- Konu Sahibi regarde-moi
-
Öyle canım mesela ben yazın domatesin kilosunu en fazla 1 TL ye alıyordum markette görmüştüm 3 TL idi sen düşün hem pazardaki ürünler çok taze oluyor. Benimde evime yakın pazar yok hafta sonu arabaya atlayıp eşimle gidiyoruz.
Evet canım maalesef. Pınar Danone filan. Gecenlerde sek indirime girmiş 2.30 olmuş hemen aldım birkac tane stoklamak için.bir lt süt 3 tl mi ne alıyorsun sen cnm çok pahalı
çok doğru geçenlerde pazarda elma diyeti yapmak için 6 kilo kadar elma almıştım o kadar uzun süre taze kaldı ki şaştım marketten alıyorum bir haftada çürüyor hele yeşill,ikleri çok berbat oluyor
ya lımolupasta, bugun pazar bızım burda, pazar kulturum yok... ama oyle bır ozendırdın ki, her an bır cılgınlık yapabılırım :)
Oturduğun kabahat kalk kız koşş. Git taze taze ucuza al ye. Ben 2 kişiyim meyvesi, sebzesi adan z ye bol bol alıyorum 30 TL yi geçtiğini bilmem pazar alışverişimin.
Evet canım maalesef. Pınar Danone filan. Gecenlerde sek indirime girmiş 2.30 olmuş hemen aldım birkac tane stoklamak için.
Yok durum o kadar da iyi değil.Biz biraz rahata alıştık.Keseyi sıkmak lazım.Konuyu takip ediicim .durum iyiyse sıkıntı yok takıl kafana göre boşver
işte benim sıkıntım da o pazardan aldığım kıcvırcık yeşillikler günlerce taze marketten aldığım 1 hafta zor duruyor oda çürük çarık gidemiyorum pek pazara bende10 gün önce marul almışım poşetiyle dolaba atmışım sonra aunutmuşum ben onu dün bir baktım yemin ediyorum tap taze ne çürüme ne sararma kilosunu da 1.5 TL ye almıştım manavda 1 tanesi 2.5 TL.
Tamam canım bugün eve giderken ona da bakacağım markete ugradigimda. Teşekkür ederim.yö..r..san da uygun tavsiye ederim cnm. 3 tl çok yazık parana
işte benim sıkıntım da o pazardan aldığım kıcvırcık yeşillikler günlerce taze marketten aldığım 1 hafta zor duruyor oda çürük çarık gidemiyorum pek pazara bende
Oturduğun kabahat kalk kız koşş. Git taze taze ucuza al ye. Ben 2 kişiyim meyvesi, sebzesi adan z ye bol bol alıyorum 30 TL yi geçtiğini bilmem pazar alışverişimin. Balığı da pazardan alırım temizlenmiş hamsi 7 lira tazecik cam gibi, palamut denizden tazecik temizlenmiş 10 TL.
ekleri et ve balık kurumundan alın.hem güvenilir hem ucuzAynı sorun bızde de var.iş yerime yakın bim var genelde ordan alıyorum.gecenlerdr eşimle kipaya gıttık baya eksik vardı 500tl tuttu.misafrm gelckti eksikler vardı bime gırdım 100tl tuttu.eşim etçi sebze yemıyo.halıyle et ürünleri pahalı oluyo.deterjanları büyük boy alyrm.svı sabun tvalet kagdı stoklyrm.uzun süre gıdıo.ama aylık 800u buluyo ve bazen gecıoda.benim de canım sıkılıyo bu duruma.abur cubur genelde almıyorum.iki kişi ne cok yıyıruz dyrm.kredi borcu var kart borcu var bi de market böle olnca elde para kalmıo.burdaki fikirleri deneyecem
Mezgiti tavsiye ederim şiddetle.Kilosu 5 TL.Pazarda.bayılırım balıga
ya lımolupasta, bugun pazar bızım burda, pazar kulturum yok... ama oyle bır ozendırdın ki, her an bır cılgınlık yapabılırım :)
ben de corbayı onceden yapmıyorum, ama fazla olursa boyle de degerlendırılebılınır, yada vaktı cok az olanlar ıcın bıldıgım bır seyı paylastım, sonucta bır mercımek corbası yarım saatte hazır oluyor :)
sogana buzlukta hıc bırsey olmuyor,biber, sarmısak ve bırcok sebzelerım oyle benım :) (cok mu tembelım ne :) ) benım dogranmıs sogandan çok arpa soganlarım oyle beklıyor :) onu soymak oyalayıcı gelıyor yemek zamanı :)
Mezgiti tavsiye ederim şiddetle.Kilosu 5 TL.Pazarda.
Geçen balıkçıdan aldım çok istedi canım 15 Tl vermiş eşim.Yiyemedim kıyamadım balıklara yahuuuuuu
Pazarı kaçırma :)))
Benimde yoktu yıllarca Beylikdüzü'n de hep markete alıştık
Şimdi taşındığım yerde ilk zamanlar komşuların peşine takılıp gittim
Şimdi hiç aksatmıyorum, C.tesi iş de yok çok keyifli oluyor
Her şey taze ve hesaplı, bir de nostaljik oluyor biraz bizim çocukluğumuza market yoktu ki hep giderdik annemle pazara:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?