- Konu Sahibi Dandinidastana2
-
Mesele yapacak birsey olmasi degil mesele sosyallik ve kendini gerceklestirme ile alakali.hayatımın baharı sayılabilecek yaşta, 3 yıllık iş hayatı tecrübemle yaşayıp gidiyorum. işyerinde sıkıntı yaşadığım dönemler nefret ediyordum ama şu dönemde hiç şikayet etmemem gerektiğini atlamışım. evet, haftasonları evde olmak cok güzel bişey. ama calısmıyor olsam muhakkak zaman geçirtecek bir şeyler yapardım. pilatese giderdim, kurslara yazılırdım. yapacak cok şey olurdu bence
Size engel olan şey tam olarak ne? Annenizin engel olduğunu ifade etmişsiniz ama anneniz çalışan bir kadın mis .... tam olarak nasıl size engel oluyor? Esiniz size nasıl engel oluyor? İki yıl önce de bu yönde bir konu acmissiniz.İki yıl uzun bir zaman ,şikayetçi olduğunuz şeyleri değiştirmek için bir adım atabildiniz mi?Mesele yapacak birsey olmasi degil mesele sosyallik ve kendini gerceklestirme ile alakali.
Gecerli bir meslegi olup gidecek bir isinin olmasi.yukarida soylenenler tabi dogru ama ben calisirken daha ozguvenli ve mutluydum.becerebilirsem bu yonde yasim ne olursa olsun baslangiclar yapmaya calisicam
Psikolojik baski sanirim.yapamazsin sen bilemezsin.sen orda calisamazsin.senin harcin degil gibi.cok ustelersem esimde cirkeflesme durumu var karsisindakini sindirmek icin.annem ile artik sorunum yok.takmiyorum zaten.ama simdilerde pat pat soyluyorum beni sindirdiniz diye.cocuk kucuk olmasaydi kocami da cok takmazdim bu zamana kadar.beni baglayan cocugu birakacak yer olmayisi ve bosanmanin cocuga zarar vermesi. ve esimin cirkeflesmesi daha cok.cunku donanimliydim yukselmeye aciktim.bunu hazmedemedi.annemi takmiyorum artik.o bana yapacagini tamamladi.gerisini damadi devam ettiriyor onun yerine.yani esimin istedigi gibi yasarsan iyisin ama soz hakki istersen yapmiyacagi yok.terketmem icin sebeb cok oldugundan dolayi iperi boyle tutuyor.yillarca ezeliklenince bir sure sonra bunun gercek olduguna inaniyor insan.samimi arkadaslarimla gorusme dozajimi artirmayi planliyorum.kabugu kirmak icinde biraz daha mucadele bakalim ne olacakSize engel olan şey tam olarak ne? Annenizin engel olduğunu ifade etmişsiniz ama anneniz çalışan bir kadın mis .... tam olarak nasıl size engel oluyor? Esiniz size nasıl engel oluyor? İki yıl önce de bu yönde bir konu acmissiniz.İki yıl uzun bir zaman ,şikayetçi olduğunuz şeyleri değiştirmek için bir adım atabildiniz mi?
Bence en iyisi çevrenizdeki kursları araştırın mesela kuaförlük cilt bakımı gibi kurslarıPsikolojik baski sanirim.yapamazsin sen bilemezsin.sen orda calisamazsin.senin harcin degil gibi.cok ustelersem esimde cirkeflesme durumu var karsisindakini sindirmek icin.annem ile artik sorunum yok.takmiyorum zaten.ama simdilerde pat pat soyluyorum beni sindirdiniz diye.cocuk kucuk olmasaydi kocami da cok takmazdim bu zamana kadar.beni baglayan cocugu birakacak yer olmayisi ve bosanmanin cocuga zarar vermesi. ve esimin cirkeflesmesi daha cok.cunku donanimliydim yukselmeye aciktim.bunu hazmedemedi.annemi takmiyorum artik.o bana yapacagini tamamladi.gerisini damadi devam ettiriyor onun yerine.yani esimin istedigi gibi yasarsan iyisin ama soz hakki istersen yapmiyacagi yok.terketmem icin sebeb cok oldugundan dolayi iperi boyle tutuyor.yillarca ezeliklenince bir sure sonra bunun gercek olduguna inaniyor insan.samimi arkadaslarimla gorusme dozajimi artirmayi planliyorum.kabugu kirmak icinde biraz daha mucadele bakalim ne olacak
Ne alakası var yahu. Ev hanımı olursun ama kitap okursun, ev hanımı olursun ama kendini geliştiren bir insan olursun. Ev hanımlığı sadece temizlikten ibaret değil ki.Ev hanimligindsn ve eziklik duygusundan biktim.gittigim hrryerdr ve her ortamda akranlarimin ve akrabalarimin calisiyor olmasindan bitmek tukenmek bilmeyrn is hayati anilarini dinlemekten.anlatacak bisey bulamamaktan(ev usleri haric).HATTA sadece dinleyici olmaktan ote gidememektrn.bombos ve sıkıcıcı monoton hayatimdan.hizmetci gibi butun gun is yapmaktan.konusmayi ve muhabbet etmeyi bile unutmaktan.etrafimdakilerin komsu teyzelerden ote gidemeyisinden(onlari cok seviyorum bu arada).
Bitmis tukenmis ozguvenimden.beni hayatim boyunca hep asagilayan ve calistirmayan annemden.calistirmayan ve kisiligimi yok eden kocamdan.herseyden nefret ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?