ev ekonomisi hakkında yardım!!!

ya lımolupasta, bugun pazar bızım burda, pazar kulturum yok... ama oyle bır ozendırdın ki, her an bır cılgınlık yapabılırım :)

çok doğru geçenlerde pazarda elma diyeti yapmak için 6 kilo kadar elma almıştım o kadar uzun süre taze kaldı ki şaştım marketten alıyorum bir haftada çürüyor hele yeşill,ikleri çok berbat oluyor

10 gün önce marul almışım poşetiyle dolaba atmışım sonra aunutmuşum ben onu dün bir baktım yemin ediyorum tap taze ne çürüme ne sararma kilosunu da 1.5 TL ye almıştım manavda 1 tanesi 2.5 TL.

ya lımolupasta, bugun pazar bızım burda, pazar kulturum yok... ama oyle bır ozendırdın ki, her an bır cılgınlık yapabılırım :)

Oturduğun kabahat kalk kız koşş. Git taze taze ucuza al ye. Ben 2 kişiyim meyvesi, sebzesi adan z ye bol bol alıyorum 30 TL yi geçtiğini bilmem pazar alışverişimin. Balığı da pazardan alırım temizlenmiş hamsi 7 lira tazecik cam gibi, palamut denizden tazecik temizlenmiş 10 TL.

Aynı sorun bızde de var.iş yerime yakın bim var genelde ordan alıyorum.gecenlerdr eşimle kipaya gıttık baya eksik vardı 500tl tuttu.misafrm gelckti eksikler vardı bime gırdım 100tl tuttu.eşim etçi sebze yemıyo.halıyle et ürünleri pahalı oluyo.deterjanları büyük boy alyrm.svı sabun tvalet kagdı stoklyrm.uzun süre gıdıo.ama aylık 800u buluyo ve bazen gecıoda.benim de canım sıkılıyo bu duruma.abur cubur genelde almıyorum.iki kişi ne cok yıyıruz dyrm.kredi borcu var kart borcu var bi de market böle olnca elde para kalmıo.burdaki fikirleri deneyecem

tespo diye bi toptan satıcı açıldı bizim yaşadığımız yere market gibi bişey.
ama çok çok satılıyor her şey.
sütler 12 li kutuda mesela.
böyle mi alsak acaba
çok alınca bayağı indirimli fiyattan oluyor.

10 gün önce marul almışım poşetiyle dolaba atmışım sonra aunutmuşum ben onu dün bir baktım yemin ediyorum tap taze ne çürüme ne sararma kilosunu da 1.5 TL ye almıştım manavda 1 tanesi 2.5 TL.
işte benim sıkıntım da o pazardan aldığım kıcvırcık yeşillikler günlerce taze marketten aldığım 1 hafta zor duruyor oda çürük çarık gidemiyorum pek pazara bende

işte benim sıkıntım da o pazardan aldığım kıcvırcık yeşillikler günlerce taze marketten aldığım 1 hafta zor duruyor oda çürük çarık gidemiyorum pek pazara bende

Valla güzelim kaldıracanız totoyu. Yalnız sıkılıyorsan bi arkadaş bul yanına ben komşumlada giderim çoğu zaman pazar çantamı alıp. Çok zevkli ya pazar alışverişi ya da ben de tuhaflık var seviyorum ben pazarımı

bayılırım balıga

ekleri et ve balık kurumundan alın.hem güvenilir hem ucuz

Pazarı kaçırma :)))
Benimde yoktu yıllarca Beylikdüzü'n de hep markete alıştık
Şimdi taşındığım yerde ilk zamanlar komşuların peşine takılıp gittim
Şimdi hiç aksatmıyorum, C.tesi iş de yok çok keyifli oluyor
Her şey taze ve hesaplı, bir de nostaljik oluyor biraz bizim çocukluğumuza market yoktu ki hep giderdik annemle pazara:))

aslında bende soğan soymaya üşeniyorum, bir de doğrarken sinen o koku
bende deneyeceğim, biber çok kullanmıyorum yemeklerde, ama soğan sarımsak evet
bende en azından dörde bölüp buzlukta saklamayı düşünüyorum

Mezgiti tavsiye ederim şiddetle.Kilosu 5 TL.Pazarda.
Geçen balıkçıdan aldım çok istedi canım 15 Tl vermiş eşim.Yiyemedim kıyamadım balıklara yahuuuuuu

hadı ya o kadar fark edıyor mu haftada 1-2 yerız balık, balıkcıdan alıyoruz, 12 tlye aldık gecen gun. 5 tl bulsam alır alır buzluga atarım

Arkadaslar bütün tavuk alsam nasıl pisirebilirim. Siz nasıl tuketiyorsunuz. Fiyatı cok daha uygun oluyor çünkü.

emınım cok guzeldır de, bana manav aynı gorevı goruyor gıbı gelıyordu , haliyle oralardan yapıyorum alısverısımı....ne bıleyım bu kadar guzel ve uygun oldugunu :) ay cok teşekkür ederim :) şimdi sırf balık ve yesıllık ıcın gıdıcem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…