaj yap yanina yaklaş gerisinde gelir bence bir dene derim hatta kocisin uyumadiysa daha ne duruyorsun canlan biraz tempo tempo

Süper dadıda ki kadın pedgog sonuçta bunun okulunu okumuş, eğitimini almış...Başa çıkılmayan çocuklar konusunda çok başarılı buluyorum. Nihayetinde o baştan bir eğitimi göstermiyor, yanlış yetiştirilen çocukları nasıl düzeltileceği hakkında bilgi veriyor. Hem ceza dediğiniz şey bir sandalye hepsi bu. Kendi kendine uyumasını, yemek yemesini, oyun oynamasını öğretiyor ve bunları ceza sisteminde değil ödül sisteminde yapıyor. Aksine çocuğa zorla bişey yedirilmemesi gerektiğini de vurguluyor. Bizede küçükken babam tek ayak cezası verirdi ve çok eğlenceliydi 4 kardeştik hepimiz aynı anda tek ayak üzerinde dururduk hemde banyoda. gelip kontrol etmezlerdi ama hiç ayağımızı indirmezdik cezamız bitene kadar Şiddet olmadığı sürece çocuk biraz disiplinli büyümeli her istediğini elde etmemeli ve yaptığı başarıların sonunda ödüllendirilmeli, kaybettiklerinde ise yüreklendirilmeli. Ama ortam içine gidince veya bir markete gidince yerlerde sürünerek ağlamamalı....Aman işte ben çok beklenti içindeyim evladım için bakma sen bana..Herkesin kendi çocuğu nasıl yetiştirmek istiyorsa öyle yapsın Allaha emanet ol, Allah evlatlarımızı korusun...Amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…