- 31 Ekim 2015
- 333
- 614
- 103
- Konu Sahibi geldikgidiyoruz
-
Evet çocuk olunca iyice saldı zaten sanki çocuk var diye bir şey yapamayacağımı zannediyorBaştan olmayınca erkekler olan düzeni bozmak istemiyor , bizim de eşya konusu böyle olmuştu tayin dönüşü sözde değişecek eşyalar falan filan herşey olduğu gibi kaldı erkek milleti alana kadar herseye tamam çocuktan sonra bu durumları önemsemiyolar
Ben ömür boyu böyle yaşayamam dayanamam kiFazla iyi niyetlisiniz galiba ama böyle insanlar hep çok üzülüyor. Ya da bunu farkeden insanlar bu durumu kullanıyor. Eşiniz sanırım sizin bu huyunuzu suistimal etmiş. Sabırlı olun ve kararınızda ısrarcı olup geri adım atmayın. Olumsuz konuşmak istemiyorum ama yoksa ömür boyu beraber yaşayıp kendi düzeninize, evinize kavuşamayabilirsiniz. Diretirseniz kararlılığınızı görürler.
Eşinizle net ve kararlı bir konuşma yapın.Evliliğinizden hiçbirşey anlamadığınızı,hayalinizin bu olmadığını,kendinizi rahat hissetmediğinizi ve daha da sabrınızın kalmadığını söyleyin.Bu işe biran once çözüm bulması gerektiğini ve sizi oyalamaya çalışmamasınıda ekleyin.Sessiz bekledikçe hiçbirşey değişmeyecek bunu bilin.Ben ömür boyu böyle yaşayamam dayanamam ki
Hayır değil bir bekar erkek kardeşi bir de evli ablası var. Kardeşi işi nedeniyle başka şehirde yaşıyorEsiniz tek cocuk mu? Ben anne babanin tek yasamasina da sicak bakmiyorum evlatlari varken cok uzucu .Cok zor tabi cok eksisi var kAbul ediyorum .Evlenmeden boyle konusulmus anlasilmissa tabiki siz haklisiniz ve gerekirse resti cekmelisiniz.
Ne kadar terbiyesizce konuşuyorsunuz. Nasıl yakıştırma bu ya?!Seni bosayip anasini alsin madem. Dun olmedi ya babasi? Er gec baska eve cikacaginiz belliydi.. kisaca dagi gecene kadar ayiya dayi demis kocan olacak cibilliyetsiz
Terbiyesizim demekki:) ogretseneNe kadar terbiyesizce konuşuyorsunuz. Nasıl yakıştırma bu ya?!
Adamın annesi ne durumda ki ?Eğer kendi anneniz aynı durumda olsaydı ne yapardınız, aynı şeyleri düşünür müydünüz?
Oyle bir durum yok.Yatalak vs.Adamın annesi ne durumda ki ?
Bakıma muhtaç yatalak mi ? Anlamadım ben
Tamam ben de diyorum kiOyle bir durum yok.Yatalak vs.
Ben sadece kendi annesi bu durumda olsa damat kişisinin bu sekılde düşünce davranışı olsa nasıl karsılardı merak ettim onu sordum.
Kötü birşey yok.Kadının eviymiş, beraber yaşamaktan vs özel yaşam kalmamış ya evet taraftarı degilim şartlar zor olmadığı surece. Lakın insan bi düşününce kendi annemde tek yalnız yaşayan bir kadın olarak ayrı ev vs girişirmiydim eşim huzursuz olursa nasıl yapardım dıye aklıma takıldı.Tamam ben de diyorum ki
Kv durumunda ne var onu anlamadım
Bakıma muhtaç değilse yatalak değilse
Herkes kendi evinde düzeninde olsun
Kendi annesi de kv de de
Yaşadığın şeyi anlıyorum ancak sen ekonomik özgürlüğü elinde olan gencecick bı kadınsn siz ayrı eve çıkınca iki kişi ile evinizde alirsnz yine kvnize yakın bı yerde alirsnz bebeğinize yine bakar yine bakar eşiniz sanırım bunları bahane ediyor ona göre eminim gül gibi geçinip gidiyorsunz işte ne gerek var bulandırma ya ortalığı diyodur lakin sizin istediğiniz şey en doğal hakkınz burda iş tamamen sizin kararlılığınz ve eşinizden geçiyor emin olun o ev alınır sonra başka bı bahane bulur yine siz kendinizi bı arada bulursnz valla iki kişi çalışıyorsunuz dahada eve cikamiyorsa eşi asgari ücretle 3 çocuk okutan adamlara ne diyelim biz bahane bunlar eşinizde net şekilde belli edin.Merhaba arkadaşlar. Benim evli ve bu konuda tecrübeli olan kişilerden akıl almaya ihtiyacım var. Ben 24 yaşındayım 1,5 senelik evliyim ve 5 aylık bir bebeğim var. Bir kamu kuruluşunda çalışıyorum ve kayınvalidem ile oturuyorum.(kv eşinden ayrılmış). Evlendiğimde eşimden 9 ay boyunca ayrı kaldım farklı şehirde yaşadım işim nedeniyle tayinim bir türlü çıkmadı. Bizde o yüzden ayrı bir ev kurmadık kv'nin evine yerleşmiş gibi oldum. Şimdi tayinim gerçekleşti ve biz hala bir eve çıkmadık çünkü eşim istemiyor hem yakında işe başlayacağım kv bebeğime bakacağı için hem de ev alıp borcunu ödeyelim öyle çıkalım diyor ama ben istemiyorum. Hiç özel hayat denen bir şeyim yok eşime yaklaşmaya korkuyorum artık.(kv iki defa yatak odamıza girdi aniden çok utanmıştım) zaten evlilikten bir şey anlamadım. Kvnın evinde bir yatak odam var ama soğuk olunca orayıda kullanamıyorum ev eski olunca ısınmıyorda. Gitgide de eşimden soğumaya başladım. Her hareketi batıyor artık çünkü benim mutsuz olduğumu gördüğü halde yok sayıyor sanki her şey çok güzelmiş gibi davranıyor. Ne yapmalıyım lütfen akıl verin bana kendimi çok güçsüz, işe yaramaz, değersiz hissediyorum. Boşuna okumuş çabalamış gibi hissediyorum kendime kızıyorum. Lütfen yardım edin bana yol gösterin yoksa kendimi yiyip bitiriyorum içime akıtıyorum gözyaşımı.
Sonra o eşler evdeki karılarına bana karılık yapmadı diye bahaneler bulup boynuzu takıyor. O kaynanaya katlanmak size kar kalır. Kendi çıkar gezer dolaşır. İstediğini yapar ama sizinle ilgilenmez sonra da sen benimle ilgilenmedin ben de başkasını buldum derKendi annem böyle bir durumda olsaydı bilmiyorum muhtemelen kızardım geline neyi var derdim annemin ama evliliğin tükenmesi eşlerin birbirine soğuk olması ve evin içinde sanki iki yabancı gibi olması, özelinin olmaması annelerin anlayabileceği hele de eski kadınların anlayışla karşılayabileceği bir şey değil
Çok yalvardım ama olmadı hergün ağla hergün diken üstü yaşa artık kafayı yedim neredeyse anasının ne yalanı bitti ne dedikodusu bende baktım kendime yapıyorum susmak alttan almak çözüm değildi dahada beter oluyordu herşey ben o ne Yaptıysa aynını ona yaptım bezmedim bezdirdim hiç alttan almadım eve sığmaz oldu o şeytan kadın ki bizim ayrı eve çıkmamız rüyada görsen inanma ama oldu çok duada ettim tabi çok yasin okudum çok ağlayarak ellerimi açtım yaradana ama ben elime maşayı alınca değişti filmin rengi onlar istedi evinizi ayırın dedi ve çıktık 2 ay oldu daha ne konuştum ne gördüm Nalet gelsin yüzlerineNasıl ikna ettiniz?
Hayır değil sadece eşi yok üç çocuğu varAdamın annesi ne durumda ki ?
Bakıma muhtaç yatalak mi ? Anlamadım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?