- 25 Ocak 2018
- 174
- 194
- 18
- 32
- Konu Sahibi minikmavikus
-
merhaba arkadaşlar
Bir şeyi merak ediyorum doğrusu. Ben şuan çalışmıyorum bebeğim var. Eşime ev işlerinde yardım eder misin dediğimde minnetle yapıyor.
Eskiden çalışıyordun tamam ama şimdi evdesin işten gelip çamaşır asacaksam niye evlendim dedi ve konuşmuyoruz şuam
Ya evdesin lafı beni delirtiyor sanki yatıyoruz evde . Bebeğime tv açmıyorum video izletmiyorum akşama kadar birlikteyiz sürekli aktif haldeyim gün sonunda yorgun oluyorum.
Bebeğin banyosu onda sadece bazen de altını alır akşamları oynatır vs ama
Ev hanımları eşinden yardım bekleyemez mi yani ben mi abartıyorum.
Bir de akşamları gelir gelmez eşimin ilgilenmedisini bekliyorum
biraz kendimle kalmak istiyorum hem babasıyla zaman geçirsin diye o da oynuyor ama bi kaç saat sonra da ben ne zaman dinlenicem diye söylendiği oluyor
bence yatana kadar o ilgilenmeli diye düşünüyorum yanlış mıyım
madem sabah 8 akşam 5 çalışıyor ve ev de işe yakın o zaman işten gelince 1 saat verin ona dinlensin sonra da çocuğunuzla ilgilensin siz de kendinize zaman ayırın ve dinlenin( duş alabilirsiniz bakım yapabilirsiniz vs)En azından dışarıda iki insan görüp sohbet edip rahatça yemeğini yiyebiliyorsun çalışırken.çok ağır çalışma şartları olsa zaten talep etmem. Sabah 8 akşam 5 evimiz de uzak değil
Ee??
Benim arkadaşlarımın çoğu 6 ayı doldurup resmen kaçar gibi işe başladı.Valla ben yorumların çoğuna katilamayacagim.
Sanırsın adamlar dışarda full taş taşıyor...Bir kere sabah duşunu alip giyinip kuşanip evden çıkıyorlar...Çayi kahvesi,yemegi,gazetesi var...Gün içinde farklı yüzler görüyor,iş arkadaşlarıyla iki muhabbet edebiliyorlar...Buna karşilik bütün gün boyunca,uyumayan ve surekli mizirdayan bir bebekle dört duvar arasında kalmak, başlı başına bir psikolojik çöküntü...Bunun ev işleri var,yemek yapmasi var...Dişari cikayim desen ayrı dert...
Gönül rahatlığıyla kocandan iş bekleyebilirsin....Sana da yardim edecek, çocuğuyla da ilgilenecek kusura bakmasın.
Adamlar ölümü gösterip sıtmaya razı etmişler,yarım saat çocuk egleyince, bi tabak kaldırınca şükreder duruma gelmişiz.Aferin bize
Benim arkadaşlarımın çoğu 6 ayı doldurup resmen kaçar gibi işe başladı.
Hatta bebeğimin ne kadar zor çocuk olduğunu bilenler "Çekilecek dert değil,işe gir" dediler. Yani yoğun işlerde çalışıyorlar aslında ama demek ki cidden psikolojik olarak sürekli çocuk takip etmek yoruyor insanı.
Yol uzak değil arabayla 20 dk
Bu şekilde ifade edilmesi doğru değil. Ev işi de, evlilikte müşterektir.Eskiden çalışıyordun tamam ama şimdi evdesin işten gelip çamaşır asacaksam niye evlendim dedi
Bir de akşamları gelir gelmez eşimin ilgilenmedisini bekliyorum
bence yatana kadar o ilgilenmeli diye düşünüyorum yanlış mıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?