- Konu Sahibi hamarat-bayan
-
çalıştığım halde herşeye yetiştiriyorum kendime de zaman ayırıyorum senden daha hamaratım deymi
çalıştığım halde herşeye yetiştiriyorum kendime de zaman ayırıyorum senden daha hamaratım deymi
arkadaşlar bana akıl verin lütfen,evin bütün işleri bana bakıyor.Alış veriş,çamaşır ütü,yemek 2 çocuk ben çok zorlanıyorum.Ya herşey tam oluyor ve ben kendime zaman ayıramıyorum.Ya kendime arkadaşlarıma zaman ayırıyorum bu seferde evde yarım kalan şeyler oluyor sizler nasıl baş ediyorsunuz.Benmi kolay yolunu bilmiyorum.Ev işi akıl işi akıl işidir der eşim ,tabii yıraprandığımı görüyo...Yardım etmekte zor geliyo... Böyle söylüyo,çalışanlar napsın diyor.Ben işin içinden çıkamadım.çıkanlar varsa yardım lütfen:sm_cool:
Sen bunun üstüne birde sabah 8 akşam 7 mesai saatlerini koy. Ben senin yetiştiremediğim dediğin işleri bu mesai saatlerinden sonra yapıp yetiştiriyorum güzelim. Bak birde gelip burada çan çan çene çalıyorum.
Sanırım biraz elin ağır senin. Zamanla pratiklik kazanırsın. Bu kadar dert etme.
kadınların işi her daim çok zor
Tecrübelerime göre kadından kadına çok fark ediyor ev işleri.
evde duran evli bir arkadaşım var evde durdugu halde işleri yetiştiremiyor
gerçekten
ben çalıştıgım halde evim ondan daha derli toplu....
1 çocucugu olan çalışan bir arkadaşım daha var benden daha temiz çocuguyla ilgileniyor
pastalar çörekler yapar üzerine birde 9 7 çalışıyor
Dedimya her kadına göre degişiyor....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?