E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi hamarat-bayan
-
heee yok canım hakkaten cümle o manada gibi olmuşhangi adam karısı ev işi yapıyo diye gurur duyar kız görevimiz yapceeez tabe:lepi:
hızlı yazmışım biraz noksan gibi olmuş ben orda evin tüm yükü manasında konuştum ama tabi yavan kalmış. yani faturalar,yapabildigim tamiratlar,bütçe düzenlemesi vb. vb. ne gerekse işte...kaydirigubbakcemile5
bende öyle yapıyorum
hihihihihihihi
Hepimiz rahat olmak isteriz canım
Sende evlen daha ii anlayabilirsin bizi
sevgiler
ben evde dursam bütün gün
bende yaparım bunları canım
Yani işimiz sadece evimiz olsa bütün kadınlar yapar bu yaptıklarını
Sevgiler
arkadaşlar bana akıl verin lütfen,evin bütün işleri bana bakıyor.Alış veriş,çamaşır ütü,yemek 2 çocuk ben çok zorlanıyorum.Ya herşey tam oluyor ve ben kendime zaman ayıramıyorum.Ya kendime arkadaşlarıma zaman ayırıyorum bu seferde evde yarım kalan şeyler oluyor sizler nasıl baş ediyorsunuz.Benmi kolay yolunu bilmiyorum.Ev işi akıl işi akıl işidir der eşim ,tabii yıraprandığımı görüyo...Yardım etmekte zor geliyo... Böyle söylüyo,çalışanlar napsın diyor.Ben işin içinden çıkamadım.çıkanlar varsa yardım lütfen:sm_cool:
Hem çalışıp hem ev işi yapıyorum ama evim prıl prıl dır ve sabah 9 akşam 8 çalışıyorum haftada 1 gün izinim var ama kendimede bakarım :)))
Hem çalışıp hem ev işi yapıyorum ama evim prıl prıl dır ve sabah 9 akşam 8 çalışıyorum haftada 1 gün izinim var ama kendimede bakarım :)))
çalıştığım halde herşeye yetiştiriyorum kendime de zaman ayırıyorum senden daha hamaratım deymi
Canım çocuk olunca planlı hareket edemiyorsun.Tamamen çocuğun o anki anlayışına kalmış durum.Bebeğim var ve inan iki günde bir makina mutlaka açılıyor bazen üst üste hergünde oluyor.yani bütün günü nasıl geçiriyorsunuz ki ben pek anlamdım
ben eger evde olsam kesin öğleye kadar ev işini bitirip öğleden sonrada gezmaya tozmaya giderdim haa sizin çocuklar var bi yere gitmeniz zor
ama artık tecrübe edinmiş işleri çabuk bitirmeniz gerekir belki eliniz biraz agırdır
mesela bi konu aç canım kim kaç dakkada çamaşır serer yada kim kaç saatte ev temizler kendinle kıyasla
ben evin işini çogunlukla bitiriyotum ama eşim hiç yardım etmez ben yinede işleri aksatmam
mesela saat 7 de evde olurum ama 9 da işler biter ve otururup
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?