- 25 Şubat 2018
- 13.063
- 75.479
- 548
- Konu Sahibi geldikgidiyoruz
-
Adam anasi karisiymis gibi davraniyorYaklaşımınız çok yanlış ne biçim laf o
sizin ananız yok heralde bu yüzden bu kadar genişsinizAdam anasi karisiymis gibi davraniyor
Nsl yaniSen herşeye hazırlıklı ol.
Simdi asil senin bu yorumuna ne denir? Biraz biyoloji dersi aldiysan her insani anasinin dogurdugunu bilmen lazim. Sirf atarli giderli yorum yapcam diye ugrasip banada bulasmayin.sizin ananız yok heralde bu yüzden bu kadar genişsiniz
Sizde birazcık din ahlak dersi aldıysanız oğula annesini karısı sanıyo dememelisiniz sizinle bi alıp veremediğim yok sadece demek istediğim şu sizin anneniz yok o yüzden böyle rahat konuşuyor derken anasız doğdunuz demiyorum sizin ananız aynı şeyle yakıştırılsa brz empati diyorum sadece sizde bunu anlayın tartışmakta değil niyetimSimdi asil senin bu yorumuna ne denir? Biraz biyoloji dersi aldiysan her insani anasinin dogurdugunu bilmen lazim. Sirf atarli giderli yorum yapcam diye ugrasip banada bulasmayin.
Belki ben ensest iliski seviyorum?Sizde birazcık din ahlak dersi aldıysanız oğula annesini karısı sanıyo dememelisiniz sizinle bi alıp veremediğim yok sadece demek istediğim şu sizin anneniz yok o yüzden böyle rahat konuşuyor derken anasız doğdunuz demiyorum sizin ananız aynı şeyle yakıştırılsa brz empati diyorum sadece sizde bunu anlayın tartışmakta değil niyetim
OlabilirBelki ben ensest iliski seviyorum?
Ne yazıkki ailem çok karışmadı çünkü onlar da hep hele bir gelde halledersiniz evinizi düşüncesindeydiler bide ben kabul edince onları ağzı dili bağlandı haliyle hatayı ben başta yaptım ama ben olayların hep tek noktasından bakıyorum bazı insanlar konuşurlarken bile farklı düşünebiliyorlar ben sadece inandım ama hayal kırıklığımla kaldımAh ya baştan böyle bir şeyi neden kabul ettiniz. Başka şehirde atama da bekleseniz evinizi kuracaktınız ayrı bir eve. Siz şimdi o eve dışardan gelen misafir gibi gidip yerleşmişsiniz. Kabul edilir şey değil. Adam gibi yatak odamız bile yok diyorsunuz çok üzücü. Eşinize anlatın durumu kabul eder eder etmezse yol belli. Nereye kadar bu durumu çekeceksiniz. Hem aileniz bu süreçte karşı çıkmadı mı size kızım napıyorsun diye. Kimse akıl vermedi mi.
Onu da düşündüm ama o zaman da kafayı yerdim herhalde en azından işe gidip gelirsem biraz kafam dağılıryerinizde olsam ise geri donmem o evden cikmadan, ücretsiz iznimi sonuna kadar kullanirim. hem kaynana evinde durcam borcu bahane eden adam yüzünden hem cocugumdan ayri kalcam.
ne gerek var ki. nasil gecindiriyosa gecindirsin evi hic umursamam.
Onu da düşündüm ama o zaman da kafayı yerdim herhalde en azından işe gidip gelirsem biraz kafam dağılır
Maddi konuda bir sıkıntı yaşayacağımı sanmıyorum ki benim maaşım çok daha yüksek eşimden asıl ben gidersem eşim zorlanabilir ama dediğiniz gibi eşim eğer ki kabul etmezse hem bakıcı, hem ev, hemde avukat bulmam gerekecekTüm bunları planlayarak hareket etmeni tavsiye ederim güzelim.Ayri bir ev istemen kadar doğal birşey olamaz.Ama bütün bunların sonunda eşinden pek maddi destek görmesen de hem kirani hem bakıcı maaşını verebilecek durumda olduğundan emin ol.Esin onun istediği gibi hareket etmedigin için tabiri caizse senin " burnunu sürtürmek " isteyecektir .
Evet eşimle ayrıyken hamile kaldım bazen pişman oldum bazen de vardır bunda da bir hayır dedim hatta hamileliğim uzun bir süresini tek başıma geçirdim nazımı çekecek kimse yoktu yanımda, ya da aşerdiğimde hadi şunu al gel diyebileceğim bir kocam olmadı. Yani keşke sadece evle kalsa benim eşimle tanışmamdan itibaren her dönemim yıpratıcı ve yorucuydu. Hepsine dayandım güzel olacağını düşünerek sabrettim ama giden benden gitti18 aylık evlisin 5 aylık bebek var yani 14 ay önce hamile kalmışsın eşinle ayrı iken. Hayatı ne kadar gelişigüzel yaşıyosunuz.
KesinlikleOkumuş etmiş, meslek sahibi gencecik kadınsınız, yapmayın kendinizi bu durumlara düşürmeyin lütfen. Eşinizle düzgünce konuşun buraya yazdığınız gibi kendisinden soğduğunuzu ifade edin, olmuyorsa da ona göre kendinize bir yol çizin. Aslında önünüzdeki seçenekler belli, ya eşiniz kabul edecek ayrı bir eve çıkacaksınız, ya da çok mutsuzsanız rest çekip ayrılacaksınız, ha kesinlikle ayrılamam diyorsanız da kayınvalideyle oturacaksın. Sizin mutsuzluğunu görüp de güllük gülistanlık yaşayan bir eş de nasıl yola gelir bilemedim, ama başta dediğim gibi şu genç yaşımızda mesleğinizde varken şu durumları çekmeyin yahu,insan hayata bir kere geliyor o da bir göz odada ağlayarak mutsuz olarak yaşamak için değil.
Hiç konuyu okumadım.Merhaba arkadaşlar. Benim evli ve bu konuda tecrübeli olan kişilerden akıl almaya ihtiyacım var. Ben 24 yaşındayım 1,5 senelik evliyim ve 5 aylık bir bebeğim var. Bir kamu kuruluşunda çalışıyorum ve kayınvalidem ile oturuyorum.(kv eşinden ayrılmış). Evlendiğimde eşimden 9 ay boyunca ayrı kaldım farklı şehirde yaşadım işim nedeniyle tayinim bir türlü çıkmadı. Bizde o yüzden ayrı bir ev kurmadık kv'nin evine yerleşmiş gibi oldum. Şimdi tayinim gerçekleşti ve biz hala bir eve çıkmadık çünkü eşim istemiyor hem yakında işe başlayacağım kv bebeğime bakacağı için hem de ev alıp borcunu ödeyelim öyle çıkalım diyor ama ben istemiyorum. Hiç özel hayat denen bir şeyim yok eşime yaklaşmaya korkuyorum artık.(kv iki defa yatak odamıza girdi aniden çok utanmıştım) zaten evlilikten bir şey anlamadım. Kvnın evinde bir yatak odam var ama soğuk olunca orayıda kullanamıyorum ev eski olunca ısınmıyorda. Gitgide de eşimden soğumaya başladım. Her hareketi batıyor artık çünkü benim mutsuz olduğumu gördüğü halde yok sayıyor sanki her şey çok güzelmiş gibi davranıyor. Ne yapmalıyım lütfen akıl verin bana kendimi çok güçsüz, işe yaramaz, değersiz hissediyorum. Boşuna okumuş çabalamış gibi hissediyorum kendime kızıyorum. Lütfen yardım edin bana yol gösterin yoksa kendimi yiyip bitiriyorum içime akıtıyorum gözyaşımı.
Fazla iyi niyetlisiniz galiba ama böyle insanlar hep çok üzülüyor. Ya da bunu farkeden insanlar bu durumu kullanıyor. Eşiniz sanırım sizin bu huyunuzu suistimal etmiş. Sabırlı olun ve kararınızda ısrarcı olup geri adım atmayın. Olumsuz konuşmak istemiyorum ama yoksa ömür boyu beraber yaşayıp kendi düzeninize, evinize kavuşamayabilirsiniz. Diretirseniz kararlılığınızı görürler.Ne yazıkki ailem çok karışmadı çünkü onlar da hep hele bir gelde halledersiniz evinizi düşüncesindeydiler bide ben kabul edince onları ağzı dili bağlandı haliyle hatayı ben başta yaptım ama ben olayların hep tek noktasından bakıyorum bazı insanlar konuşurlarken bile farklı düşünebiliyorlar ben sadece inandım ama hayal kırıklığımla kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?