Yok yanlis anlasilmasin,calisanlarin üretmesine de lafim sözüm yok,kimseyi elestiremem gormeden etmeden.. Sadece digerlerini uretmemekle suclamak hos degil..Yahu oyle yaziyorlar ki sanki uzay araci tasarliyorlar.
Bazi isler var ev hanimi kadar bile uretimi yok, kaldi ki isin icinde cocuk(lar) varsa. O bahsettigim kpss kazanip koltugu garantilemis eski spider solitaireciler anca dedikodu giybet uretiyor.
Arkadasim ben de zamaninda sabahtan aksama bilgisayarda oyun oynadigim bi ise sahiptim. Niye kiskanayim. Hatta internet uzerinden yapabilecegim ek is bakiyordum.Kiskancligin disa vurumuna cok guzel bir ornek olmus
Kiskancligin disa vurumuna cok guzel bir ornek olmus
Bende onu diyorum işte zaten çalıştığın zaman çocuğa da sen bakiyorsun evide sen idare ediyorsun üstüne bide niye çalışıyım ki erkenden çöküp yipranmak icinmi. Neymiş erkek eve çocuğa para getirmek zorundamiymis kolemiymis o evet bakmak zorunda.
Bazi isler dedim zaten.Yok yanlis anlasilmasin,calisanlarin üretmesine de lafim sözüm yok,kimseyi elestiremem gormeden etmeden.. Sadece digerlerini uretmemekle suclamak hos degil..
Kesinlikle.. Hem ev hanimi oldum hem de calisan.. Kimse kimseyi asalaklikla, amacsizlikla suclayamaz..zaten bu çok kötü değil mi çalışmayıp uretmeyip yatıyorsunuz, çalışın kendinize saygınız olsun konu daha ilerleyince pedinizin parasını bile başkasından istiyorsunuz bu daha uzar gider.
ben nasıl çalışan ve kazanan kadına saygı duyuyorsam oda bana duymalı
Kisiye gore degisen durumlar kisacasiBazi isler dedim zaten.
Genelleme yapmadim
Admini etiketlesene canimArkadaşlar fatous isimli üye erkek ve tam bir sapık admine nasıl bildiririz? Çok acill
Ailenin finansal durumunu sen benden daha iyi bilirsin de calismayanlar olarak calisanlara bok atinca, goze kompleksli bir calismayanlar toplulugu olarak gorunuyorsunuz.Arkadasim ben de zamaninda sabahtan aksama bilgisayarda oyun oynadigim bi ise sahiptim. Niye kiskanayim. Hatta internet uzerinden yapabilecegim ek is bakiyordum.
Simdi cocuklarim var, onlari bakiciya versem(yurtdisindayim) maasimin ustune biraz da esimin maasindan eklemen gerekecek.
Yani benim calismayarak esimi kara soktugumu anlayabiliyor musunuz?
Niye oglumla etkinlik yapiyorum. Karton kutulardan oyuncak yapiyoruz. Sayilmiyo mu oBende aynısını evde oturup oturup "Üretiyorum" diyenlere soracaktım ama daha fazla polemik olmasın diye susmuştum
Diyolar gayet o sana çalışmak zorundasın diyor ama kendisi eve bakmak benim görevim değil çocuga bakmak benim görevim değil diyor.Kadın çalışıyorsa ev işleri ortak yapılmalı işte çalışıyorsanız eşinizin evdeki işleride yap çocuğada bak deme lüksü yok...
Admini etiketlesene canim
Calisana bok atan yok yalniz bu konuda. Calismayana satasan mutsuz calisanlar grubu var.Ailenin finansal durumunu sen benden daha iyi bilirsin de calismayanlar olarak calisanlara bok atinca, goze kompleksli bir calismayanlar toplulugu olarak gorunuyorsunuz.
Ne diyosun ne konuşuyorsun sen ya biraz düzgün konuş sensin asalak Çalışmıyorum diye ben şimdi asalakmiyim.Toplumda yeterince asalak var. Iyi bir meslegi egitimi olan insanlarin calismamasi cok kötü. Ev hanimlari eşleri eve geldiginde onlarla ne konusuyorlar cok merak ediyorum. Evin içinde uçan sinegi mi anlatiosunuz. Giderek eşinden farkli bir statüde oluyorsun ve erkek dengi birini aramaya başlıyor. Evde onu hazırda bekleyen bir vajina cazip olmamaya basliyor. Ulkeyi gectim ikili iliskiyi tamamen bitiren birsey bir tarafin asalak olmasi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?