Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun canım neyin varMaas 1700 esim sigara kullaniyor dogalgaz elektrik su market derken birde sabit her ay 500 lira kredi borcumuz var 65 bin lira borcumuz vardi 3 bucuk yildir bende calistim son 5 bin lira kaldi ve bende bunu sorun ediyorum oyle gezmeye falanda cok gittigim yok bankalar icralar mahvetti bizi omrum onlari odemekle gecti ama rahatsizligim sebebiyle calisacak gucu kendimde bulamiyorum
Benimde 6 bin kaldi:)) ödemeler Aksarsa diye korkuyorumMaas 1700 esim sigara kullaniyor dogalgaz elektrik su market derken birde sabit her ay 500 lira kredi borcumuz var 65 bin lira borcumuz vardi 3 bucuk yildir bende calistim son 5 bin lira kaldi ve bende bunu sorun ediyorum oyle gezmeye falanda cok gittigim yok bankalar icralar mahvetti bizi omrum onlari odemekle gecti ama rahatsizligim sebebiyle calisacak gucu kendimde bulamiyorum
Tesekkur ederim canim hem piskolojik hem fizyolojik asiri derecede kansizligim var demir eksikligide var bunlarda kalpte carpinti yapiyor malum demir eksikligide depresyon yaptigi icin cok kotu durumdayim panik atakta basladi onceden hic bir sorunun yoktuGeçmiş olsun canım neyin var
Hayat o kadar pahali ki disarda yemek yemek surda dursun bazen evde bil yiycek birsey olmuyor basit aperatiflerle gunu idare ettigim oluyor cok zor millet lokanta lokanta geziyorBnde aynı sıkıntıdan muzdarip im :) eşim de bende işsiziz piskolojim bozuldu resmen .
İş yok şirket yok ya markette , mağazada çalışıcan Allah yardımcımız olsun .
Ben iş bakıyorum da bulamıyorum eşimde aynı boşa okuduk resmen.
Borcunu bitir bence canim eger varsa imkanin iki taksit halinde bitir insan kafasina takiyor sonra o 6 bin lira kafanda buyuyorBenimde 6 bin kaldi:)) ödemeler Aksarsa diye korkuyorum
Isten cikinca kendimi cok boslukta hissetmeye basladim ama uzun yillardir calisiyorum ben 10 yildir calisiyorum hem ev hem is 3 sene idare ettim en son vucut yorgunluktan alarm vermeye basladiAynı şeyi yaşıyoruz su an işten çıktım bir ay oluyor .nasıl geçiniriz diye dusunuyorum
Ben de çok imreniyorm tek maaşla çok rahat yaşayan insanlara ,hiç çalışma sıkıntısı olmayan insanlara mesala ,ben hep ay sonu hesabı yaparken buluyorum kendimi .Hayat o kadar pahali ki disarda yemek yemek surda dursun bazen evde bil yiycek birsey olmuyor basit aperatiflerle gunu idare ettigim oluyor cok zor millet lokanta lokanta geziyor
Maas 1700 esim sigara kullaniyor dogalgaz elektrik su market derken birde sabit her ay 500 lira kredi borcumuz var 65 bin lira borcumuz vardi 3 bucuk yildir bende calistim son 5 bin lira kaldi ve bende bunu sorun ediyorum oyle gezmeye falanda cok gittigim yok bankalar icralar mahvetti bizi omrum onlari odemekle gecti ama rahatsizligim sebebiyle calisacak gucu kendimde bulamiyorum
Niyetim oydu beş bin aldım tazminat üç bin krediye yatırdım gerisini kredi kartına ve avnas kreşi kullandım ona yatırdım kapattım hepsini.yani kredi kaldı 14 ay vade işsizlik alacağım ocakta 6 ay onla ödeyeceğim kredimi 700 ödemem var.Borcunu bitir bence canim eger varsa imkanin iki taksit halinde bitir insan kafasina takiyor sonra o 6 bin lira kafanda buyuyor