evlendikten 3 ay sonra oğlum oldu 2,5 yaşında işe ara vermiştim şimdi tekrar başladım 1 sene bitti ama devamlı bi koşuşturmaca dediğiniz gibi kadın çalışıyo süsüne püsüne düşkün evini pislik götürüyo demesinler diye akşam yemek v.s v.s hepiniz biliyosunuz çamaşır bulaşık saat oluyo 11 eee ne yapcaksın yat sabah kahvaltı öteyi beriyi topla işe offf offf kesinlikle dağınıklığa kokuya gelemiyorum gazetede okudum bu hastalığın adı mükemmel kadın olma hastalıymış ve tedavisi varmış çok ciddiyim eşime anlattım hemen tedavi ol dedi :))) ama 2 haftadır kolumu bile kaldırmak istemiyorum sadece yatıp uzanmak tv izlemek geliyor içimden ama olmuyo bide boyun fıtığı tekrar başladı kaça bölünüceğimi şaşırmış vaziyetteyim(
AYYY KIYAMAM SANA YA.BENİ GÜLDÜRDÜN YA ALLAHTA SENİ GÜLDÜRSÜN.ŞU EN SON CÜMLEN BENİ GÜLDÜRDÜ YA.CİDDEN ÇOK DOĞRU BENDE ÖYLE OLMUYOR DEĞİLİM.AKŞAM İŞTEN EVE GİDİYORUM.OĞLUM BİR YANDAN MIZMIZ ACABA AÇMI TOKMU ALTI KURUMU ISLAKMI UYKUSUMU VAR, BİR YANDAN YEMEK HAZIRLANACAK E ÇAMAŞIR OLUYOR YIKANIP ASILACAK, E HER SABAH EV TOPLAYAMIYORUM DAĞINIKLIĞI TOPLA,NAMAZ VAKTİ GEÇİYOR BEN BÖYLE
ama bende üşengeçlik hali hiç gitmiyor
bende evlenmezden önce canim annecigime hic yardim etmezdim
sonra evlendim iste benle dalga geciyordular sen evlen evin nasil olcak falan diye halam teyzem ....
Ben bunu kendime inad etim dogruya doguru elim is bile tutmuyordu ama evime gelen söyle bi bakiyor mis gibi demeden gecemiyor
hersey tabiki zamanla oturcak....
Sana tavsiyem hic daginikliga izin verme birsey cikardin zaman yine yerine koy
daginiklari aksamdan topla tabak filan hic sabaha birakma
kendine her gün bir is belirler fazla degil
ve bunu aklında bulundur sen o evi kendin ve esin icin yani sevdigin insan icin temizliyorsun o sizin ask yuvaniz :)bu
temiz bir evde oturmak gibisi var mi insanin ici aciliyor valla:92:
ama bende üşengeçlik hali hiç gitmiyor
:) valla aynen öyle koca evine gidince mecburen kendine geliyonnasııllmışşş koca evine gitmeekkannemde bize hep öyle derdi kulakları çınlasın.siz koca evine gidinde görürsünüz.
herkese yakşamlar ya kızlar neden bana bu kadar kızıp yargıladınıztabiki de sizin anlattıklarınız beni etkiledi lütfen beni yanlış anlamayın hala kendi kafasına göre hareket ediyor demeyin inşallah bende en kısa zamanda sizler gibi derli toplu ve temiz olacağım tabiki de sizin yardımlarınızla
evine sık sık misafir al....gör bak nası temizliyosun her tarafı:))
sana başka bi tavsiyemde kendini şartla...mesal yemekmi yediniz hemen bulaşıkları yıka...asla erteleme..ama aslaaaaa....
kirliler biraz biriktimi hamen at erteleem...yerlermi kirlendi anında makina tut erteleme..
ve gör bak zamnala rayına girer....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?