- 11 Aralık 2014
- 1.072
- 764
- 108
- Konu Sahibi regarde-moi
-
:) aylık market alışverişiyani günlük fırınlardan çıkan taze ekmeklerden almalısın.
daha taze olur
sadece et ve balık için mi 800 verdiniz yoksa aylık market masrafınız mı bu.
cnm a101 in indirimli ürünlerine dükkat et. geçen indirimli diye kıyma aldık iğrenç ötesi idi kıymayı kavururken evi öyle bir koku sardı ki eş..şek eti sandımgeriye kalanlarını kedilere verdim
ben prensip olarak et tavuk türlerini indirimden almam ne olu nolmaz bir kez kıyma alim dedim arkadaş aklımı çeldi ondada ço0k pişmanım
Yok onu ayrıca alıyorum.Berk oda:)Tomurcuğu da mı berk alıyorsun ?? Yoksa çayın içinde mi tomurcuk canım ??
Yok onu ayrıca alıyorum.Berk oda:)
cnm a101 in indirimli ürünlerine dükkat et. geçen indirimli diye kıyma aldık iğrenç ötesi idi kıymayı kavururken evi öyle bir koku sardı ki eş..şek eti sandımgeriye kalanlarını kedilere verdim
ben prensip olarak et tavuk türlerini indirimden almam ne olu nolmaz bir kez kıyma alim dedim arkadaş aklımı çeldi ondada ço0k pişmanım
tavuk, et,et urunlerı ındırıme genellıkle son kullanma tarıhı cok yaklastıgından gırıyor, ona gore tuketmeye dıkkat etmek gerek, alınca fazla bekletmemek gerek, siz baktınız mı tarıhıne ya da beklettınız mı dolapta?
evet tomurcuğu bende kullanıyorum süpperTomurcuğum bitmek üzere onu da ordan alıyım teşeküler canım
Yok artık. Ne kadar fark var öyle. Keşke pazar imkanım olsa ama ne Yakınlarda pazar var ne de gidecek vakit. Belki haftasonu biyerlerde pazar bulursam eşimle gidebilirim. Markette sebze meyve gerçekten pahalı ve hiç taze değil.Bi de sebze meyve alışverişini mutlaka semt pazarından yapın arkadaşlar, geçenlerde komşum karnıbaharın kilosunu manavdan 12 TL ye almışben pazardan 2 TL ye almıştım aynı zamanda ,ki burası afyon varın siz düşünün farkı.
evet işte bende bu yüzden almıyorumhayır son tüketim tarihine baktım eve getirincede poşetlere ayırıp derin dondurucuya attım. ve az bir süre sonra çıkarttım pişerken sadece dedi parçacıkları vardı ve it eti gibi kokuyordu
ayyyy şu an bile içim kalktı bir dahamı tövbe indirimli ürün almam
Ben de sadece ben böyleyim zannediyordum. Meğer çoğu insan şikayetçiymis benim gibi. Tasarruf yapabilirsek elimizde biraz daha para kalır. Valla bana çok geliyor aylık 800 tl civarı. Yeni evliyim zaten borçlar filan elimde birsey kalmıyor böyle olunca. Yemek için çalışıyor gibi oldum :)biz de 500 tl falan harcıyoruz. bunun içinde et yok bile
Haklısın. Normal bir litre kutu süt bile 3 tl olmuş. Hayat gerçekten çok pahalı.Ya her şeye birden o kadar zam geldi ki. Fark etmediniz mi sizlerde. Mesela em basiti kızımıza aldığımız çocuk sütü dörtlü birden üç lira kadar arttı
Nerdeyse yüzde otuz. Bu en basit örnek çok zamlandı her şey. Eski fatutalarınız varsa bakın bi görürsünüz
Yok artık. Ne kadar fark var öyle. Keşke pazar imkanım olsa ama ne Yakınlarda pazar var ne de gidecek vakit. Belki haftasonu biyerlerde pazar bulursam eşimle gidebilirim. Markette sebze meyve gerçekten pahalı ve hiç taze değil.
Valla biz 5 kişiyiz.Ayda rahat 1.500 tl mutfak masrafına gidiyor.
Bir de evde biraz kafaya göre takılma sorunu var.Benim yediğimi diğeri yemiyor.Onun yediğini ben yemiyorum vs.
Biz çözüm bulamadık,böyle devam etcek galiba
Rica ederim canımcığım.Yaşasın kadın dayanışması.Tomurcuğum bitmek üzere onu da ordan alıyım teşeküler canım
Haklısın. Normal bir litre kutu süt bile 3 tl olmuş. Hayat gerçekten çok pahalı.
Öyle canım mesela ben yazın domatesin kilosunu en fazla 1 TL ye alıyordum markette görmüştüm 3 TL idi sen düşün hem pazardaki ürünler çok taze oluyor. Benimde evime yakın pazar yok hafta sonu arabaya atlayıp eşimle gidiyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?