Ev ev üstüne olmuyormuşşş

Evet çocuk olunca iyice saldı zaten sanki çocuk var diye bir şey yapamayacağımı zannediyor

Ben ömür boyu böyle yaşayamam dayanamam ki

Allah yardımcınız olsun çok zor aynı evde yaşamak zulüm gibi gelir insana. Sırf ev sahibi olucaksiniz diye bir ömrü heba edip mutsuz geçirmeye sebep oluyorlar oysaki yarına cikicagimizin hiç bir garantisi yok. Annesine yakın bir yerde ev tutmayı teklif etseniz. Bunuda yapmazsa çok zor ama rest çekmeniz lazım ne guzel kendi ayaklarınız üzerinde duruyorsunuz

Esiniz tek cocuk mu? Ben anne babanin tek yasamasina da sicak bakmiyorum evlatlari varken cok uzucu .Cok zor tabi cok eksisi var kAbul ediyorum .Evlenmeden boyle konusulmus anlasilmissa tabiki siz haklisiniz ve gerekirse resti cekmelisiniz.

Ben ömür boyu böyle yaşayamam dayanamam ki
Eşinizle net ve kararlı bir konuşma yapın.Evliliğinizden hiçbirşey anlamadığınızı,hayalinizin bu olmadığını,kendinizi rahat hissetmediğinizi ve daha da sabrınızın kalmadığını söyleyin.Bu işe biran once çözüm bulması gerektiğini ve sizi oyalamaya çalışmamasınıda ekleyin.Sessiz bekledikçe hiçbirşey değişmeyecek bunu bilin.

Esiniz tek cocuk mu? Ben anne babanin tek yasamasina da sicak bakmiyorum evlatlari varken cok uzucu .Cok zor tabi cok eksisi var kAbul ediyorum .Evlenmeden boyle konusulmus anlasilmissa tabiki siz haklisiniz ve gerekirse resti cekmelisiniz.
Hayır değil bir bekar erkek kardeşi bir de evli ablası var. Kardeşi işi nedeniyle başka şehirde yaşıyor

Kaynanaya yakın biyere kiraya çık.
Başka çözümü yok.
Yoksa sorunlar dağ gibi olur

1+1 EV DE OTURUN ama kendı evınız olsun kayınvalıde bosanmıs yada dul farketmez olmaz daha cok yenısınız yaa

Oyle bir durum yok.Yatalak vs.
Ben sadece kendi annesi bu durumda olsa damat kişisinin bu sekılde düşünce davranışı olsa nasıl karsılardı merak ettim onu sordum.
Tamam ben de diyorum ki
Kv durumunda ne var onu anlamadım
Bakıma muhtaç değilse yatalak değilse
Herkes kendi evinde düzeninde olsun
Kendi annesi de kv de de

Tamam ben de diyorum ki
Kv durumunda ne var onu anlamadım
Bakıma muhtaç değilse yatalak değilse
Herkes kendi evinde düzeninde olsun
Kendi annesi de kv de de
Kötü birşey yok.Kadının eviymiş, beraber yaşamaktan vs özel yaşam kalmamış ya evet taraftarı degilim şartlar zor olmadığı surece. Lakın insan bi düşününce kendi annemde tek yalnız yaşayan bir kadın olarak ayrı ev vs girişirmiydim eşim huzursuz olursa nasıl yapardım dıye aklıma takıldı.
Düşüncesini iyi sorgulaması acısından belirttim.

Yaşadığın şeyi anlıyorum ancak sen ekonomik özgürlüğü elinde olan gencecick bı kadınsn siz ayrı eve çıkınca iki kişi ile evinizde alirsnz yine kvnize yakın bı yerde alirsnz bebeğinize yine bakar yine bakar eşiniz sanırım bunları bahane ediyor ona göre eminim gül gibi geçinip gidiyorsunz işte ne gerek var bulandırma ya ortalığı diyodur lakin sizin istediğiniz şey en doğal hakkınz burda iş tamamen sizin kararlılığınz ve eşinizden geçiyor emin olun o ev alınır sonra başka bı bahane bulur yine siz kendinizi bı arada bulursnz valla iki kişi çalışıyorsunuz dahada eve cikamiyorsa eşi asgari ücretle 3 çocuk okutan adamlara ne diyelim biz bahane bunlar eşinizde net şekilde belli edin.

Sonra o eşler evdeki karılarına bana karılık yapmadı diye bahaneler bulup boynuzu takıyor. O kaynanaya katlanmak size kar kalır. Kendi çıkar gezer dolaşır. İstediğini yapar ama sizinle ilgilenmez sonra da sen benimle ilgilenmedin ben de başkasını buldum der

şu bir gerçek erkeklerin aileleri ile oturmak işlerine geliyor. rahatlık onlar için anaları var karısı yapmazsa annesi yapıyor. bir eli yağda bir eli balda. şimdi ayrı eve çıkarsa akşam gelcek eşide gelmiş yorgun argın kim yapcak hizmetini. yemeği çayı. eşini sık boğaz yapmazsan hayatta kıppırdamaz yerinde yalan o ev alıp borcunu ödeyelim. allah aşkına nasıl ödeyecek eğer kenarda yüklü para yoksa 10 yıl kredi ödeyecek bittiğinde evde eskimiş olcak evlilikte. direk söyle bu böyle gitmez diye.

Burdaki bir üyenin de dediği gibi gelişigüzel hiç plan yapmadan yaşanırsa olacağı bu.Başkasının planlarının önemsiz bir parçası oluverirsiniz. ..
Bebeğe de kayinvalide bakacakmis artık sittin sene o evden çıkamazsınız geçmiş olsun. ..

Nasıl ikna ettiniz?
Çok yalvardım ama olmadı hergün ağla hergün diken üstü yaşa artık kafayı yedim neredeyse anasının ne yalanı bitti ne dedikodusu bende baktım kendime yapıyorum susmak alttan almak çözüm değildi dahada beter oluyordu herşey ben o ne Yaptıysa aynını ona yaptım bezmedim bezdirdim hiç alttan almadım eve sığmaz oldu o şeytan kadın ki bizim ayrı eve çıkmamız rüyada görsen inanma ama oldu çok duada ettim tabi çok yasin okudum çok ağlayarak ellerimi açtım yaradana ama ben elime maşayı alınca değişti filmin rengi onlar istedi evinizi ayırın dedi ve çıktık 2 ay oldu daha ne konuştum ne gördüm Nalet gelsin yüzlerine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…