- 6 Nisan 2016
- 129
- 84
- 13
- 38
- Konu Sahibi Kakaolu-sut
-
Yok ben değil ama esim kiyaafet ayakkabi hastasidir her ay alir kesin bisiyler sabahlari gardolabi acip dikilir onunde hic biseyim yok diye soylenir1200e napıyosunuz? Havaya uçmuyo ya? Kıyafet mı alıyosun?
Giderleriniz çok değil aslında ama kalan para da kimine göre az kimine göre yeterli bir miktar. Bize göre yorum yaparsam az, mesela dışarı çıkan gezmeyi seven bir çiftseniz haliyle yetmez ya da alışverişi seviyorsanız. İstersen şöyle yapabilirsin, her ay 2-3 çeyrek al biriktir.
Aynen herhafta disari cikinca gidiyor kalmiyor ki para kart full gelincede ceyrege filan kalmiyor ki direk karta gidiyorGiderleriniz çok değil aslında ama kalan para da kimine göre az kimine göre yeterli bir miktar. Bize göre yorum yaparsam az, mesela dışarı çıkan gezmeyi seven bir çiftseniz haliyle yetmez ya da alışverişi seviyorsanız. İstersen şöyle yapabilirsin, her ay maaşı alır almaz 2-3 çeyrek al biriktir.
Valla mı ne kadar oldu çeyrek, yarın 2 tane almak zorundayım güne katılmıştıkkız sımdı ceyrek alma zamanı mı altını fıyatı uctuuuuu
Normal mi ne biliyim etraftaki insanlati gorunce daha az parayla gecinebiliyorlar borc kira vs de yok bizde anlamadim az diyosunuz yani ucbin yok ben calismiyorum3000 lıra nedir gecınememenız normal sız çalışıyor musunuz?
Valla mı ne kadar oldu çeyrek, yarın 2 tane almak zorundayım güne katılmıştık
Tamam da o zaman bi bakmışım bitmiş deme. Harcamazsan bitmez.Yok ben değil ama esim kiyaafet ayakkabi hastasidir her ay alir kesin bisiyler sabahlari gardolabi acip dikilir onunde hic biseyim yok diye soylenirbende sen mi kadinsin ben mi anlamadim derim
Canım herşey çok pahalıNormal mi ne biliyim etraftaki insanlati gorunce daha az parayla gecinebiliyorlar borc kira vs de yok bizde anlamadim az diyosunuz yani ucbin yok ben calismiyorum
Canım herşey çok pahalıAllah herkese yardım etsın.Kalem kalem yaz neye para harcıyorsun gereksızlerı çıkar.
ama 3.000 az yanı bu zamanda dusun ev kıraları ne kadar
aynen bır yemek soylesen dısardan ne kadar para eder. he makarna yıyıp otobuse bınersen sosyal hayat sıfırsa yeter.Ama can bu eşek gibi çalışıyoruz gezmek eğlenmekte hakkımızBugun aciklanan verilere gore yoksulluk sınırı 4.132,19 tl. Yetmemesi normal. o paraya Uc cocuklu GÜL !gibi gecinen aile yok maalesef. Eti ayda bir, baligi kisin hamsi cikinca alan bir aileye gul gibi gecinir denmez ki. hersey ates pahasi. 3000 cok bi para gibi gorup yaa niye yetiremiyoruz dedikce basimizdakiler de hakkaten bu coook parayla niye gecinemiyorlar diyorlardir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?