OHHH coluk cocuk yok tabiki lady hanim hamaratlik tasliyor
:icecream:yerimseniben
Bende cocuklarim olmadan evvel herseyi yetistiriyordum kendime zamanda ayiriyordum hatta evime gelen giden ya siz bu evde yasamiyormusunuz sanki katalog cekimi diyordu ev hic dagilmiyorduki ehhh hali ile sabah 7 aksam 5 - 6 kadar isteydik esimle, yaptigim temizlik vs. vs. bana 2 hafta falan yetiyordu lakin gel görki simdi, yeminle birgün pasaklilik yapayim 3 gün ceremesini cekiyorum...-tatlicadiarzu-
Cocuklar olduktan sonra yetistiremiyorsunki hangi birine kossasin, esim yardimci olmuyor ne bekliyimki adamdan aksam saat 6 - 7 gibi cani cikmis bir vaziyette geliyor yemek yiyor 1-2 saatde öyle takilip yatiyor...
Tam hertarafi toparladin sildin süpürdün bir arkani dönüyorsunki elindeki püskütü kücük hanim koltuklara dagitiyor iki dakikka durmuyorki essek sipalari
Yaw bari bir saat su ev derli toplu dursun diyorum artik anlayin yani:1shok:
Vallaha hamartim bayanim, hicccc kendine baski yapma hayat temizlikten isten gücten ibaret degil, ben artik eskisi gibi kendimi is güc yüzünden yipratmaktan vazgectim..
cünkü ben temiz yasamak icin temizlik yapiyorum, temizlilk yapak icin yasamiyorum...a.s