- Konu Sahibi hamarat-bayan
-
neyi anlamadım danacıkkaydirigubbakcemileCerence anlayamadım pardon
sen çalışıyomusun
Evde mi duruyosun ???
neyi anlamadım danacıkkaydirigubbakcemile
evdeyim ben
çalışan kadını da annemden biliyorum kaydirigubbakcemile5
yazdımya bitiyo bi de sıkıntıdan patlıyorum diye gamyoncuiremsu
eşimden Allah razı olsun inşallah.Ama gene de her yük benim sırtımda.o da çok gururlanıyor her işi çözmemden tabi ama çalışmaya başlamış olsaydım sanırım evle ilgilenme konusunda zorlanabilirdim.ama annemden biliyorum,
Cerencecim bunu sene yazmışsın
Evde duruyosun
ev işlerimi sırtında yük ve sen bu işleri çözdügün için eşin seninle gurur duyuyor
Ben pek anlayamadım canım..
Kusura bakma yanlış anlama lütfengamyoncuiremsu
benim evimde hergün bir yardımcı var her işimi görüyor...
ben de sadece kuaför ve güzellik salonunda vakit geçiriyorum....
ayyy...uyanmadım hala rüyadayım ben...
ben öenmli oalnın düzenli olmak olduğuna inanıyorum...çoookkk temzizim diyemem ama evime her gelen çok temzisin maşallah nasıl yetişiyorsun diyor....
heheheeee kekliyorum....
bak arkadaşım...sabah yüzümü yıkadıktan sonra hazır banyodayken lavaboyu ve klozeti ciflerim...5 dakika..oldu temiz...
akşam yatmadan muhakkak salonumun dağınıklığını hallederim...sabah kalktığımda düzenli olur eşim de aynı saatte çıktığı için akşam eve geldiğimizde her yer düzenli olur...
eğer evimi silemeyeceksem bile muhakkak 2 akşamda bir süpürürüm...toz da alırım...ortalıkta toz yoksa iyidir...
her hafta cumartesi de büyük temizlik yaparım...
büyük temizlik diyorum çünkü koltukları çekerim, kapıların tozunu alırım vs...o temzilik sıkı yapılınca zaten ev çok kirlenmiyor...
aylık market alışverişini eşimle yaparız...onun dışında ben markete gitmem ne lazımsa o alır...
bulaşık makinesini yerleştirir boşaltır vs...tabiki bana çok faydası oluyor...
he ütüyü de mesela akşam yaprak dökümü izlerken yaptım...kurdum masayı tvnin karşısına bittiiii...
yine de sanırım bu aydan itibaren bir kadın alacağım...ayda bir yeter sanırım bilmiyorum ki...
15 günde bir daha mı iyi...
eğer sevimli hale getirmezsek işleri çekilmez oluyor...
arkadaslar size bir tuyo vereyim biliyoruzki kadinlarin yuzde doksani utuyu sevmeyerek yapiyor ve baya bi zamanimizi aliyor. ben artik elbiseleri utulemeden dolaba asiyorum ve giymek istedigimiz ne varsa o gun utuleyip giyiniyorum. ustelik daha duzgun duruyor okadar utule tekrar dolaba as mutlaka kirisiyor dolapta. hepinize tavsiye ederim...
arkadaslar size bir tuyo vereyim biliyoruzki kadinlarin yuzde doksani utuyu sevmeyerek yapiyor ve baya bi zamanimizi aliyor. ben artik elbiseleri utulemeden dolaba asiyorum ve giymek istedigimiz ne varsa o gun utuleyip giyiniyorum. ustelik daha duzgun duruyor okadar utule tekrar dolaba as mutlaka kirisiyor dolapta. hepinize tavsiye ederim...
evli degilim anlamam böyle seylerden ama yinede bence siz abartmissiniz biraz ..
rahatliga aliskinsiz galiba ..
Ben çalışmıyorum,daha doğrusu çalıştırılmıyorum
Ama çok hamarat bir gacıyımdır sengözlerimebaksanab
Pratik yapa yapa alışırsın sen de dert etme.Ama eşin in de yardım etmesi gerek.Yok öyle armut piş ağzıma düş
kesinlikle sana katılıyorum canım bide benim misafirim çok gelyo 1 akşam olmazsa mutlaka 2. akşam misafirim olur mutlakafisfisfiskafamçokkarıştıkafamçokkarıştıSen bunun üstüne birde sabah 8 akşam 7 mesai saatlerini koy. Ben senin yetiştiremediğim dediğin işleri bu mesai saatlerinden sonra yapıp yetiştiriyorum güzelim. Bak birde gelip burada çan çan çene çalıyorum.
Sanırım biraz elin ağır senin. Zamanla pratiklik kazanırsın. Bu kadar dert etme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?