- 11 Ocak 2018
- 2.765
- 4.875
- 83
- Konu Sahibi Dandinidastana2
-
Vallahi çok haklısınEv hanimligindsn ve eziklik duygusundan biktim.gittigim hrryerdr ve her ortamda akranlarimin ve akrabalarimin calisiyor olmasindan bitmek tukenmek bilmeyrn is hayati anilarini dinlemekten.anlatacak bisey bulamamaktan(ev usleri haric).HATTA sadece dinleyici olmaktan ote gidememektrn.bombos ve sıkıcıcı monoton hayatimdan.hizmetci gibi butun gun is yapmaktan.konusmayi ve muhabbet etmeyi bile unutmaktan.etrafimdakilerin komsu teyzelerden ote gidemeyisinden(onlari cok seviyorum bu arada).
Bitmis tukenmis ozguvenimden.beni hayatim boyunca hep asagilayan ve calistirmayan annemden.calistirmayan ve kisiligimi yok eden kocamdan.herseyden nefret ediyorum
Holding genel müdürünüde, kanser araştırması yapan doktoruda onlar yetiştiriyor yetmez mi?Taşlayacaklar şimdi amaaltı üstü öğretmen o da, holding CEOsu mu , çok nitelikli bir iş mi yapıyor atomu mu parçalıyor...kendisine böylece söyleyin
Holding genel müdürünüde, kanser araştırması yapan doktoruda onlar yetiştiriyor yetmez mi?
Dediğin gibi öğretmenler maalesef çok fazla ben dahi sıkılıyorum konuşmalarındanAz sayıda insan dışında öğretmenlik çok bozdu bence. Gerçekten bu işi hevesle şevkle yapan etrafımda kimse tanımıyorum. Çoğunluğun fikri yarım gün çalışalım, maaşımız da olsun şeklinde. Hal böyle olunca yeni nesilin eğitim seviyesini de beğenmiyorum zaten.
Vallaha yatı tekneyle,yogayı evde E.Salli cd eşliğinde yapılan plates ile değiştirirsen Türkiye'nin güney sahillerinde yaşayan kadınların hayatı hemen hemen bu şekildeBütün bunları ben de İstanbul/California/Marsilya güneşi altında yapmak istiyorum.
Su marinaya yat baglayan herifler bir beni bulmadi ahhhhh beeeeeee
Geçen bi arkadaşa çalışıyo musun diye sordum. Biraz çıkışırcasına hayır dedi. Galiba sormamak mı lazım anlamadımBirde su calisan kadinlar var calismayanlara.. ha sen calismiyodun dimi? Diyen. Yemin ediyorum onlari girtlaklayasim geliyor bazen
Sormak var sormak var.. kimisi gercekten ise yaramiyormus karsidaki havasinda soruyor, ben onlara ayar oluyorum.Geçen bi arkadaşa çalışıyo musun diye sordum. Biraz çıkışırcasına hayır dedi. Galiba sormamak mı lazım anlamadımsizin sorunuz gibi mi düşündü acaba
Bir meslek sahibi olmak, çalışan kadın olmak güzel bir şey ama ev kadını olmak eziklik ve konuşacak bir şey bulamamak değildir, ev kadını olabilirsiniz ama aynı zamanda kendinizi geliştirebilirsiniz, her gün yaptığınız ev işlerinden zaman ayırıp kendinizi geliştirmek için kurslara gidebilir, kişisel gelişim kitapları okuyabilir, ilginizi çeken merak ettiğiniz konularda araştırmalar yapıp bilgi sahibi olabilirsiniz, eşiniz çalışmanızı engelliyor olabilir ama dünya görüşüne sahip olmanızı, gelişmenizi ve düşünmenizi engelleyemez değil mi?Ev hanimligindsn ve eziklik duygusundan biktim.gittigim hrryerdr ve her ortamda akranlarimin ve akrabalarimin calisiyor olmasindan bitmek tukenmek bilmeyrn is hayati anilarini dinlemekten.anlatacak bisey bulamamaktan(ev usleri haric).HATTA sadece dinleyici olmaktan ote gidememektrn.bombos ve sıkıcıcı monoton hayatimdan.hizmetci gibi butun gun is yapmaktan.konusmayi ve muhabbet etmeyi bile unutmaktan.etrafimdakilerin komsu teyzelerden ote gidemeyisinden(onlari cok seviyorum bu arada).
Bitmis tukenmis ozguvenimden.beni hayatim boyunca hep asagilayan ve calistirmayan annemden.calistirmayan ve kisiligimi yok eden kocamdan.herseyden nefret ediyorum
Çalışmak istediğini söyleyen arkadaşlarımın büyük kısmı iş filan aramiyor...bir işe başlamak / o işte başarılı olmak için herhangi bir mesleki donanım edinmeye calismiyorlar.Bir cogunun calismaktan kasti ama borc harc ama ailesinden isteyerek esinin kendisine iş kurmasi. Ustelik bu işle ilgili de herhangi bir ön hazırlık yapmaya ,arastirmaya yönelik niyet de yok.Adam dükkanı açacak o da kasanın başında duracak .İşin hangi sektöre olacağı fikri bile her ay değişiyorÇalışanada saygım sonsuz çalışmayanada ...sadece tahammül edemediğim bir kesim varki
İmkanı olduğu halde çalışmaz iş beğenmez ama sürekli maddi yokluktan hayat standartlarının düşüklüğünden durmaksızın yakınır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?