Ev Cehennem gibi adeta kızlar çok canım acıyor, ağlıyorum :(

Allah onun yaptıklarını görmüyor mu?Sence bedduası tutar mı? Ayrıca lakap falan hepimizin başına gelmiştir. Bu dert edeceğin bir şey değil. Önemli olan huzurlu olman. İnan bana o evden gidince yeniden özgüven sahibi olursun. Ya maddi durumun kötü olsaydı ya da işin olmasaydı. Mutlu olmak için kimseye ihtiyacın yok. Bol bol dua oku. Rabbim sesini duyar.

o da ona hakaret ettiğim için beni düşman görüyo. kalp hastası 3 yıl önce ameliyat geçirdi ve ben "keşke ölseydin" deyince ağlayıp beddua etti.. ama canımın acısından yaptım yemin ederim o lakabı duymak canımı çok yakıyo benim

işyerimi de küçümsüyor. kimsen yok orda diyor. insanlar senin manyak olduğunu suratının delimselek olduğunu anlıyor diyor. sen arkadaşsızlığa mahkumsun diyor.

nasil bir annedir ya boyle insan dusmanina boyle davranmaz yazik en guzeli alip basinizi gitmek kendi duzeninizi kurmak yoksa o evde sizinde ruh sagliginiz hic iyi olmayacak kendinizi atacak dereceye gelmissiniz

Afedersin de az bile demişsin o sana evlat gözüyle bakmayın. Namusuna kadar dil uzatınca ıyide sen ona öyle söyleyince mi kötü Ohh Ağlamış iyi olmuş sevindim bile onlar seni nasıl uzuyosa sende onları uz

Bu kadar iyi olma yakında sırtında kanatlarin tomurcuklanicak .

sonuçta anne olduğu için huzursuz oluyorum. bu lakap konusunda maalesef çok hassasım zamanında çok ezildim, aşağılandım bu lakapla. 31 yaşına geldim,kariyer yaptım,para kazandım şu yaşımda şu halimde annemden bu lakabı duymak beni çok fena yapıyor.

hatta aklıma şu geliyor: yarın birgün evlensem evleneceğim adama "bu kıza ortaokulda şu lakap takıldı" derlerse, evleneceğim erkek de kavga ettiğimiz zamanlarda canımı yakmak için beni o lakapla çağırırsa ? bundan korkuyorum.

korkma ayrı eve çıkınca öcüler yemiyor. kafan miss gibi rahat olur. internette her şeyin tarifi var. yemek yapmayı da öğrenirsin, temizliği de.

Guzelim kendine bir ev bul. Bir odasi olsa da yeter.

Ama aslaaa o evden kurtulmak icin yanlis bir evlilik yapma..

Eline ekmegini almis insansin ev mi acamayacaksin kendine? Kimsenin senin nerede yasadigina bilmesine gerek yok, peynir ekmek yersin ama huzurun olur.

Isteyen istedigini desin arkandan, bizler senin yanindayiz. Sen herseyin ustesinden gelirsin.

C canacisi Bu lakap her neyse o kelimeden bu kadar korkmayın lütfen, isterse milyon kere tekrarlansın boş bir sözcükten başka birşey değil. Bir psikoloğa gitseniz onun yapacağı ilk iş de bu lakap üzerine çalışmak olur.

işyerimi de küçümsüyor. kimsen yok orda diyor. insanlar senin manyak olduğunu suratının delimselek olduğunu anlıyor diyor. sen arkadaşsızlığa mahkumsun diyor.
Küçümsesin.İstediği şeyi söylesin. Neden o kadar kafanıza takıyorsunuz insanların dediklerini. Geçmişe sünger çekmeden zaten mutlu olamazsınız. Aklınızdan atın bunları. Ya yeni bir hayat kurun ya da psikolojisi bozuk insanlarla ömrünüzü çürütün. Seçim sizin.

Birkaç kez beceremezsin en fazla sonra olur
Oturur peynir ekmek yersin en fazla ama huzurla.
31 yaşındasın, işin gücün var.
Para yetmez diyorsan ev arkadaşı bulursun, bölüşürsünüz kirayı.
Yani maddi gücün var hala orada yaşıyorsun, şaştım.

herkes aile olamıyor işte ben zaten kan bağı olayına pek inanmam ailen sana düşmandan beter ben düşmanıma bile or.. fa.. Demem herkesin bir bam teli var sonuçta sen o evde durdukça bir gün ya kendini atarsın ya o evden birini değer mi buna? Çalışan insansın bu kadar çekmişsin bir on, yirmi gün daha dayan öğrenci evleri ilanlarına bak öğrenci kızlar devlet memurunu yanına almaya can atar emin ol sorunsuz insansın sonuçta bazı öğrenci apartları çalışanlarıda kabul ediyor ve fiyatlar çok uygun sen başını sokacak bir yer bul kimseye söyleme çek git hiçbir şey yoksa bulunduGUN ilde yardım dernekleri kadın kolları kuruluş vardır git halini anlat çek git böyle bir aileyle kalman için bir neden yok inan bana bunu yapabilirsin aniden habersiz git numaranı değiştir arayan olursada diş göster beni rahatsız etmeyin polislik oluruz falan de

Istersen yaparsin.Artik gerceken hayata atilman gerekiyor.Hayatinin askini da hayallerini de bir kenara atip ot hayati yasiyorsun resmen.Bence yapabilirsin ben sana inaniyorum.Ayri ev tutar dosersin.Yemegi de kitaplardan internetten baka baka ogrenirsin.Temizlik dedigin nedir?Yapa yapa alisirsin.Hicbir sey zor degil.

Biz senin arkadaşınız işte emin ol aynı şehirde olanlar varsa emin ol sana yardımcı olur o annenin bedduası da tutmaz korkma annen sana annelik mi yapıyor ki bedduası tutsun

bunu deyince annem şöyle diyor: "bir anne kızına oo.pu diyebilir,anneler der ama kız annesine o..pu diyemez."

bunu deyince annem şöyle diyor: "bir anne kızına oo.pu diyebilir,anneler der ama kız annesine o..pu diyemez."
annen her şeyi işine geldiği gibi yapıyor buna emin ol canım anne baba fark etmez kimse kimseye böyle kelimeler kullanamaz bir an önce o evden ayrıl ve tedavi gör çünkü sen şu an psikolojik tedavi görsen o cahil insanla sen delisin bile der o işi de bozar bulunduğun ili söyle aynı yerden insanlar varsa sana destek olsunlar

bütün önerilere olmaz demişsiniz, demek ki o kadar da şikayetçi değilsiniz halinizden.
balkondan atlayıp hayatını sonlandırma noktasına gelmiş bir insan nasıl yemek ve temizlik yapamam bahanesiyle o evde yaşamaya devam ediyor anlamıyorum, açlıktan ve pislikten ölmezsiniz ama bir cinnet anında hayatınızı sonlandırabilirsiniz gibi görünüyor burdan, bilmem farkında mısınız?

bu arada bir insanın sürekli yakınıp yakındığı şeyleri değiştirmek için hiçbir çaba göstermemesini aklım almıyor... ya susup kabullenin ya değiştirmek için birşeyler yapın, ağlayıp ağlayıp oturmak size hiçbir şey kazandırmaz.

Bunlar tamamen annenin sana ogretildigi caresizlik hissinden kaynaklaniyor. Yanliz yasayan herkes evde her hafta bahar temizligi yapip yemekte dolma doldurup baklava mi aciyor saniyorsun.? Tut bir tane 1+1 her turlu yasarsin. Esya yok falan hic dusunme. Yavas yavas alirsin her seyi.

tabi ki şikayetçiyim ama yukarda da yazdım: bir döngü var. 1 ay mesela huzurlu bir süreç yaşıyoruz,annemle aram iyi oluyor, hastalık yaşayınca annem bakıyor falan o huzurlu dönemde ben "maceraya atılmıyım bunun hastalığı var" diye düşünüyorum mesela. sonra o huzurlu dönem sonunda hır gür olunca ben ev ilanlarına bakıyorum.1-2 hafta sonra hırgür duurluyor yine huzurlu dönem başlıyor. her defasında o huzurlu döneme kanıyorum.

bir de yalnızlık korkutuyor. huzurlu dönemde eve gelince birileri oluyor anneyle sohbet oluyor. ama ev tutarsam yalnızım. arkadaş çevresi olan biri de değilim o zaman"ya günler boyunca hiç konuşamazsam, zehrimi içime akıtırsam" diye düşünüp endişeediyorum yalnızlıktan.gerçi ayrı eve çıkarsam kedi alırım, kedi belki yalnızlık hissini alır bir nebze

Evlenmiş olsanda öğrenecektin bu işleri, zor değil mecbur kalınca yaparsın.
Haftada 2 yarım gün temizlikçi al, domates salatalık ye ekmek arası zamanla tarifleri öğrenirsin kafan rahat olur.
Buyaşta bu özgüven eksikliğiyle devam edersen ömrün böyle geçer. Kendine güven en güzel yaşlarındasın.
Hergün uyanınca aynada kendine güZel şeyler söyle, sen yaparsın sen mükemmelsin... ilk saçma gelicek ama işe yarayacaktır inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…