- Konu Sahibi Kakaolu-sut
-
Kizlar simdi herkesi ilgilendiren bir konu aciyorum.bizim evimize aylik 3000 tl gibi bir para giriyor kiramiz yok esimin yol parası yok eskiden kalan borclarimizda bu ay itibariyle yok son bitti simdilik ama biz bu parayla gecinemiyoruz yani soyle kredi kartı hep full anlamıyorum biz mi bilmiyoruz idareyi herkes mi boyle.annem tutumsuzsunuz diyor.kv de ayni sekilde.giderlerimizi soyle yazayim ben size ortalama 600 tl faturalar 500 tl mutfak 350 tl esimin sigarasi bunlar sabit her ay gidiyor 250 filanda karta tajsit oluyor geriye kalıyor 1200 gibi bisey ama buda bi bakmisim bitmis anlamiyorum ben paramizin bereketi mi yok anlamadim.bizden daha az alıp uc cocukla geçinen varen yakinimda valla benden daha rahat.bizde mi sorun var anlamadim
Kizlar simdi herkesi ilgilendiren bir konu aciyorum.bizim evimize aylik 3000 tl gibi bir para giriyor kiramiz yok esimin yol parası yok eskiden kalan borclarimizda bu ay itibariyle yok son bitti simdilik ama biz bu parayla gecinemiyoruz yani soyle kredi kartı hep full anlamıyorum biz mi bilmiyoruz idareyi herkes mi boyle.annem tutumsuzsunuz diyor.kv de ayni sekilde.giderlerimizi soyle yazayim ben size ortalama 600 tl faturalar 500 tl mutfak 350 tl esimin sigarasi bunlar sabit her ay gidiyor 250 filanda karta tajsit oluyor geriye kalıyor 1200 gibi bisey ama buda bi bakmisim bitmis anlamiyorum ben paramizin bereketi mi yok anlamadim.bizden daha az alıp uc cocukla geçinen varen yakinimda valla benden daha rahat.bizde mi sorun var anlamadim
Aaaa evet ben bereket ciziyom ozaman :) nasil olacaksa.bencede kredi bereketi bitiriyorBereket farklı bir kavram
Kredi olsun kredi kartı olsun bereketi kaldırıyor sanki Ben bir defa takıntı yapıp bereket konusunu çok araştırmıştım faydalı bilgiler edindim
Bu arada bu akşam Hıdrellez Dilek'lerinizi kağıtlara çizmeyi unutmayın
Kendi adını ve eşinin adını bir kapıda yazıp borç tutarını 000000 sahip olduğu para tutarını 100.000 yaz :)Aaaa evet ben bereket ciziyom ozaman :) nasil olacaksa.bencede kredi bereketi bitiriyor
sizden daha az alıp 3 çocukla nasıl geçiniyo yakınınız? imkansız bu size söylemediği gelirleri vardır.. eğer gercekse de madalya takmak lazım..Kizlar simdi herkesi ilgilendiren bir konu aciyorum.bizim evimize aylik 3000 tl gibi bir para giriyor kiramiz yok esimin yol parası yok eskiden kalan borclarimizda bu ay itibariyle yok son bitti simdilik ama biz bu parayla gecinemiyoruz yani soyle kredi kartı hep full anlamıyorum biz mi bilmiyoruz idareyi herkes mi boyle.annem tutumsuzsunuz diyor.kv de ayni sekilde.giderlerimizi soyle yazayim ben size ortalama 600 tl faturalar 500 tl mutfak 350 tl esimin sigarasi bunlar sabit her ay gidiyor 250 filanda karta tajsit oluyor geriye kalıyor 1200 gibi bisey ama buda bi bakmisim bitmis anlamiyorum ben paramizin bereketi mi yok anlamadim.bizden daha az alıp uc cocukla geçinen varen yakinimda valla benden daha rahat.bizde mi sorun var anlamadim
eşiniz ne iş yapıyo kıyafetlerine dikkat mi etmesi gerek?Yok ben değil ama esim kiyaafet ayakkabi hastasidir her ay alir kesin bisiyler sabahlari gardolabi acip dikilir onunde hic biseyim yok diye soylenirbende sen mi kadinsin ben mi anlamadim derim
Devlet dairesinde calisiyo cok degil ama dikkat etmeli tabi.ama esimin huyu bu bakkala giderken bile suslenireşiniz ne iş yapıyo kıyafetlerine dikkat mi etmesi gerek?
yanmışsın sen o para yetmez tabi böyle yaparsa.. hem karnım doysun hem pastam dursun istiyo oh ne ala..Devlet dairesinde calisiyo cok degil ama dikkat etmeli tabi.ama esimin huyu bu bakkala giderken bile suslenir
hepsi mi? iyi bi restoranda yediğimiz yemekler de mi sağlıksız?Dışarıda nerede tavuk döner yersen ye bence evindeki yemek daha sağlıklı.
üstüne para verseler ben yemiyorum.
Yiyenlere de acıyorum kızlar. Yapmayın kendinize. Dışarıda yemek yemeyin tamamen sağlıksız hepsi.
en önemlisi sağlık .Allah kımseyı elden ayaktan dusurmesın kımseye muhtac etmesınAvcılarda ne bileyim Allah bereketini koyuyor sigara yok eşim servisle gidiyor gezmek tozmak tatil yok dışarıda yemek yok mecbur kalmadıkça vs vs Allah şahit hiç bir şikayetimde yok.... Rabbim önce sağlık afiyet versin sonuçta kimseye muhtaç degiliz.
valla bu zamanda içtiğimiz su ,yedıgımız ekmek hepsı katkılıhepsi mi? iyi bi restoranda yediğimiz yemekler de mi sağlıksız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?