Ev gecindirmek zor

'na
Esimin baskaca harcamasi yok evi ben gecindiriyorum aliserisini falan bana verdigi para evin butcesi yani her alinacagai mecbur ben aliyorum esim is guc koaturuyor
Maaşı sana mi veriyor? O zaman çok daha dikkat etmen lazım. Daha az harcamakta fayda var. Tabi yine senin bileceğin iş.

'na

Maaşı sana mi veriyor? O zaman çok daha dikkat etmen lazım. Daha az harcamakta fayda var. Tabi yine senin bileceğin iş.
Evt iste oyle daha dikat etmemm gerekirdi ama misafir gelince gonulleri olsun zaten durumlari pek yok bendeyken guzel olsun sofram izeetim ikramim (yanlis anlayacaklar icin hava atmak degil gercekten gonlumden gectigi icin) mutlu etsi derken sonunda ben üzülüyor um simdi 1 ay nasil gecevek derdiyle mide agrisi cekiyorum resmen

sakin yahu.
bak karşında annen yaşında biri var.
yaşı itibarıyla da daha naif.
sana göre küfür değildir ona göre öyle.
yanlış anlaşıldım kusura bakmayın demek daha kolay değil mi?
Tamm ama annem yaşında olsun olabilir bana terbiyesiz deme haddini kim verdi ona ben manda dedim diye olay çıktı sanki şerefsiz haysiyetsiz dedim. Yapmayın yani cidden beni yordu bu konu dediğime pişman oldum anne yaşında olması bir insanın terbiyesini sorgulamasinimı hak gösterir.

Ben çocukluğum da çok duydum bu manda lafını babaannem derdi manda gibi yemeyin sisersiniz derdi ben de kullanırım bu lafı. Herkes aynı ortamda aynı mecliste aynı kişilerle yaşamıyor. Kimi öyle kimi böyle. Konu sahibi senden özür diliyorum. Mune Mune abla benim üyeliğimi iptal et cidden çok moralim bozuldu.

Evt iste oyle daha dikat etmemm gerekirdi ama misafir gelince gonulleri olsun zaten durumlari pek yok bendeyken guzel olsun sofram izeetim ikramim (yanlis anlayacaklar icin hava atmak degil gercekten gonlumden gectigi icin) mutlu etsi derken sonunda ben üzülüyor um simdi 1 ay nasil gecevek derdiyle mide agrisi cekiyorum resmen
Tamam güzel masa hazırlamayı herkes sever de. Kendi evinde ne yiyo bu çocuk? Ona göre daha az masraflı birşeyler almaya çalış derim. Çünkü önce kendi aileni düşünmek zorundasın

O kişiye de yazdın mı bunu.

Gerek yok ona yazmama .
Belki bu sitede en son kavga edebileceğin insanlardandır hunter7 hunter7 .
Bak sende anne oluyorsun
Annen yaşındaki bir insana böyle konuşamazsın
Cirkinlesiveriyorum ben o zaman ;)
Öpun barışın hadi ..

750 tl ile market alisverisini bitirmek zorundayim sikinti degil normal zamanda bir sekilde.yetoriyorum pazar market temizlik vs

Ama misafir gelince :KK43: gecen zorla 800 tl biriktirdim kac ayda misafir geldi 1 ayda yok oldu sorun degil canlari sag olsun

Ama bugun bir misafir daha geldi 2 gundur bende kaliuor 2 gun daha kalacak kendisi ogrenci esimin kardesi aman cok iyi beslensin orda duzgun yiyemiyor tatlisi meyvesineksik olmasin arada pasta falan da yesin derken 4 gunde 500 tl harcamisim ...bogazli biri

Biriktirdigim 500 tl var ya 1 ay boyunca 250 tl ile gecinicem yada o biriktirdigim de gidecek kendime istedigim 1 bilekligi alamiycam bi turlu 1000 tl olmadan gelen misafire gidio 800 tl yi 9 ayda 500 tl yi 4 ayda zorla biriktirdim ve bnm 3 4 ayda bir misafirim olur kalici

Ya canlari sagolsun misafir evin bereketidir ama o bereket neden ugramiyor bnm parama :'(
cok abartmissiniz pasta yerine kek yapabilirsiniz

Tamm ama annem yaşında olsun olabilir bana terbiyesiz deme haddini kim verdi ona ben manda dedim diye olay çıktı sanki şerefsiz haysiyetsiz dedim. Yapmayın yani cidden beni yordu bu konu dediğime pişman oldum anne yaşında olması bir insanın terbiyesini sorgulamasinimı hak gösterir.

Ben çocukluğum da çok duydum bu manda lafını babaannem derdi manda gibi yemeyin sisersiniz derdi ben de kullanırım bu lafı. Herkes aynı ortamda aynı mecliste aynı kişilerle yaşamıyor. Kimi öyle kimi böyle. Konu sahibi senden özür diliyorum. Mune Mune abla benim üyeliğimi iptal et cidden çok moralim bozuldu.

alla alla üyelik iptaline niye vardırdın olayı yahu.
yanlış anlaşılmalar olabilir seninde dediğin gibi hepimizin meclisi farklı.
sen hunter7 hunter7 ı tanımadığından yorumu ters gelmiştir.
ben yazmış olsam herif lafını ki bana görede küfür değildir belirteyim, bana dese konu sahibinin eşinin kardeşi ama diye, evet kaba oldu biraz kusura bakmayın der geçerim.

valla ciddiyim öpüşün barışın ..

Ahhhh fenalık geldi :D
Sulu yemek sevmezse yap bi tepsi ıspanaklı börek
Canım bu akşam bu ve ayran var
Istediğin kadar ye de kenara geç .
Benim için önemli değil
Isterse bufalo yesin yenilende bereket vardır
Ama insanın belli bir bütçesi var tabi
Basit ,lezzetli ve doyurucu menü secin
Ucu ne size dokunsun ne de misafiri memnuniyetsiz etsin ..
Bu arada belli ıyi insansın
Kimse kimseye 1 kuruş yedirmiyo bu devirde :)
Bereketiyle dönsün sana
Aminnn insallah su an zaten teknihtiyacim bereket galiba bereketsizlik var bende

Bana iyi diyenler kalbinizi goruyorsujz ben sadece icimden geceni yapiyorum

Normalde yaptiklarimi ona yapmasam bogazimdan gecmezdi yapinca da masraf 2 katina cikti ..
Ya inanin kendimden utaniyorum hunlari soylerken zaten karsimda olsaydiniz soyleyemezdim simdi sanki konusan gunluge icimi dokuyorum

Aglicam yani 1 ay nasil gececek ben hem yemeginyapio gercektende lokmalarini mi sayiyorum cocugun acaba bu durum yuzume yansimaya basladi mi offfnki ne offf midem agrio

2 günde 500 milyonluk sofra kursam zaten ben aç kalırım.
Abartmışsın.
O misafirde ayıp ediyo onu yemem bu u yemem ozaman otelde kalıcak

Ben de severim misafir agirlamayi da 500 de cok harcamissin. Yani yarim kg kiyma alsan kofte yapsan 2 gun gider yanina da salata bitti. Baklavalara tatlilara gerek yok.. Hani illa tatli ise yap bi sutlac 2 gun gider yine. Bi tavuk alip haslasan corbasi pilavi iki gun yenir yine. Bi kuru fasulye yapsan gene bol . begenmedigini de yemesin paşam abartmayin yani kimse madalya takmiyor emin ol.

500 tl bizim -3 kişilik ailenin- aylık masrafı... misafitir geldi diye paraya kıyıp et almak zorunda değilsiniz. Zaten hiç anlamadığım şeydir insanın kendisine et almayıp sadece misafir geleceği zaman alması. Çok yemek yiyosa,daha yok mu diyorsa da net bir şekilde yok deyin. O sormaya çekinmiyorsa sizde cevap vermeye çekinmeyin. Baklava almak zorunda değilsiniz. Ya ucuz bir şey alın ya da evde kendiniz tatlı yapın.

ben yazmış olsam herif lafını ki bana görede küfür değildir belirteyim, bana dese konu sahibinin eşinin kardeşi ama diye, evet kaba oldu biraz kusura bakmayın der geçerim.

İşte o da beni tanımadığı için benim yorumum ona ters geldi bana terbiyesizlik yapma demesini gerektirecek ne yaptım bi söyle lütfen ben bu yaşıma kadar kendi öz annemden dahi duymadım bu lafı.

Ben anladim sizi ozur dileyecek bisey yok sadece o anlik hosuma gotmedi ama her kultur farkli aciklamasini da yaptiniz uzatmaya gerek yok bence ..

sizin yazılarınızdan,bana hala saydırdığını anladım ama göz ardı ettiğim için ne yazdığını bilmiyorum.bu arada kaç yıllık üyeyim.ilk defa ,bu kadar sinirlendim ve göz ardı ettim.

önemli değil gerçi,benim oğlumdan da küçüktür.isterim ki,özür dilemesini bilsin.üstelik benden değil.konu sahibinden ki,o bile rahatsız olmuştu yorumdan.

neyse beni okuyorsa,üyelik iptali yapmaya değmez.şunun şurasında,sanaldan tanışıyoruz.hatta tanışmıyoruz bile.söyleyin ona sıkmasın canını,yazık hamile ve kızım yaşında.
Gerek yok ona yazmama .
Belki bu sitede en son kavga edebileceğin insanlardandır hunter7 hunter7 .
Bak sende anne oluyorsun
Annen yaşındaki bir insana böyle konuşamazsın
Cirkinlesiveriyorum ben o zaman :KK66:
Öpun barışın hadi ..

Ben anladim sizi ozur dileyecek bisey yok sadece o anlik hosuma gotmedi ama her kultur farkli aciklamasini da yaptiniz uzatmaya gerek yok bence ..
Canım cidden şuan sinirim bosaldı ağlıyorum haketmedigim bir muamele gördüm. Dedim ya kendi öz annem bile demedi bana o lafı hiç tanımadığım bir insan bana bunu dedi. Kusura bakma senin konunu da işgal ettim :(

Canım cidden şuan sinirim bosaldı ağlıyorum haketmedigim bir muamele gördüm. Dedim ya kendi öz annem bile demedi bana o lafı hiç tanımadığım bir insan bana bunu dedi. Kusura bakma senin konunu da işgal ettim :(

Back
X