- 6 Eylül 2016
- 223
- 294
- 33
- 37
- Konu Sahibi minikmavikus
-
çamaşır asacaksam niye evlendim
merhaba arkadaşlar
Bir şeyi merak ediyorum doğrusu. Ben şuan çalışmıyorum bebeğim var. Eşime ev işlerinde yardım eder misin dediğimde minnetle yapıyor.
Eskiden çalışıyordun tamam ama şimdi evdesin işten gelip çamaşır asacaksam niye evlendim dedi ve konuşmuyoruz şuam
Ya evdesin lafı beni delirtiyor sanki yatıyoruz evde . Bebeğime tv açmıyorum video izletmiyorum akşama kadar birlikteyiz sürekli aktif haldeyim gün sonunda yorgun oluyorum.
Bebeğin banyosu onda sadece bazen de altını alır akşamları oynatır vs ama
Ev hanımları eşinden yardım bekleyemez mi yani ben mi abartıyorum.
Bir de akşamları gelir gelmez eşimin ilgilenmedisini bekliyorum
biraz kendimle kalmak istiyorum hem babasıyla zaman geçirsin diye o da oynuyor ama bi kaç saat sonra da ben ne zaman dinlenicem diye söylendiği oluyor
bence yatana kadar o ilgilenmeli diye düşünüyorum yanlış mıyım
Yanlışsın . Yatana kadar ilgilenecekse ne zaman dinlenecek gerçekten .
Bence eğer iki tarafta çalışıyorsa isler ortak yapılmalı .
Ama siz evdeyseniz işlerin büyük çoğunluğunu siz yapmalısınız.
Eşinizde destek yardımcı olmalı ama ufak tefek .
Çalışmak çok zor birşey insanı gerçekten yoruyor .
Bende çalışıyor olsam ve eşim çalışmıyor olsa bende derim eve gelip çamaşır aşmak istemiyorum diye.
Bebek konusuna gelince benimde var 9 aylık bebegim , bebek bakmak o kadar da zor değil çalışmaktan çok çok daha kolay bana göre...
Belki bebekten bebeğe değişiyordur? Uykusu doğru düzgğn olmayan sürekli uyanan ve yaşını geçmesine rağmen sürekli kucağımda olan bir bebekİlk defa bebek bakmanın zor olmadığını okuyorum şu kk da :)
Ve aynı fikirdeyim.
Yanlışsın . Yatana kadar ilgilenecekse ne zaman dinlenecek gerçekten .
Bence eğer iki tarafta çalışıyorsa isler ortak yapılmalı .
Ama siz evdeyseniz işlerin büyük çoğunluğunu siz yapmalısınız.
Eşinizde destek yardımcı olmalı ama ufak tefek .
Çalışmak çok zor birşey insanı gerçekten yoruyor .
Bende çalışıyor olsam ve eşim çalışmıyor olsa bende derim eve gelip çamaşır aşmak istemiyorum diye.
Bebek konusuna gelince benimde var 9 aylık bebegim , bebek bakmak o kadar da zor değil çalışmaktan çok çok daha kolay bana göre...
Eşimin işi masa başı kafa yorucu bir iş mühendis ama bence eminim dinlenmeye zamanı oluyordur kahve içmeye yemeğe çıkıyorlar sonuçtaBöyle bir konu daha vardı geçenlerde.
Yani her 2 taraf çalışıyorsa gene söylüyorum her şey ortak yapılmalı.
Fakat eğer ki ben ev hanımı isem işlerimi akşama kadar zaten yaparım ki eşimle daha fazla vakit geçireyim.
Çamaşırları ser demek te ayrı bir olay bence
Yani canım masayı toplamama yardım edermisin desen neyse.
Adam zaten yorgun,şöyle bir ayağını uzatmak ister.
Siz evdeyken yarımsaat -1 saat mutlaka dinlenme imkanınız vardır öyle düşünün onun yok.
Belki bebekten bebeğe değişiyordur? Uykusu doğru düzgğn olmayan sürekli uyanan ve yaşını geçmesine rağmen sürekli kucağımda olan bir bebek
Aynen memede uyuyan bebek eşim ver ben uyutayım dese bile benden başkası uyutamaz tüm gece uyanıyor sık sıkHer bünye bir olmadığı gibi her bebek de bir değil. Bazı bebekler gerçekten daha çok yoruyor.
Sizinki de bir ayaklansın tırmanmaya karıştırmaya başlasın asıl yorgunluk o zaman başlıyor zaten :)
He bir de eminim eşi çalıştığı için gece bebeğe kalkıp bakmıyordur. Deliksiz rahat bir uykusu var en azından
Bir anne bile bebek bakmak zor değil derse anlayışsız erkekler neler neler der..
Tabi bebekten bebeğe fark eder belki ona lafım yok ama zorlaniyorum desem nankörlük etmiş olurum :) zaten gündüz uykuları 2 ,3 saat ee 3 saate yemek ev işi herşey yetişiyor :) çok şükür kalan zamanı biraz dinlenerek biraz onunla oynayarak geçiriyorum hiç sıkıntı olmuyor benim için:)İlk defa bebek bakmanın zor olmadığını okuyorum şu kk da :)
Ve aynı fikirdeyim.
Belki bebekten bebeğe değişiyordur? Uykusu doğru düzgğn olmayan sürekli uyanan ve yaşını geçmesine rağmen sürekli kucağımda olan bir bebek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?