- Konu Sahibi hamarat-bayan
-
Sevgili çocuksuz titiz, tertemiz, düzenli vede evli arkadaşlarım,
Çocuğunuz olduktan sonra görüşelim, anladınız siz onu, yormayın benikaydirigubbakcemilesositososito
sen bana bişey mi dedin...:mymeka::mymeka:
çocuk da yaparım kariyer de olm...
ben sen miyim...
heeçbişeye yetişeme sonra konuşturmayın beni...
yaşlandın biraz da ondandır kuzu kapama...
kadınların işi her daim çok zor
Tecrübelerime göre kadından kadına çok fark ediyor ev işleri.
evde duran evli bir arkadaşım var evde durdugu halde işleri yetiştiremiyor
gerçekten
ben çalıştıgım halde evim ondan daha derli toplu....
1 çocucugu olan çalışan bir arkadaşım daha var benden daha temiz çocuguyla ilgileniyor
pastalar çörekler yapar üzerine birde 9 7 çalışıyor
Dedimya her kadına göre degişiyor....
he ben o evli ve de çocuksuzlardanım da...-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-yaa ben acayip üşengecim...bi de programsız plansız oldum çıktım ...napmak lazım senin kibin olma içünlaelaelaelaelae:bbo:Heee sana da dedim diğer evli vede çocuksuzlara da, nolmuş:mymeka:
Olm alem hasta bana, sen ne diyon, on parmağımda on marifet-tatlicadiarzu-. Sabah 9 akşam 6 ve hatta Ctesi yarım gün çalışıyom, 2 bebem var, vede parmakla gösterilecek bir hatunum beee:lepi:
yav aşık oldum kendüme:asigim:
Benim derdim aslinda temizlik yapmak is yapmak falan degil her kadin gibi bende evimin isini yapmaktan gocunmam lakin ayni yeri günde 10 defa topladigin zaman hali ile kal geliyor iste...-tatlicadiarzu-
Cocuksuz iken hic olmasza evi derli toplu kaliyor insanin ama cocuklar olduktan sonra söyle bir 1-2 saat evler dagilmadimi sevindirik oluyom resmen:icecream:
Evet işte bu!... sizlere sormak istediğim.Bu arkadaşlar ne yapıyorlar çocuklarımı uslu,eşlerimi yardımcı.kendilerimi zeki,yorulmak bilmiyorlarmı.Ben mesela hemen yoruluyorum ama annem başallah hiç yorulmaz eski toprak...
ben 37 yaşındayım... Ama kendimi bildim bileli yani daha genç kızken annemne gıpta ile bakardımbende hiç anlamıyorum canım
bende hemen yoruluyorum yada cnm iş yapmak istemez
aynen benim annemde 40 lı yaşlarda benden daha dinç
Çalıştıgı halde her akşam yemekler
2 büyük erkegi idare eder
ve üstüne ben ve eşimi doyurur
dedigin gibi eski toprak
Eskiler bizden daha çalışkanmış
Senin yaşın kaç
Heee sana da dedim diğer evli vede çocuksuzlara da, nolmuş:mymeka:
Olm alem hasta bana, sen ne diyon, on parmağımda on marifet-tatlicadiarzu-. Sabah 9 akşam 6 ve hatta Ctesi yarım gün çalışıyom, 2 bebem var, vede parmakla gösterilecek bir hatunum beee:lepi:
yav aşık oldum kendüme:asigim:
D@D@ yazın için teşekkürler...Bendede tembellik var herhalde.Kabul etsem iyi olacak, bu ara bayağı yağ bağlamaya başladım.Ne bileyim insan zorlukları sadece kendi yaşıyor sanıyor.Ama burda gördüm ki yanlız değilim! Araştırıp bizlerle paylaştığın için teşekkürler canım.
Peygamber Efendimiz (bile) yemekten sonra sfranın toplanmasında eşine yardım edermiş!
Sünnet yani.Belkide biraz daha önem vermek gerekiyor bu gibi şeyleri okumaya daha huzurlu aile iletişimi için.
Benim eşimde işten yorgun argın geldiği için elbette geldiğinde onu yormamaya çalışıyorum ama sofranın toplanmasında en azından yardım ister miisn diye sormasını isterdim ee tabi o kendinden geçiş geliyor zaten eve...ama sonra ben bu yazdıgım sünnet cümlesini söyledim eşime, sen bana sorsan ben zaten yaptırmam sana diyorum.o da soruyor artıkama inanın ben bazen üşeniyorum temizlik yapmıyorum h.sonları birlikte yapıyoruz.canım benim geçen banyonun lavabosunu ciflememiştim kaldı öyle bi süre, işten geldi işte yemek şu bu..traş olmaya gitti baya gecikti ben sofrayı topluyorum o sıra,tıraştan sonra lavabayo temzilerken bi de ciflemiş delüüü :)))
eşimden Allah razı olsun inşallah.Ama gene de her yük benim sırtımda.o da çok gururlanıyor her işi çözmemden tabi ama çalışmaya başlamış olsaydım sanırım evle ilgilenme konusunda zorlanabilirdim.ama annemden biliyorum,
Allah mesut etsin dermansız dert değil bunlar çok da sıkma canını.ama eşini de yavaş yavaş alıştır en azından herkes yemekten sonra tabagını lavaboya götürüp akıtıp makinaya koyabilir di mi
Peygamber Efendimiz (bile) yemekten sonra sfranın toplanmasında eşine yardım edermiş!
Sünnet yani.Belkide biraz daha önem vermek gerekiyor bu gibi şeyleri okumaya daha huzurlu aile iletişimi için.
Benim eşimde işten yorgun argın geldiği için elbette geldiğinde onu yormamaya çalışıyorum ama sofranın toplanmasında en azından yardım ister miisn diye sormasını isterdim ee tabi o kendinden geçiş geliyor zaten eve...ama sonra ben bu yazdıgım sünnet cümlesini söyledim eşime, sen bana sorsan ben zaten yaptırmam sana diyorum.o da soruyor artıkama inanın ben bazen üşeniyorum temizlik yapmıyorum h.sonları birlikte yapıyoruz.canım benim geçen banyonun lavabosunu ciflememiştim kaldı öyle bi süre, işten geldi işte yemek şu bu..traş olmaya gitti baya gecikti ben sofrayı topluyorum o sıra,tıraştan sonra lavabayo temzilerken bi de ciflemiş delüüü :)))
eşimden Allah razı olsun inşallah.Ama gene de her yük benim sırtımda.o da çok gururlanıyor her işi çözmemden tabi ama çalışmaya başlamış olsaydım sanırım evle ilgilenme konusunda zorlanabilirdim.ama annemden biliyorum,
Allah mesut etsin dermansız dert değil bunlar çok da sıkma canını.ama eşini de yavaş yavaş alıştır en azından herkes yemekten sonra tabagını lavaboya götürüp akıtıp makinaya koyabilir di mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?