Ev Cehennem gibi adeta kızlar çok canım acıyor, ağlıyorum :(

Üstelik intihar etmeye kalkmışsın. Canından olunca kimsenin sana bakmasına gerek de kalmayacak..

Yazdıklarını dehşetle okudum

O evde kalma ısrarın nedir merak ettim ? 31 yaşında bir kadın yalnız yaşayabilir, hayatını gayet de güzel idame ettirebilir . Annen ,annem olsa redderim, ömür törpüsü yemin ederim. ..hemen ayrı ev arayışlarına gir ve psikolojik destek almayı da ihmal etme .bu gidişin sonuç iyi değil .

öğretmen olmasan da kalabiliyor musun öğretmenevinde?

valla maalesef benim ailemde sınırlar pek yok işte. dün kavga esnasında bir ara nevrim döndü, param var pulum var neden çekiyorum bunları, ben otelde kalacağım dedim çıkardım valizi. anneme de otele gidicem dedim annem de oteli duyunca "tabi git git otelde siki..sin erkeklerle" dedi. sonra da "sen oros..sun otele gitmek istiyosun" dedi. sanki otelse sadece oro.pular kalıyor. sanki otel denen kavram sadece oro..pular erkeklerle yatsın diye icat edilmiş.

olsun fiziki şiddet olmaz en azından. muhabbeti hava sudan tutarsın. hem de ay bak beni bıraktı demez. eğer öyle düşünürse daha çok hırslanır sana çünkü

Ay 31 yaşındasın ne bu muammele..
Artık kendin bi bireysin yani..
Annenin seni hassas noktalarından vurması hiç dogru degil..
Anne kızına böyle yaparsa baskaları ne yapmaz..
Üzüldüm Çok zor ya Allah yardımcın olsun

Emin ol herkes ayni degil senle gulup senle aglayan insanlarda var bu sitedede istedigin gibi bi dost edinecen emin olll cann

Kardeşim sen önce bir karar vereceksin
Gerçekten iyi olmak istiyor musun?
Bu şekilde ailen değişmedi değişmeyecek.
Okuldakiler önemli değil.Özgüvenin içine eden maalesef anne babadır.
Evlenip evden çıksan tabiki daha iyi olurdu ama olmuyorsa (ki o anne sende varken zor o iş) zorlama.
Hem belki ayrı eve çıkman onlarla olan ilişkilerini de düzeltir.

Bütün bunlar olurken baban nerde?

Ana ana degil evlat evlat degil anlamadim. Benim annemde ne zaman eve gec gelsem evin yolunu bulamadin mi bir turlu vs der. Araya bir iki kufurde yerlestirir espiri oldugunu bilirim ama. Daha da hic anneme kufur etmedim.. sizin aile boyi psikiyatriste ihtiyaciniz var..

Tayin olayin varda baska bir sehire tayin isteyebilirsin ya da 1+1 baska bir eve gecmelisin. Ayri yasaman senin kendini yeniden bulmani saglayacaktir. Ozguvenini yeniden kazanabilirsin. Ustelik bu ruh halinden de kurtulurdun. Esyali eve de tasinabilirsin.

Özgüvenini yükseltecek en iyi şey ayrı eve çıkmak olur bence. 1 ay yalnız yaşasan dönüşüm gecirirsin. Psikolojik durumunu düzeltmeden de evlenmeyi düşünme lütfen.

O evden ayrilirsan ancak kendine guvenin yerine gelir.

Lutfen tasin o evden

Mesleğiniz de varmış,kaçın kurtulun o evden. Hayat boşa geçirilemeyecek kadar kısa.

Ah ah seni belkide en iyi ben anlarım. Psikolojik sorunları olan bi annenin elinde büyümüş bi kız olarak... senin yaşadıklarına çok yakın şeyler yaşadım. Şu an evliyiM. Rabbime çok şükür çok anlayışlı bi eşim var. Bence önce o evden kurtul bitanem sonra seni anlayan anlayışlı bi insanla yuvanı kur. Böyle annelerin elinde büyümek bizim suçumuz değil

Tayin iste. Bekar memurların kaldığı yurtlar var. Tek kişi kalıyorsun. Odada TV sınırsız internet imkanı, lavabosu da var. Sabah kahvaltı ve akşam yemeği de çıkıyor. Senin ev işi bilmene hiç gerek yok. Yeni iş arkadaşı ortamı kurarsın, maaşını harcarsın sadece

Canm işim gücünde varmış ayrı eve çık ev işi yemek bilmiyorum demişsin iş başa düşünce gayette herşeyi yapıyosun hiç korkma.böyle anne kız ilişkisi olmaz belki biraz zorluk çekersin ama kafan rahat olur

ah böyle yurtlar var mıdır gerçekten ? öğrenci olmayan ama çalışanların da kalabileceği ? öyle birşey olsa ne güzel olurdu ailemin yanından giderdim hemen.

yurtta kalmak için yüksek lisansa başlasam mı diye düşünüyordum ama göze alamıyordum yüksek lisans zor çünkü. ama öğrenci olamdan yurtta kalmak mümkün müdür ?

Çalışan insansın özgüvenin olmalı ,hatta ailen sorunluysa özgüvenin tavan yapardi diye düşünüyorum (
Sorunlu ailede çocuk herşeyi kendi başına yanlız ogrendigi için )

benimde ailem sorunluydu ,çok zoir seni anlıyorum ,karşına hayırlı bir insan çıkar tez zamanda umarım

lakap neydi ?
o kadar takımmışsın ki merak ettim

Belkide takımıda o bisey değildir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…