Ev gecindirmek zor

Fuzuli yok sadece zamanq yaymadan aldim hepsini bi anda :/ kahvalti cikolata labne peynir yumurta kasar sucuk vs oyle tuttu 4 gunde de bitti :) yani fazla bisey yok gibi ama cok fazla diyorlar harcamayi da yazmisiz abartmissiniz diolar hala

750 ile ev gecindirmek zorundayim 500 basta gidince geriye 250 kaldi o dert oldu icime yani extra bebek bezi falan da alinacak haftada 50 yi gecmesek sorun yok neyse allah yardim etsin kimi 3000 ile gecinemez kimi 300 ile gecinir 750 elhamdulillah allah bereket ersin bi sekilde geciniyoruz taki misafir gelmeye gorsun :) oda sikinti degil geciniriz de iste basta 500 tutunca harcamalar ...

Misafir geldiginde senin gibi et kullandogim icin sorun oldu galiba
Normalde 1 kilo et alip 10 a boluyorum her yemege 100 gr o da hergun degil yoksa 750 ile zor geciniliyor cocuk bezi dir deterjandir eczanedir falan derken

dünyaya bir kere geliyorsun
misafir için harcadığın bu parayı kendine bile harcamıyorsun

kendine yapmadıgın seyı baskasına neden yapıyorsun
biri,ktieceksen biriktir
harcayacaksan önce kendine harca başkasına değil

Ben o kahvaltıyı dışarıda sandım da ona fuzuli dedim yoksa yiyecekmiş normal o Zaman

Mutfak masrafı 750 tl mi?? 9 aylık evliyim 300 tl ile geçiniyorum arada keşke 400 e çıkabilsem diye düşünüyorum… Rabbim daha çok versin gözüm yok tabi ki de tuhaf geldi

Mutfak masrafı 750 tl mi?? 9 aylık evliyim 300 tl ile geçiniyorum arada keşke 400 e çıkabilsem diye düşünüyorum… Rabbim daha çok versin gözüm yok tabi ki de tuhaf geldi
Mutfak.masrafi degil ev masrafi coxuknbezi deterjan eczane mutfak et okul gideri hepsi.icinde arta kalirsa kiyafet falan yani fatura haric butun masraflar

şu hale bak misafir geliyor insanların beli doğrulmuyor. halka kuş kadar ama milletvekili maaşları almış başını gidiyor. yiyin efendiler yiyin.

Evin gecimi bende
yas pasta aldim.baklava yaptim balik yaptim cig borek yaptim ee ayrani salatasi meyvesi .. bide dedifim gjbi esim ve kucuk cocugumun toplam yemegi o yer yani oyle xxl degil ama cok hareketli tuketiyor vucudu enerjiyi
Eşiniz çalışmıyor mu?

Geliriniz ne kadar? Niye yatılı misafir bu kadar sık geliyor? Geçim zor tabi, vergiler gırtlağa kadar maaş kuş kadar. Kolay gelsin.
+1
Z Zeynep feray 1 aydir bende anneannem kaliyor sizin kadar harcamamisimdir. Cunku bizimde maasimiz kus kadar. Canim anneannem durumumuzu bildiginden arada oda tasin altina elini koyuyor gerci ben cogunlukla kabul etmiyorum.

Nohut yemegi yapabilirsin bide kahvaltiya her zaman sucuk koyman gerekmez. Mesela cemen yap arada onu koy. Ne bileyim zeynir peynir kolabilirsin kahvaltiya her cesitten koymak zorunda degilsin.

Valla ya biz ac geziyoruz ki hicte oyle degil yada cok fuzuli seyler aliyorsunuz et zaten kurban bayraminda kurban kesiyoruz ordan kalma et 1 sene yetiyor bir gun tavuk bir gun bakliyat sebze derken yetiyor bize ne bileyim ben anlamadim
kurban bayramindaki eti dondurucuyu doldurulmak icin kestirmedigimden olabilrimi bir tencere kurbanliktan kavururum onuda gelip gidene ikram edip tüm geri kalani dagitiriz... )

bence kurbani kendi yemesi tuhaf... bir kismini hadi neyse koyarsin ama tüm sene yetecek kadar:) hicmi dagitilmiyor bu et... kurban kesmenin anlami dolabina depolamak degilki... bu arkdas bayaga cimri geldi bana:)

bazen şurayı okuyunca ne kadar fakir yaşıyoruz resmen kendimizi aç bırakıyoruz diye düşünüyorum. ama evimizde etimiz tatlımız eksik olmaz çok şükür. ailemle yaşıyorum kira derdim yok. babam 3 bin alıyor ben ona yakın, kısaca eve 6 bin lira para giriyor. 4 kişiyiz ve şu market masrafının daha 500 lirayı geçtiğini görmedim. bir aylık hem de. arkadaşım suşi falan mı yiyoırsunuz her gün de bu kadar masraf oluyor. 4 günde 500 lira nedir? boğazlı biri demişsiniz de günde 34 öğün falan yemesi lazım ki o kadar masraf olsun. hayır cidden bu kadar harcama normal değil. hadi kıyafete para gider telefona gezmeye tozmaya okey ama market alışverişine bu kadar para harcandığını görmedim. çok abartmışsınız. bir de çok sağlıksız yani, hiç sebze yemeği pişmiyor mu evinizde sürekli paketlenmiş gıdalardan mı tüketiyorsunuz?

bence kurbani kendi yemesi tuhaf... bir kismini hadi neyse koyarsin ama tüm sene yetecek kadar:) hicmi dagitilmiyor bu et... kurban kesmenin anlami dolabina depolamak degilki... bu arkdas bayaga cimri geldi bana:)
bizde öyle. tek et yiyen benim çünkü tabi bir yıl değil 6 ayda falan bitiyor. haftasonları evdeyim ve iki gün et yiyorum hep görgüsüz gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…