Ev gecindirmek zor

tamam canım suçlu ben olayım ve senden özür dileyeyim.üzme kendini,ağlama da. bebeğine yazık.ben böyle bir sorumluluğu kaldıramam.ben seni yanlış anladım.ama kib.ini kaldırma ki.ceza almam gerekirse ceza alayım ve üyelikten çıkma,değmez ama beni görmezden gel yapabilirsin.
Sen ne buyuk kadinsin

Sekercim misafirlik 3 gün tamam bitti ..
Geri kalan 250 lira ile nasıl bir ay geçirilir bilemiyorum zira ev geçindirme konusu beni aşıyor:D
Asla basarili olamadığım bir konu maalesef.
Ama pazara gidip sebze ile
Evdeki bakliyatlar ile
Bazen kahvaltılık ile
Bazen bi makarna bi salata ile
Inşallah bu ayı atlatırsın
Sunan buraya yazanlardan tek istegim parami bereketlenmesi icin dua valla yoksa iddia edilen gibi gozumde yok hatta keske daha guzelini yapsaydim diyorum ama iste butc de boyle olunca sıkıldim paylasayim dedim hepsi bu

Şuna bir güldüm..
Annesinin prensesi, kocişinin karısının, şehzade annesinin morali mi bozulmuş? Kıyamam.

Kib bile yapmamış kadın, ne bu kapris, üyelik iptali showu da yapmışsın.

Hakikaten sinirin bozulsaydı, kapatırdın siteyi, derin nefes alıp dakikada sakinleşirdin.

Şurda olmadık ithamlarda bulunulmadı bizlere alla severseniz, hangimiz ağlayıp dağıldık?

Alıngan hamile falan diye iyice değiştirdiniz hamileliğin hallerini
Şehzade annesi derken? Senin için öyleyse sıkıntı yok. Ben böyleyim sen öyle. Sen benim için ne hissetiysen ben de senin için onu hissettim. Neyse konu kapandı geç kaldın.

Sekercim misafirlik 3 gün tamam bitti ..
Geri kalan 250 lira ile nasıl bir ay geçirilir bilemiyorum zira ev geçindirme konusu beni aşıyor:KK70:
Asla basarili olamadığım bir konu maalesef.
Ama pazara gidip sebze ile
Evdeki bakliyatlar ile
Bazen kahvaltılık ile
Bazen bi makarna bi salata ile
Inşallah bu ayı atlatırsın

bence de misafirlik 3 gündür,ondan sonrası allah ne verdiyse,o dur.
Allah hayırlı etsin gitmezsem konuşuruz inşaAllah nasip.

gitmeyin, gitmeyin.buradan alacağınız çok güzel fikirler var,inanın.
ben 55 yaşındayım.burada ki gençlerden o kadar çok şey öğrendim ki şaşırırsınız.pırıl pırıl,zeki kadınlarımız,kızlarımız var.her söylenenden bir ders çıkartırım.asla benden küçük ,bana ders mi verecek demem.
almak isteyene,çokgüzel fikirler var burada.

ben 55 yaşındayım.burada ki gençlerden o kadar çok şey öğrendim ki şaşırırsınız.pırıl pırıl,zeki kadınlarımız,kızlarımız var.her söylenenden bir ders çıkartırım.asla benden küçük ,bana ders mi verecek demem.
Aaa harbi kayinvalidem yasindasiniz valla eliopulesi yastasiniz tecrubeli bilgili..

Annem yaşındasınız gerçekten. 55 yaşında 56 ya gidiyor. Ben 5 yaşında ki çocuktan bile oldukça değişik şeyler öğreniyorum insan tuhaf oluyor ama hosumada gitmiyor değil. Ben çıkarttım sadece konulara yorum yaparken kendi hayatımdan örnek vermeyeceğim sonra başım ağrıyor :)

Annecim böyle yapardı. Kendi ailesinden de böyle görmüş.Babaannem,amcalarim gelicegi zaman annem borç yapar veresiye yapar dolu dolu agirlardi onlari. Bu dönemler içerisinde babamin işlerinin çok kötü olduğu, iş yerini kapatmak zorunda olduğu günler yaşandı . Annem babamın ailesinden yardım istedi ve aslında yardım edebilecek gucteydiler.Kimse durumumuzun kötü olduğuna, akşamları kuru ekmeği yağda kavurup yediğimize inanmadı. Az yeseydiniz,geldiğimizde bizim evimizde olmayan şeyler sizin sofranizdaydi dediler.:KK43:Yani canım misafirini ağırla ama çocuğunun yarınki rızkını harciyarak yapma.

Annecim böyle yapardı. Kendi ailesinden de böyle görmüş.Babaannem,amcalarim gelicegi zaman annem borç yapar veresiye yapar dolu dolu agirlardi onlari. Bu dönemler içerisinde babamin işlerinin çok kötü olduğu, iş yerini kapatmak zorunda olduğu günler yaşandı . Annem babamın ailesinden yardım istedi ve aslında yardım edebilecek gucteydiler.Kimse durumumuzun kötü olduğuna, akşamları kuru ekmeği yağda kavurup yediğimize inanmadı. Az yeseydiniz,geldiğimizde bizim evimizde olmayan şeyler sizin sofranizdaydi dediler.:KK43:Yani canım misafirini ağırla ama çocuğunun yarınki rızkını harciyarak yapma.
İcim sizladi okurken gelecegimi gordum sanki

Bu delikanlılar sevdikleri yemeği bulunca tencerenin dibini görmeden bırakmıyorlar. Vücut yakıyor. Kilo sorunları yok. Arkadaşımın iki oğlu var öyle. Mesela 1 kilo yufkadan sigara böreği yapıyorum yanına 1 litre ayran. Üstüne 1 kilo ekler. Hepsini ikisi bitiriyor. Daha olsa yerler. Anneleri bizimkini ayır onların önüne koyma diyor. Beni çoğu Zaman bir bardak ayran bile tıkar mesela. Merak etme aç kalmıyor o. Demek istediğim Gereksiz masraf yapıyorsun.

Valla eşim doğru düzgün sebze meyve yemez ama evde ne varsa yemek odur hani desen ete düşkün yok çocuk gibi köfte patatesle büyümüş hamur işi sever ama hergün yapılır mı yemeği beğenmiyorsa peynir ekmek yer yada tost annem hiç bize özel yemek yapmazdı bu adı resmen şımarıklık herkesin sevmediği şeyler vardır yemeği sevmiyorsan olanla yetinirsin her çocuğuna ayrı ayrı yemek yapan anneleri görünce üzülüyorum resmen bu şükürsüzlük.

Bu delikanlılar sevdikleri yemeği bulunca tencerenin dibini görmeden bırakmıyorlar. Vücut yakıyor. Kilo sorunları yok. Arkadaşımın iki oğlu var öyle. Mesela 1 kilo yufkadan sigara böreği yapıyorum yanına 1 litre ayran. Üstüne 1 kilo ekler. Hepsini ikisi bitiriyor. Daha olsa yerler. Anneleri bizimkini ayır onların önüne koyma diyor. Beni çoğu Zaman bir bardak ayran bile tıkar mesela. Merak etme aç kalmıyor o. Demek istediğim Gereksiz masraf yapıyorsun.
Boyle beni anlayanlari forunce mutlu oluyorum :)

Back
X