- 31 Ekim 2015
- 333
- 614
- 103
- Konu Sahibi geldikgidiyoruz
-
Aynı fikirdeyim sizinle yaşı ilerledi artık tek mi bırakayım diyecekEv alsanizda kv sizinle gelir esinin amaci ev borc falan degil zaman kazanmak evi alinca annem yalniz mi kalacak cocuga bakiyor onun evi soguk bizim ev sicak vss vss diyip duracak
Hep kvnin misafiri geliyor ama böyle bir şey dersem bana ters tepki verirki zaten eşim inat ve ters bir insandır.Kayinvalideniz de evinde herzaman birilerini misafir etmekten bunalmış olabilir.Eşinize kadıncağız başını dinlemek ister biz ona yük oluyoruz şeklinde ters etki kuralını kullanarak yaklaşın.Asla inada bindirmeyin.Kadının evini mahvediyoruz bizim yüzümüzden bir düzeni kalmadı deyin.Kayınvalidemin yerine empati yapın her şey Siz de ve eşinizde bir de yaşlı kadını dinlemek
Sizde çok gerçekçi konuşmuşsunuz ben nasıl bir hata yaptığımın farkındayım ama bu hatayı yapmama neden olan kişi sevdiğim adam tabi onun için kesinlikle hata değil hatta yapılması gereken bir şeyDaha evleri birleştirmeden, evlilik oturmadan koşa koşa çocuk yapmışsınız. Çocuğa da kayınvalide bakıyor. E oturun madem. Çok cahil davranmışsınız. Geçmiş olsun...
Nasıl ikna ettiniz?Aynılarını yaşadım evini ayır yoksa birbirinizden soğuyacaksınız evlilik mahremdir ve mahrem karı koca arasında olur üçüncü kişi ile olmaz hiç özelin olmayacak tartışmanı bile yapmayacaksın kirlini bile ortaya rahatça atmayacaksın çamaşırın bile kaynanınkiyle yıkanacak lavabo banyo ortak yani üç kişilik evlilik olmaz evini ayır ben yeni ayırdım yoksa biz ayrılırdık
Olacagi bu kvnin evinden daha buyuk ve daha iyi sartlarda ev alirsan kacinilmaz sonuc olacak hos almamis olsan bile ayni ama aslinda erkekler cinsellige onem verir esini bu yonden vursan dicem ama adamin annesinin evi utanmaz annesindenAynı fikirdeyim sizinle yaşı ilerledi artık tek mi bırakayım diyecek
Bilmiyorum ama eğer kv bakmak istemiyorum derse de bakıcı bulmam gerekecek kendi annemin bakmasını çok isterdim ama çalışıyor ne yazıkkiPeki gidip tasinsaniz çocuğunuza kim bakicak?
Bilmiyorum ama eğer kv bakmak istemiyorum derse de bakıcı bulmam gerekecek kendi annemin bakmasını çok isterdim ama çalışıyor ne yazıkki
Tüm bunları planlayarak hareket etmeni tavsiye ederim güzelim.Ayri bir ev istemen kadar doğal birşey olamaz.Ama bütün bunların sonunda eşinden pek maddi destek görmesen de hem kirani hem bakıcı maaşını verebilecek durumda olduğundan emin ol.Esin onun istediği gibi hareket etmedigin için tabiri caizse senin " burnunu sürtürmek " isteyecektir .Bilmiyorum ama eğer kv bakmak istemiyorum derse de bakıcı bulmam gerekecek kendi annemin bakmasını çok isterdim ama çalışıyor ne yazıkki
Kocan brzcık ana kuzusu sanırım ama şöyle bişey yapın madem ev eski daha güzel büyük bi eve taşının kv oda hazırla sen işteyken hem çoçuğuna bakmış olur hem evin işi hemde akşam eve gittiğinde bi tas sıcak çorba olur önünde sonuçta oda yanlız onuda anlamak lazım hele belirli bi yaştan sonra dahada zorlaşır cnm hiçte boşuna okumamışsın iyilik okumayla yada onla bunla olunmuyo anladığım kadarıyla sen kalbi temiz birisin inşallah hersey gönlünce olur rabbim herseyin hayırlısını nasip etsinMerhaba arkadaşlar. Benim evli ve bu konuda tecrübeli olan kişilerden akıl almaya ihtiyacım var. Ben 24 yaşındayım 1,5 senelik evliyim ve 5 aylık bir bebeğim var. Bir kamu kuruluşunda çalışıyorum ve kayınvalidem ile oturuyorum.(kv eşinden ayrılmış). Evlendiğimde eşimden 9 ay boyunca ayrı kaldım farklı şehirde yaşadım işim nedeniyle tayinim bir türlü çıkmadı. Bizde o yüzden ayrı bir ev kurmadık kv'nin evine yerleşmiş gibi oldum. Şimdi tayinim gerçekleşti ve biz hala bir eve çıkmadık çünkü eşim istemiyor hem yakında işe başlayacağım kv bebeğime bakacağı için hem de ev alıp borcunu ödeyelim öyle çıkalım diyor ama ben istemiyorum. Hiç özel hayat denen bir şeyim yok eşime yaklaşmaya korkuyorum artık.(kv iki defa yatak odamıza girdi aniden çok utanmıştım) zaten evlilikten bir şey anlamadım. Kvnın evinde bir yatak odam var ama soğuk olunca orayıda kullanamıyorum ev eski olunca ısınmıyorda. Gitgide de eşimden soğumaya başladım. Her hareketi batıyor artık çünkü benim mutsuz olduğumu gördüğü halde yok sayıyor sanki her şey çok güzelmiş gibi davranıyor. Ne yapmalıyım lütfen akıl verin bana kendimi çok güçsüz, işe yaramaz, değersiz hissediyorum. Boşuna okumuş çabalamış gibi hissediyorum kendime kızıyorum. Lütfen yardım edin bana yol gösterin yoksa kendimi yiyip bitiriyorum içime akıtıyorum gözyaşımı.
Eşinizin amaçladığı şey mantıklı belki ama sizin durumunuza uygun değil.Yaklaşık bir ay önce konuştum anlattım derdimi dinledi hakta verdi ev alalım dedi çok sevindim kendi kendime ev araştırdım şimdi ev almak istiyoruz ama eşimin amacı farklıymış bir semtten ucuz bir ev alıp onun borcunu bitirip üstünede para koyarak istediğimiz yerden almak. Ama bu süreç yaklaşık 2-3 yıl sürecek ve benim bu süreçte beraber oturmamı istiyor ama sabrım tükeniyor benim iyi niyetim kullanılıyor
Yaklaşımınız çok yanlış ne biçim laf oSeni bosayip anasini alsin madem. Dun olmedi ya babasi? Er gec baska eve cikacaginiz belliydi.. kisaca dagi gecene kadar ayiya dayi demis kocan olacak cibilliyetsiz
Kendi annesinin bakmasını istiyomuşPeki gidip tasinsaniz çocuğunuza kim bakicak?
Sen herşeye hazırlıklı ol.Kendi annesinin bakmasını istiyomuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?