Ev hanımları tü kakamı yahu!

Ama çalışan kadının vajinası daha cazip geliyor ona göre.
Yani düşün bir yerde evde bekleyen vajina, diğer yerde yeni yerler görmüş turist vajina
Mantık bu
Afedersin açıp mı geziyo gezip gören vajina oluyo iğrenç çok saçma muhabbetler, hem çalışıp yorgun argın gelen kadınla, çok yorulmayan kadın arasında eşiyle ilgileme yönünden bin kat fark var şahit oldığum şey karı koca çalışan ailelerde ciddi anlamda kopukluk oluyo para var belki ama biçok şeyi paylaşmak için zaman yok.

Birisi para için birisi ailesi için çalışıyor.Akşama kadar temizlik,çamaşır,bulaşık,yemekti bir sürü şeyle uğraşıyorlar.Bende size hak veriyorum.
Bence bu çok keskin bir ayrım oldu. ben çalışıyorum mesela kim için önce kendim için sonra çocuklarım ve eşim için. tabiki gönül ister çocukları kendi kokunla kendi terbiyenle büyüt ama imkanı olmayanlar için yapıcak bişey yok. o para için çalışanlar parayı ailesine harcamak için çalışıyor. çocuğum daha iyi kreşe gitsin daha iyi hastanelerde bakılsın daha iyi yemek gıda yiyebilsin diye.
yoksa tabi ev hanımlarını asla yargılamam durumum olsa bende en az 3-5 yaşına gelene yadar kendim bakmak isterim ama şartlardan dolayı çalışanların malesef yapıcak bişeyi olmuyor.

YYorum yazmak zorunda değilsin yav he de geç o zaman! Hatta kimse yorum yazmak zorunda değil arkadaşlar, sanki ben zorlamı yazdırıyorum! Kapanabilir konum, çokmu önemli sanıyorsun! 46 sayfadan fazla yorum yapılmış, bu bana yetti zaten, birileine ev hanımlığını anlatabildiysem.ne mutlu bana...

Çalışan kadınlar eşleriyle çok mu mutlu,herşeyleri mükemmel mi?Çalıştığı için seviyorsa eşini değil,parayı seviyordur

Sanmıyorum
Her yorumu ayrı ayrı çam deviriyo , koca orman gitti yani
Aklı fikri uçkurunda olan erkeklere benziyo üslubu, fıkrası bile o biçimmiş
İnşallah bi arkadaşın şüphelendiği gibi erkek çıkar, çok acayip

Saçma bence de
Ama vatandaşın zihniyeti bu
Kadını metalaştıran, 2. Hatta 3.4. Sınıf gören garip bir zihin yapısı
Evlenmeden her önüne gelenle sevişmeZsen de malsın bu arada
Öyle diyor
Sonra onun bunun içki masasında konu oluyorsun, çok garip hayatlar

Dediklerin doğru ama bu konu tercihtir, ben çalışıyorum senden daha değerliyim diye anlatılmaz, bu konudaki üslup çok mu doğru yani

bu arada ben hep diğer konular da çalışmamayı da savunurum örneğin kadın 1300 liraya çalışıp 1000 lirasını dadıya verecekse niye çalışsın derim
adamın kadına çalıştırmak istemesinin nedeni gidip kendi ailesine yardım etmek istemesiyse kadının maaş kartını elinden almak istemesiyse bende çalışmam derim
ama sırf zevkine çocuğu bahane ederek en verimli zamanlarını evde esra erol izleyerek geçiren kadınlara kızıyorum

Çalışan kadınlar eşleriyle çok mu mutlu,herşeyleri mükemmel mi?Çalıştığı için seviyorsa eşini değil,parayı seviyordur
Kesinlikle mutlu değil yorgun kadın demek eksik ev eksik aile gibi geliyo bana bikere ruh sağlığı iyi olmalı kadın yaradılıştan evcimendir, burda çalışmak zorunda olan hanımlar ahkam kesiyor, işini severek yapanlarsa ev hanımlarına hak veriyor, onları da anlıyoruz.

Fazla genel konuşuyorsunuz. Ne demek hiçbir anne?
Daha verimli aktiviteler yapması için de bir anne çocuğunu kreşe gönderebilir erken yaşta.

Tam da darkmore un dediklerini söylüyorum. Vizyon sahibi olmak lazım bazı şeyleri gorebilmek icin. Arkadaşsaniz eger kiymetini bilin o üyenin. Daha insallah erkek çıkar diyor erkek olsam sana niye rahatlama gelecek. Gercekleri soyledigim için mi. Erkek olsam da bunlar degismeyecek acı gercekler.

Mutluluk farkli bir konu ama,calisan kadin seviyorsa parayi kendi kazandigi hic degilse, kocasinin kazandigi parayi sevecegine kendininkini sevsin madem hayat musterek
Ki zaten soylediginiz seyin alakasini cozemedim

Konum derhal kapatılabilir çokta önemli feğil. Ben ev hanımlığına dikkat çekmek icin yazdım.ama fazlaca talep gördü. Yazdıklarımın yine arkasındayım. Yorum yapmak zorunda değilsiniz, size göre saçma diyip geçebilirainiz

deniyor ki, kadınlar rahatına düşkün ondan çalışmıyor, kocasının eline bakıyor.
o kadar rahata düşkün kadın çocuk da doğurmaz, çocuk kadar külfetli hiçbir şey yok bu dünyada.
erkeklerin derdi ne de evleniyor? madem ev geçindirmek, ailesine bakmak erkeğin görevi değil, evlenmesinler efendim.
evi temizlemek için temizlik görevlisi tutar, cinsellik için kız arkadaş edinir.
evi geçindirmesin, çocuğa bakmasın, hanımına harcamasın, o zaman niye evlenilir? evlilik sadece maddi ve cinsel birlikteliktir diye düşünenler için evlilikte çalışmamak mahkumiyet olabilir.
ama evlilik hayatı her şekilde paylaşmak, mutlu olmak, huzuru birbirinde bulmak olarak düşünenler için para akla dahi gelmeyecek boş mevzudur.

Yani şu yorumu ayakta alkışlıyorum

Ben ev hanımlarını sizin tabirinizle tuhh kaka görmedim hiç bir zaman sizin seçiminiz sizin kararınız sizin ev hanımı olmanızdan bize nee bizim çalışan kadın olmanızdan da size ne herkes kendi doğrularıyla yaşamamlı birilerine birşeyler ispatlama çabasıda nedir anlamıyorum

Kocan memnun sen memnunsun kimseye laf düşmez,çalışmayıp burdaki üyelerden maaş istemiyorsun sonuçta

Konularda denk geliyoruz, mantıklı bir üye diye izlenimim var ille de arkadaş olmak zorunda değiliz
Konuşmayı bilenle karşıt görüşlü de olsak tartışmayı gayet güzel beceririm, senin gibi seviyesiz yazanlar haricinde
Sen kendi gerçeklerini herkese mal edemezsin, sevgilinden mi ayrıldın ne oldu bilmem +18 e bağlayıp duruyorsun her durumu. Konu gayet açık ev hanımı olmak ile çalışan kadın olmaktı oysa ki, meğer her konun +18 liymiş bence bi uzmana görün böyle heryerde gevşek gevşek konuşma

Dediklerin doğru ama bu konu tercihtir, ben çalışıyorum senden daha değerliyim diye anlatılmaz, bu konudaki üslup çok mu doğru yani
Canim iki taraf da birbirine hakaret ediyor yanlis olan bu zaten
Demin birisi kpssyi kazanip bilgisayarda gerim gerim oyun oynuyor calisanlar dedi mesela
Yahu sana ne kadin calismis memuriyeti kzanmis devletin takdir ettigi sartlrda calisiyor parasini aliyor , sen de calisaydin sen de oyun oynayaydin derler adama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…