ev ekonomisi hakkında yardım!!!

bimin baklıyatları ve temızlık malzemelerı ucuz dıyorlar ordanmı alıyorsunuz bunları.pirinç,kurufasulye,nohut vs vs az tutmuyor hanı

baklıyatları hıc denemedım bılmıyorum onu ıc anadolulu esım memleketıne gıdınce koylerden stokluyorum..pirinci kendı memleketımden :) ayrıca ben sır agda aldım bımden dıger aldıgım 16 lıra ıken 6 tl mı ne ıdı deneme amaclı aldım, inanılmaz memnun kaldım, hem pudralıydı sonrasında yağ ile silmeme gerek bıle kalmadı(yüzde kullanındım sadece), zaten hangı fabrıkalarda yaptırdıgına bakıyorum... yogurdu dost marka sanırım ulker yapıyor o da guzel..
pirincide bir donem sok a tmo dan gelıyordu hem uygun hem kalıteli ordan denedım suan goremıyorum... hangı ıl sızın?

bimin temızlık malzemelerınden sadece sir ağda,tuvalet kagıdı ve kagıt havlu denedım ve cok begenıyorum, diğerlerini kullanmadım..

Süper bilgiler olmuş, 2,5 ay sonra bana da çok lazım olacak..

agdayı kendım yapamam kuaföre gıdıyorum.yogurdumuz ucretsız gelıyor.tek sıkıntım baklıyat ve temızlık malzemelerı.az bıraz tutmuyor pirinç,kurufasulye tavukla yarışıyor valla

agdayı kendım yapamam kuaföre gıdıyorum.yogurdumuz ucretsız gelıyor.tek sıkıntım baklıyat ve temızlık malzemelerı.az bıraz tutmuyor pirinç,kurufasulye tavukla yarışıyor valla

yok kesınlıkle cok haklısın, atlamısım sadece arada aldıgım baklıyat bombaı fasulye dıye baya bomba bir fasulye :) az daha zorlasa kıyma dıye satılır :) , temel gıdalar olacak bır de... bence bimi bir deneyin, kendi markaları ama yaptırdıgı yerler genellıkle markalı urunlerın yapıldıgı yerler oluyor, sırf bıme ozel uretıldıgnden uygun...

Hemen hemen herşeyi ordan alıyorum. Örneğin pirinç, un, Bimden alıyorum efsane marka çok memnunum hem de hesaplı. Yoğurdumu kendim mayalarım ama eğer mayalamadıysam A101 den alırım birşahın yoğurt ve sütünü çok beğeniyorum. Şeker (torku 15, 45) , bulgur, çay (doğuş 13,50) , yağ , deterjan , yumuşatıcı (abc fiyatı hatırlamıyorum), Kaşar peynir (tarım kredi kooperatifinin ben 10.95 'e aldım indirimden normal fiyatı 13,50 kesinlikle harika kaşarı), sirke, salça, bunlar aklıma gelenler bunları A101 den alıyorum indirim günlerinden falan çok hesaplı oluyor pasta kek malzemelerini şoktan alıyorum hem hesaplı hem kaliteli migrosun kapısından bile geçmiyorum canım çook pahalı. Bi de 101 den tüm tavuk almıştım geçen 3.99 du şen piliç.

çok haklısınız bız genelde mıgros kıpa yapıyoruz pahalı gercekten.a 101 de pek birşey bulamadımda şoku,bimi denemek lazım

yani günlük fırınlardan çıkan taze ekmeklerden almalısın.
daha taze olur
sadece et ve balık için mi 800 verdiniz yoksa aylık market masrafınız mı bu.

biz de markete girdiğimizde en aşağı 100 tl harcarız. ama karı koca girersek öyledir. eşim maşallah her reyona uğrar
ben ise ihtiyaclarım kadar alırım.
bizim aylık market masrafımız ise 600 tl falandır. peynir tereyağı et hariç . bunları ayrı yerden alıyorum . bir de süt ü açık alıyorum komşu köyden getiriyor. yoğurdumu da kendim yapıyorum

aynen yaaa bu kredi kartına geçei bizde bataklardayız 1500 bazen 2000 geliyor hele bir kere 3000 leri gördük nakit her zaman iyi
taksitler için bulunduruyorum kartı ama hiç memnun değilim

Bimin Berk harmanı doğuşa 5 basar.Fiyatı 9.75 ti sanırım.bilginize.

çok haklısınız bız genelde mıgros kıpa yapıyoruz pahalı gercekten.a 101 de pek birşey bulamadımda şoku,bimi denemek lazım

101 de nasıl bulamadın anlamadım canım 101 in ürünleri Bim in ürünlerinden daha kaliteli bence . Mesela A101 in bakliyatları falan daha kaliteli. Temizlik ürünleri falan 101 in daha kaliteli ve tanınmış markalar. özellikle 101 in aktüel günlerinde hep markalı ürürnler oluyor bim de bu yok. Mesela Geçen calgon aldım A101 den 1200 gr 12,5 Tl filandı. Ya da bana mı denk geliyor bilemedim. Bunlar benim hatırladılarım. Daha dün bulgur aldım 101 den 1 kilo bulgur baharoğlunun 1.95 hem de çok güzel. Kuru fasulye nohut falan köyden kayınvalidem getiriyor bana onları bilemiycem ama.

salça ve atıştırmalık almak ıcın gıttım tek marka vardı alternatıf yoktu almadım.baklıyat ıcın demedım cnm.

salça ve atıştırmalık almak ıcın gıttım tek marka vardı alternatıf yoktu almadım.baklıyat ıcın demedım cnm.

Ben abur cubur pek almıyorum ondan bakmamıştım haklısın onun için şok a veya bim e git. ama 101 in soslu cips fıstığı var onu denedim piyasada satılan soslu cips fıstıklara 10 basar tavsiye ederim hemde 1,5 TL falan. Salça çeşidi yok haklısın. Tek biber salçasını ordan alıyorum ben öncünün o da heryer de aynı fiyat salçayı şoktan alıcan bi de ben şanslıyım evim bim şok ve 101 e çok yakın.

cnm a101 in indirimli ürünlerine dükkat et. geçen indirimli diye kıyma aldık iğrenç ötesi idi kıymayı kavururken evi öyle bir koku sardı ki eş..şek eti sandım geriye kalanlarını kedilere verdim

ben prensip olarak et tavuk türlerini indirimden almam ne olu nolmaz bir kez kıyma alim dedim arkadaş aklımı çeldi ondada ço0k pişmanım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…