Ev ev üstüne olmuyormuşşş

Sizin mutsuz olduğunuzu bile bile hicbirsey yokmuş gibi davranması eşinizin sizin zerre kadar iyi niyetinizi haketmediğini gösterir. Arkadaşlar yazmış zaten, ev alıp borç bittiğinde ayrı eve çıkmanız çok daha zor olacak, eşiniz zaman geçtikçe annesini bırakmak istemeyecek. Eşinizle net bir şekilde konuşun, ev almanız şart değil tutun 1+1 bir ev çıkın. Çocuğa kayınvalideniz bakacaksa yakın yerlerden tutabilirsiniz belki ama size ait bir hayat istediğinizi eşinizin kabul etmesi lazım.

Simdi asil senin bu yorumuna ne denir? Biraz biyoloji dersi aldiysan her insani anasinin dogurdugunu bilmen lazim. Sirf atarli giderli yorum yapcam diye ugrasip banada bulasmayin.
Sizde birazcık din ahlak dersi aldıysanız oğula annesini karısı sanıyo dememelisiniz sizinle bi alıp veremediğim yok sadece demek istediğim şu sizin anneniz yok o yüzden böyle rahat konuşuyor derken anasız doğdunuz demiyorum sizin ananız aynı şeyle yakıştırılsa brz empati diyorum sadece sizde bunu anlayın tartışmakta değil niyetim

Belki ben ensest iliski seviyorum?

Ah ya baştan böyle bir şeyi neden kabul ettiniz. Başka şehirde atama da bekleseniz evinizi kuracaktınız ayrı bir eve. Siz şimdi o eve dışardan gelen misafir gibi gidip yerleşmişsiniz. Kabul edilir şey değil. Adam gibi yatak odamız bile yok diyorsunuz çok üzücü. Eşinize anlatın durumu kabul eder eder etmezse yol belli. Nereye kadar bu durumu çekeceksiniz. Hem aileniz bu süreçte karşı çıkmadı mı size kızım napıyorsun diye. Kimse akıl vermedi mi.

Ne yazıkki ailem çok karışmadı çünkü onlar da hep hele bir gelde halledersiniz evinizi düşüncesindeydiler bide ben kabul edince onları ağzı dili bağlandı haliyle hatayı ben başta yaptım ama ben olayların hep tek noktasından bakıyorum bazı insanlar konuşurlarken bile farklı düşünebiliyorlar ben sadece inandım ama hayal kırıklığımla kaldım

Onu da düşündüm ama o zaman da kafayı yerdim herhalde en azından işe gidip gelirsem biraz kafam dağılır

Onu da düşündüm ama o zaman da kafayı yerdim herhalde en azından işe gidip gelirsem biraz kafam dağılır

işte kafaniza takmicaksiniz. odadan cikmayin. havalar duzeliyo günde üç kez falan cikabilirsiniz hava almaya parka vs. alin bebegin ek gidasini parkte yedirin.

esiniz bisey derse kendime özel alan yaratıyorum rahatsiz oluyosan ev tut deyin. yani dip dibe olunca da illa ki gerginlik olur. nasil olmicak...

Maddi konuda bir sıkıntı yaşayacağımı sanmıyorum ki benim maaşım çok daha yüksek eşimden asıl ben gidersem eşim zorlanabilir ama dediğiniz gibi eşim eğer ki kabul etmezse hem bakıcı, hem ev, hemde avukat bulmam gerekecek

18 aylık evlisin 5 aylık bebek var yani 14 ay önce hamile kalmışsın eşinle ayrı iken. Hayatı ne kadar gelişigüzel yaşıyosunuz.
Evet eşimle ayrıyken hamile kaldım bazen pişman oldum bazen de vardır bunda da bir hayır dedim hatta hamileliğim uzun bir süresini tek başıma geçirdim nazımı çekecek kimse yoktu yanımda, ya da aşerdiğimde hadi şunu al gel diyebileceğim bir kocam olmadı. Yani keşke sadece evle kalsa benim eşimle tanışmamdan itibaren her dönemim yıpratıcı ve yorucuydu. Hepsine dayandım güzel olacağını düşünerek sabrettim ama giden benden gitti

Çok gençsin senin de kendine ait eşyan olsun evin olsun hayallerin var. Eşin asgari ücret alır sen çalışmazsın baştan kv ile yaşayalım denir tamam ama yok öyle bir şey. Bence bu tamamen dolandırıcılık eşin en başta söyleseydi annesiyle yaşamak istediğini ona göre karar verirdin. Benim tavsiyem bir aile büyüğü eşinle konuşsun sevip saydığı biri ve sen de hiç çekinme sitem etmekte haklısın. Kv ye yakın yan apartmanda da olsa kendi düzenini kur.

Kesinlikle

Hiç konuyu okumadım.
Ama başlığa cevabım, hadi canım!
İkna edin eşinizi çıkın evden, ikna yolları ve çeşidi size kalmış

Baştan olmayınca erkekler olan düzeni bozmak istemiyor , bizim de eşya konusu böyle olmuştu tayin dönüşü sözde değişecek eşyalar falan filan herşey olduğu gibi kaldı erkek milleti alana kadar herseye tamam çocuktan sonra bu durumları önemsemiyolar

Fazla iyi niyetlisiniz galiba ama böyle insanlar hep çok üzülüyor. Ya da bunu farkeden insanlar bu durumu kullanıyor. Eşiniz sanırım sizin bu huyunuzu suistimal etmiş. Sabırlı olun ve kararınızda ısrarcı olup geri adım atmayın. Olumsuz konuşmak istemiyorum ama yoksa ömür boyu beraber yaşayıp kendi düzeninize, evinize kavuşamayabilirsiniz. Diretirseniz kararlılığınızı görürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…