- 26 Mayıs 2020
- 7.101
- 37.296
- 498
- Konu Sahibi Bankacihanim07
-
Kusura bakmayin da esi kendi dukkaninda 13 14 saat para kazanmak için calisiyor esi evde günboyu bir de ona da mi yardim etsin bu haksizlik olur. Benle yasamak nasildir bilemem Kendimde sevmedigim bir özelliğim temizlige kimse karissin istemiyorum. Baskasi yapip o gidince tekrar yikama ya da onun yaptigi işi tekrar yapma gereksinimi duyuyorum. Kötü birşey ama elimde degil bu yüzden yakinlarim bildikleri icin temizligime karismiyorlar. Benim icin temizlik bir yasam tarzı. Esim icin de yapmıyorum temizligi. Mis gibi Temiz kokan, temiz yerde yasamayi hakettigimi düşünüyorum. Isten sonra cogunluk geldigim yer burasi. Esimde cok şükür derli topludur dağınıklığı yok. Beni gördükçe o daha da titizlesti. Kendi icinizde temizligi önemseyin. Bir baskasi icin yaptiginizida düsünmeyin. Düşünün dış kapinizi aciyorsunuz ve güzel kokular yayılıyor. Bazen misafir bulundugumuz yerlerde banyodan cikiyorum inanilmaz sigara kir ter yemek kokulari karışmış. Cok yakınimlarsa bende söylüyorum az temizlik yap diye ve kiziyorumda onlara.Ay ne güzel , senle yaşamak vardı :)
Ev işine yardım edeymiş keşke o tanıdığın iş yerinde oturana kadar
Ben de evliyim ama ne kadar yapsam o kadar yüklenir eşim , yap et vs demez ama ben yapmazsam km yapacak ? Ona da yap deyince illa gerginlik oluyor , erkeklere bu konuda çok sinir oluyorum !! Ben de çalışıyorum ve yaptığım her iş eşime hizmetçilik ediyormuşum his veriyor bana , yendi bir evde yaşamak çok istiyorum ama tek başıma yetiştiremiyorum
Ben hem dyson hem robot alıcam. Bakalım maasımın bundan haberi var mıXiaomi de bu konu da iyi diyorlarBenim gözüm önce dyson sonra onda
Ben hem dyson hem robot alıcam. Bakalım maasımın bundan haberi var mı
Allah muhafaza en korktuğum şeydir ev pis diye adamın eve gelmemesiEv isi bence gerekliliktir. Kokular benim icin önemlidir. Temizlik kokusunun kendi capinda ayri bir güzelligi vardır. Cogu param temizlik ürünlerine gider. Yeni cikan tum urunleri denemisligim vardır. Daginik temiz olmayan bir eve esiniz gelmek istemeyebilir. Benim bir akrabam ev islerini o kadar yavas yapiuor ki yaz temizligini 1 ayda falan tamamliyor ve eşi surekli isyerinde zaman geçiriyor. Bir de ev islerini baskalarinin fikirleri icin degil temiz bir hayati sectiginiz icin yaparsınız. Evli misiniz bilmiyorum ama bende bekarken ev isine elimi surmedim okuldur iştir gece yatmadan yatmaya evdeydim. Evlenince cok farkli oluyor. Yerde bir toz goreyim supurgeye viledaya koşuyorum.
Ben xiomi bakiyorum tatlim , buyuk ihtimal xiomi alacagim benAy ben de alıcam araştırıyorum. Roborock iyi sanırım , alacağın robotu bana da yazarsan cok sevinirim ablacım.
Offf kafalara bakk leşşşArkadaşlar ben ev işi yapmaktan nefret ediyorum. Sevmiyorum bir türlü bana göre değil. Ha tabi odamı vs hep temiz tutarım. Ama ev işi sevmediğim için ailemden akrabalarimdan vs hep laf isitiriyorum. Koca dayağı yeyince mi ogreneceksin diyorlar. Benim gibi olan var mı?
Ben xiomi bakiyorum tatlim , buyuk ihtimal xiomi alacagim ben
Onda s50 iyiymiş galiba aklında olsunBen xiomi bakiyorum tatlim , buyuk ihtimal xiomi alacagim ben
10 yıl önce tek tablet yiyip doyacaksınız haberleri vardı ne güzel.... kandırıldıkbana da yaz alıp kullanınca..
yemek yapanını bulursan onu da yaz kurbanın olam
Ev işi yapmayıp bakım yapan, kendine bakanlar, kendini geliştirenler daha değerli, kadınlar genelde saçımı süpürge ettim yine yaranamadım diye pişmanlık duyarlar, kendime bakım yaptım kendimle ilgilendim diye pişman olanları hiç görmedim, öyle diyin sevgili akrabalarınıza:)Arkadaşlar ben ev işi yapmaktan nefret ediyorum. Sevmiyorum bir türlü bana göre değil. Ha tabi odamı vs hep temiz tutarım. Ama ev işi sevmediğim için ailemden akrabalarimdan vs hep laf isitiriyorum. Koca dayağı yeyince mi ogreneceksin diyorlar. Benim gibi olan var mı?
Arkadaşlar ben ev işi yapmaktan nefret ediyorum. Sevmiyorum bir türlü bana göre değil. Ha tabi odamı vs hep temiz tutarım. Ama ev işi sevmediğim için ailemden akrabalarimdan vs hep laf isitiriyorum. Koca dayağı yeyince mi ogreneceksin diyorlar. Benim gibi olan var mı?
Ev işi yapmayıp bakım yapan, kendine bakanlar, kendini geliştirenler daha değerli, kadınlar genelde saçımı süpürge ettim yine yaranamadım diye pişmanlık duyarlar, kendime bakım yaptım kendimle ilgilendim diye pişman olanları hiç görmedim, öyle diyin sevgili akrabalarınıza:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?