Ev ev üstüne olmuyormuşşş

Düşüncelerim yorum yapan birçok kişiyle aynı bu zamana kadar beklememin tek nedeni kimseyi üzmeden bir çıkar yolu bulmaktı. kavgayla dövüşlede halledilebilir belki ama ne yazıkki o karakterde bir insan değilim buraya da sadece ne yapmam gerektiği konusunda bilgi almak için yazdım ve yazdıklarınızla bana çok cesaret verdiniz. Eşim ve kayınvalidemi karşıma alıp konuşacağım tabi öncesinde eşimle konuşmam gerekiyor ki zaten ne diyeceğini biliyorum biraz daha sabret evimizi alalım falan. Ama artık ne evde gözüm var ne başka bir şey de ben sadece huzurlu bir yuvam olsun kendime has düzenim olsun istiyorum ve inşallah onuda yakın zamanda yapabileceğimi düşünüyorum.

Ev alsanizda kv sizinle gelir esinin amaci ev borc falan degil zaman kazanmak evi alinca annem yalniz mi kalacak cocuga bakiyor onun evi soguk bizim ev sicak vss vss diyip duracak
Aynı fikirdeyim sizinle yaşı ilerledi artık tek mi bırakayım diyecek

Hep kvnin misafiri geliyor ama böyle bir şey dersem bana ters tepki verirki zaten eşim inat ve ters bir insandır.

Daha evleri birleştirmeden, evlilik oturmadan koşa koşa çocuk yapmışsınız. Çocuğa da kayınvalide bakıyor. E oturun madem. Çok cahil davranmışsınız. Geçmiş olsun...
Sizde çok gerçekçi konuşmuşsunuz ben nasıl bir hata yaptığımın farkındayım ama bu hatayı yapmama neden olan kişi sevdiğim adam tabi onun için kesinlikle hata değil hatta yapılması gereken bir şey

Nasıl ikna ettiniz?

esyalı hazır eve cıkın kıs mıs ne olacak 2+1 esyalı eve cıkın kendı duzenınız olsun para bırıktırın yeterlı para bırıkınce kendı evınıze cıkarsınız
baskasının evınde yasanırmı
yatak odanızın kapısını da kılıtleyın bır zahmet cat dıye gıren varmıs malum

evi alırsınız sonra baslar bahaneler

-çocuğun düzeni var bozmayalim

-annem yalniz kalamaz cok alıştı böyle yasamaya

-kadin hep bize destek oldu evini acti elden ayaktan düşünce sirt mi ceviriyim ne biçim insansin sen

-kadın çocuğa bakmak için surekli nasil gidip gelsin, biz nasil birakip alcaz beraber kalalim işte.

-isine gelmiyosa kapi orda ben anamı bırakmam

ben kayınvalideme cok yakın bi yerden ev aldim yürüyerek on dk sürmez. su an baska sehirdeyiz. esim konu olunca su semtteki evler güselmis orda kirada otururuz diyo. asla orda otururuz demiyo. tavrınizi net koyun.

Aynı fikirdeyim sizinle yaşı ilerledi artık tek mi bırakayım diyecek
Olacagi bu kvnin evinden daha buyuk ve daha iyi sartlarda ev alirsan kacinilmaz sonuc olacak hos almamis olsan bile ayni ama aslinda erkekler cinsellige onem verir esini bu yonden vursan dicem ama adamin annesinin evi utanmaz annesinden

Bilmiyorum ama eğer kv bakmak istemiyorum derse de bakıcı bulmam gerekecek kendi annemin bakmasını çok isterdim ama çalışıyor ne yazıkki

yerinizde olsam ise geri donmem o evden cikmadan, ücretsiz iznimi sonuna kadar kullanirim. hem kaynana evinde durcam borcu bahane eden adam yüzünden hem cocugumdan ayri kalcam.

ne gerek var ki. nasil gecindiriyosa gecindirsin evi hic umursamam.

Bilmiyorum ama eğer kv bakmak istemiyorum derse de bakıcı bulmam gerekecek kendi annemin bakmasını çok isterdim ama çalışıyor ne yazıkki
Tüm bunları planlayarak hareket etmeni tavsiye ederim güzelim.Ayri bir ev istemen kadar doğal birşey olamaz.Ama bütün bunların sonunda eşinden pek maddi destek görmesen de hem kirani hem bakıcı maaşını verebilecek durumda olduğundan emin ol.Esin onun istediği gibi hareket etmedigin için tabiri caizse senin " burnunu sürtürmek " isteyecektir .

Sen ise baslayinca cocuguna kv bakacaksa zaten surekli icli disli olacaksiniz. Esin kendince hakli ev alip gitmeniz daha mantikli. Kv kotu biri degilse birkac sene idare et bence

Kimse kusura bakmasin ev ev ustune olmaz kocaniz rahatsiz degil galba annesinin ozelinizin icinde olmasindan.Tovbe yarabbim.Siz esiniz annesi warken bu konuyu acin konusun kucucukte olsa sizin olsun

Yaklaşımınız çok yanlış ne biçim kemile o Kocan brzcık ana kuzusu sanırım ama şöyle bişey yapın madem ev eski daha güzel büyük bi eve taşının kv oda hazırla sen işteyken hem çoçuğuna bakmış olur hem evin işi hemde akşam eve gittiğinde bi tas sıcak çorba olur önünde sonuçta oda yanlız onuda anlamak lazım hele belirli bi yaştan sonra dahada zorlaşır cnm hiçte boşuna okumamışsın iyilik okumayla yada onla bunla olunmuyo anladığım kadarıyla sen kalbi temiz birisin inşallah hersey gönlünce olur rabbim herseyin hayırlısını nasip etsin

Eşinizin amaçladığı şey mantıklı belki ama sizin durumunuza uygun değil.
Size çok hak veriyorum.
Şu sıralar kendimle ilgili değil ama yakınen içinde bulunduğum bir 'ev üstüne ev kurma' durumu ile meşgulüm. Ve ziyadesiyle yoruldum. Öfke doluyum.
Allah aynı evde olanlara sabır versin ama sabır yetmez selamet de versin.
Size de elbette.

Ben tekrar konuşmanızı öneriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…