- 23 Aralık 2009
- 5.907
- 2.250
- 248
- Konu Sahibi Kakaolu-sut
-
Dışarıda nerede tavuk döner yersen ye bence evindeki yemek daha sağlıklı.Erik 10 tl, kiraz 16 tl hadi ucuz olmasi gerek dedigimiz elma 4 tl. Bir cocukla sinemaya gidecek olsan en 100 tl. Disarda yemek yine minumum 50 tl. Haa tavuk doner var 2,5 tl ama onu yiyecegime evde peynir ekmek yarim. Bence sizde calisin. Cocuk olunca o para beze mamaya hic yetmez.
kirada oturanlar ne kadar kıralarınız
nasıl gecınıyorsunuz ve nerede oturuyorsunuz?680 tl aylık maaş 2300 tl
Galiba haklisiniz kart bizi mahfediyo harcamayi bilmiyoruz yada bizkredi kartını ödedikten sonra limitini düşürün ki kullanamayın.
her harcamanızı nakit yapın yani para varsa yapın yoksa yapmayın.
biz çözümü öyle bulduk
nasıl gecınıyorsunuz ve nerede oturuyorsunuz?
Yaaaa benim eşim de böyleeeeYok ben değil ama esim kiyaafet ayakkabi hastasidir her ay alir kesin bisiyler sabahlari gardolabi acip dikilir onunde hic biseyim yok diye soylenirbende sen mi kadinsin ben mi anlamadim derim
valla alışverişin kıyafetin sonu yok kardeş..hep yeni şeyler çıkıyor. al al nereye kadar. bunu düzeltseniz iyi olur gibi.Yok ben değil ama esim kiyaafet ayakkabi hastasidir her ay alir kesin bisiyler sabahlari gardolabi acip dikilir onunde hic biseyim yok diye soylenirbende sen mi kadinsin ben mi anlamadim derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?