Sizin dediğiniz makarnayla salçayla, ev bir değil. Ailesi de bunu düşünüyor olmalı. Herkesin düşüncesi farklı tabi ki bende evli bir insanım. Hiç bir zaman da benim olmayanı sahiplenmedim şükür.Gelir benim fikrimce gelir. O zaman neden evleniyoruz. Ayrı iki insan gibi yaşayalım. O senin bu senin bu benim diye diye uzaklaşalım. Araba benim evde benim o Zaman o makarnayı ben aldım bu salçayı ben aldım ohoooooo o dediğin iş yaş Canım. Öyle bir dünya yok benim felsefemde. Evlilik bu değil.
bence endişelenme paranın ev alımına kullanılmasını istiyor bildik anne baba tavrıSigara hariç yok. Alkol karı kız kumar iddia vs yok. Oynamaz da bilmez de. Ama bekarken bir şeyini yakaladıysa ondansa bu tavrı bilemem. Sonuçta o onun evladı benden iyi tanır ama benim bildiğim yok
Sizin dediğiniz makarnayla salçayla, ev bir değil. Ailesi de bunu düşünüyor olmalı. Herkesin düşüncesi farklı tabi ki bende evli bir insanım. Hiç bir zaman da benim olmayanı sahiplenmedim şükür.
Evlilik anlayışım sizi ilgilendirmez ve benim yaşadığım hayatı da siz bilmiyorsunuz zaten. Asla senin benim yapan biri değilim ve olmadım da çok şükür. Ama dışardan bakıldığında siz, eşinizin olan evi evlilik sonrasında üzerinize yaptırmaya çalışan kadın olarak görünüyorsunuz bence ve ben bunu dile getirdim. Gerisi eşinize kalmış zaten para onun, ev onun.Evlisin artık benim olmayan mı var? Basit bir örnek veriyorum o Zaman seni maaşın sana onun maaşı ona. Öyle mi? Sonuçta onun maaşı senim değil? O zaman herkes yaktığı kadar elektrik tükettiği kadar su mı ödüyor? Benim değil banane diyerek? İlginç evlilik anlayışı.
Gerisi eşine kalsa sorun yoktu zaten baba oğluna bırakmıyorkı baba ne yapılacağına karar vermiş bile bende boyle adamları anlayamıyorum evlenebılecek yaşta bi adamın her kararına karısarak cocuguna sen yapamazsın beceremezsın senı kandırırlar dusunemezsın bız senın yerıne dusunduk demış olmuyorlar mı acıkcası ben boyle bı evlat yetıstırmek ıstememEvlilik anlayışım sizi ilgilendirmez ve benim yaşadığım hayatı da siz bilmiyorsunuz zaten. Asla senin benim yapan biri değilim ve olmadım da çok şükür. Ama dışardan bakıldığında siz, eşinizin olan evi evlilik sonrasında üzerinize yaptırmaya çalışan kadın olarak görünüyorsunuz bence ve ben bunu dile getirdim. Gerisi eşinize kalmış zaten para onun, ev onun.
Eşiniz kendisine ait taşınmazları babasına devretse eşimin kendi kararıdır dersiniz yani? Banane dersiniz?Sizin dediğiniz makarnayla salçayla, ev bir değil. Ailesi de bunu düşünüyor olmalı. Herkesin düşüncesi farklı tabi ki bende evli bir insanım. Hiç bir zaman da benim olmayanı sahiplenmedim şükür.
E o zaman eşi de babasına diyecek ki ben kocaman, evli barklı adamım kendi malımla ilgili kararımı ben veririm. 30 yaşında evli barklı adam bunu diyemiyorsa ona da pes. Ben zaten ev babasının üstüne olsun demedim konu sahibi de yanlış anladı, ama ev onun da değil sadece bunu belirttim.Gerisi eşine kalsa sorun yoktu zaten baba oğluna bırakmıyorkı baba ne yapılacağına karar vermiş bile bende boyle adamları anlayamıyorum evlenebılecek yaşta bi adamın her kararına karısarak cocuguna sen yapamazsın beceremezsın senı kandırırlar dusunemezsın bız senın yerıne dusunduk demış olmuyorlar mı acıkcası ben boyle bı evlat yetıstırmek ıstemem
Sıze katılıyorum sorun kocanın tepkı vermemesıE o zaman eşi de babasına diyecek ki ben kocaman, evli barklı adamım kendi malımla ilgili kararımı ben veririm. 30 yaşında evli barklı adam bunu diyemiyorsa ona da pes. Ben zaten ev babasının üstüne olsun demedim konu sahibi de yanlış anladı, ama ev onun da değil sadece bunu belirttim.
Eşim attığı her adımı ailesine danışan biri değil. Kaldı ki kayınpeder de benim üzerime olsun demiyor anladığım kadarıyla. Ev zaten eşinin, para bende dursun diyor ki bu da mantıksız 10 gün için kimde durursa dursun yani. Benim değindiğim konu buradaki bayanın benim üzerime veya ortak olmazsa oturmam demesi. Ve ona da hala şaşırıyorum zaten. Merak ettiğiniz buysa, asla böyle bir talebim de olmaz.Eşiniz kendisine ait taşınmazları babasına devretse eşimin kendi kararıdır dersiniz yani? Banane dersiniz?
Bence konuyu yanlış yorumluyorsunuz. Konu sahibinin eşine ait olan malın sonraki alımda kp üzerine geçmesi kadından mal kaçırmaktır, başka bir açıklaması olamaz ve kadın için oldukça gurur kırıcı bir durum olur. Tüm senaryo kp'in evi kendi üzerine yapmak istemesi üzerine. İkinci sorun da bu çiftin içişlerine karışması.Eşim attığı her adımı ailesine danışan biri değil. Kaldı ki kayınpeder de benim üzerime olsun demiyor anladığım kadarıyla. Ev zaten eşinin, para bende dursun diyor ki bu da mantıksız 10 gün için kimde durursa dursun yani. Benim değindiğim konu buradaki bayanın benim üzerime veya ortak olmazsa oturmam demesi. Ve ona da hala şaşırıyorum zaten. Merak ettiğiniz buysa, asla böyle bir talebim de olmaz.
E o zaman eşi de babasına diyecek ki ben kocaman, evli barklı adamım kendi malımla ilgili kararımı ben veririm. 30 yaşında evli barklı adam bunu diyemiyorsa ona da pes. Ben zaten ev babasının üstüne olsun demedim konu sahibi de yanlış anladı, ama ev onun da değil sadece bunu belirttim.
Onlar da kredi çekip alacaklar cuma günü acaba elden mi verirler bilmiyorum ama sanırım elden alacaklar. Tapuyu satmaya bile kp de gidecek. Her şeyin içindeler
Bence konuyu yanlış yorumluyorsunuz. Konu sahibinin eşine ait olan malın sonraki alımda kp üzerine geçmesi kadından mal kaçırmaktır, başka bir açıklaması olamaz ve kadın için oldukça gurur kırıcı bir durum olur. Tüm senaryo kp'in evi kendi üzerine yapmak istemesi üzerine. İkinci sorun da bu çiftin içişlerine karışması.
Kısaca konu sahibini mal düşkünü gibi yorumlamanız bence yanlış oluyor.
Benim zaten ailemden bir evim var yani Allah gecinden versin aileme bir şey olmasına bile gerek yok ben istedikten sonra benim üstüme geçecek Çok şeyimiz var olay bu değil ki. Olay ben evlendiğimde eşimin bir evinin olması ama şu durumda Ankara'mdan ev alınırken adam sanki kendi malı gibi para bende dursun demesi. Ev saten hazır bakılıp Zaman harcanmayacak ki. Gidilip parası verilip ev alınacak bu kadar basit. 9 gün için onda durmasının mantığı nedir ben bunu anlamadım. Mala mülke düşkünlük değil. Neden kp evinde oturuyor damgası yiyeyim eşimin şu an kendi evi varken?yarın bir gün benim evimde oturuyorsun diyecek söz sahibi olacak. Neden olsun?
Başına gelmeyen anlayamaz. Yeriniz de olsam ben de istemezdim ayrıca k.p tanıyan sizsiniz ne yapabileceğini az çok kestirirsiniz. Zaten para ben de kalacak demesi daha ortada para yokken çok ayıp. Aileme bakıyorum da şükür diyorum hem de çok şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?