Ya benim anlayamadığım içiniz nasıl rahat ediyor?
Mutlaka müziğimi açar öyle başlarım temizliğe haftada bir genel temizlik yaparım;
hafta arasında da yine ara ara siler süpürür tozları mutlaka alırım...Eşim kıl döken biri zaten hele hele küçük şarjlı süpürge hiç düşmez elimden...Gün aşırı wc'lerimi domestosla fırçalarım,lavabolarım pırıl pırıldır.Çamaşır suyu dayanmaz bana.Eşim:"İçiyo sanki mübarek"der her zaman..:))
Tamam çalışıyorsunuz,kolay değil bende bi kaç aydır evdeyim
ama çalışırken bile evim her daim temizdi..
Haftada 3-4 makine çamaşırım yıkanır,2 haftada bir ütü yaparım aşırı biriktirmemeye çalışırım ütüleri(çünkü eşim XL giyiniyor o gömleklerin yüzölçümünü bir düşünün artık)
Anladım üşeniyorsunuz elinizde değil ama bulaşıkları bari yedikten hemen sonra yıkayın,en tehlikelisi bu durum..Mutfak tezgahım temiz düzgün üzeri bomboş olmazsa uyuyamam zaten..
Bi mecburiyet hissedin kendinizde..
Ben sadece cam silme konusunda biraz üşengecim ama zorluyorum kendimi mecburum çünkü...
Lütfen üşenmeyin,zorlayın kendinizi temizlik kadar güzel birşey var mı yaa.
Şu kırmızı sprey şişelerinde asprin diye bir temizleyici satılıyor alın onu 2,5-3 tl zaten önünüze gelen her yere sıkın silin..Hem daha pratik olur sizin için...
ne guzel anlatmissin keske temizligi yaparkende boyle anlattigin kadar kolay olsa bi cirpida biti versee
Ya inan içim rahat etmiyor yoksa bende uykucu bi tipimdir mesela ama asla temizliğimi ihmal etmem.Mesela herkes evinde yüzey temizleyici kokusundan bahsetmiş,bende dışardan içeri girince çamaşır suyu kokar bazen bayılırım o kokuya evimin hijyen içinde olduğunu hatırlatır bana..:))
Sende sinirlenince yapıyormuşsun galiba,bende sinirlenince kek,kurabiye,pasta falan yaparım
Ya benim anlayamadığım içiniz nasıl rahat ediyor?
Mutlaka müziğimi açar öyle başlarım temizliğe haftada bir genel temizlik yaparım;
hafta arasında da yine ara ara siler süpürür tozları mutlaka alırım...Eşim kıl döken biri zaten hele hele küçük şarjlı süpürge hiç düşmez elimden...Gün aşırı wc'lerimi domestosla fırçalarım,lavabolarım pırıl pırıldır.Çamaşır suyu dayanmaz bana.Eşim:"İçiyo sanki mübarek"der her zaman..:))
Tamam çalışıyorsunuz,kolay değil bende bi kaç aydır evdeyim
ama çalışırken bile evim her daim temizdi..
Haftada 3-4 makine çamaşırım yıkanır,2 haftada bir ütü yaparım aşırı biriktirmemeye çalışırım ütüleri(çünkü eşim XL giyiniyor o gömleklerin yüzölçümünü bir düşünün artık)
Anladım üşeniyorsunuz elinizde değil ama bulaşıkları bari yedikten hemen sonra yıkayın,en tehlikelisi bu durum..Mutfak tezgahım temiz düzgün üzeri bomboş olmazsa uyuyamam zaten..
Bi mecburiyet hissedin kendinizde..
Ben sadece cam silme konusunda biraz üşengecim ama zorluyorum kendimi mecburum çünkü...
Lütfen üşenmeyin,zorlayın kendinizi temizlik kadar güzel birşey var mı yaa.
Şu kırmızı sprey şişelerinde asprin diye bir temizleyici satılıyor alın onu 2,5-3 tl zaten önünüze gelen her yere sıkın silin..Hem daha pratik olur sizin için...
Ay aynen aynen aynen ya
beğen butonu nerede
bende duramam öyle evim pis pis rahat edemem dürterler beni sanki valla
şimdi bile tertemiz düzenli evim buraya oturmadan önce heryeri toparladım öyle oturdum halbuki bugün
temizlik yapmıştım.
anam ben useniom diyince pisligin ortasindada oturmuom herhalde
1 gun supurmem 1 gun kesin supururumm evimi ortaligi toplarim mutfak tezgahini bazen oda lavaboya koyarim kirlileri ama topludur mutfagim...
ortaligi soyle bi toplamadan oturmam rahat edemem
genel temizlikten usengecim ben
kız ne diyon sana pasaklı dedim sankim
hee yavrim aynen ne yaparsın işte kimse yok yalnızlıktan kendimi temizliğe
verdim valla pasta börek yapıyorum bol bol
ah bi tane bebeğim olsaydı onula ilgilenirdim
oda yok
temizliğe devammmmm
yok sekerim bana demedindee cevap veresim geldiii
he walla kimse yok benimde bi bebem olsa onunla ilgilenirdim...
temizlik felanda umrumda olmazdi ama yok naparsin...
aynen yan gelip yatmaya devam
Biliyorum canım
rabbim bizede nasip etsin inşallah anne olmayı hayırlı bir şekilde tabi
evin parkeleri aşındı artık sile sile:)
anneme yardımcı olurdum aslında çok titizdim ama ne olduysa evlendikten sonra oldu annem bile şaşırıyor halime
her yemekten sonra birikmeden buşaık makinasına atıver.
çamaşırlar birikmeden yıka.
pc ye mi oturcan eve ssüpürge açmadan oturma.
vs. yani oturmayı dinlenmeyi işlerin sonuna bırak.
valla ev kötü olunca vicdan azabı oluyo. hem güzel bir görüntüde olmuyor.
ve birde şöyle bir sorunum var ben kendimi ev hanımı gibi hissedemiyorum yani sanki arkamdan biri gelipte evi topluycakmış gibi zannediyorum ama bakıyorum değişen hiçbirşey yok sürekli boşverebiliyorum sonrada kendime kızıyorum ama ne fayda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?