- 6 Haziran 2014
- 6.484
- 3.431
- 198
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #20.661
Bugün ki raporum
Yine mutfaktan çıkamadım
Buzdolabı silindi
Bulaşık makinesi çekildi mutfak dolaplarının altı ve arkaları silindi
Bulaşık makinesi silindi
Kombi silindi
Mutfak sandalyeleri silindi
Yarında genel temizlik var. Artık mutfak ve diğer odalar temizlencek inşallah
Amwayin firin temizleyicisini kullandim super temizledi kafam rahatladimerhaba turkce, çamaşır suyu ve çifle süngerle iyice ovdunmu?benim fırın kapağında biraz gevşeklik var o yüzden üst kısmı sararma yapıyor.çamaşır suyu ve çifle silince rengi bayağı açılıyor belli belirsiz oluyor.ama tamamen göndermeye bende çare bulamadım
merhabalar.. artık bende bu topiğe yerleşsem iyi olucak.. yeni evliyim ve ev işleriyle ciddi anlamda başım belada.. hiç bi işi yetiştiremiyorum o kadar yavaşımki bi işten ötekine atlıyorum gün sonunda bakıyorumki görünen hiç bişi yok.. nasıl alışıcam ben bu işlere.. bide iş arıyorum bütün gün evdeyken yetiştiremiyorum bide çalışsam ne yaparım ben.. en azından sizden biraz şevk alır hızlanırım belki..
şimdik güne geç başladığımdan ötürü 1-0 başladım sayılır.. eşim gece vardiyasına gideceği için öğlene kadar onunla yattım o uyarmasa dahada yatıyordum eşim uyurken iş yapmayı sevmiyorum ses yapıp onu uyandırmaktan çekiniyorum ama bugün harbi harbi sızmış kalmışım resmen.. neyse kalktım ve kahvaltısını hazırladım mutfağı toparlarkene eşimi uğurladım mutfağı toparlamaya devam ettim bulaşıkları makinaya atıp çalıştırdım elektirik süpürgemi oturma odasına götürdüm ve şimdik başlıyorum süpürmeye... ardından silecek toz alacak sora banyoya bi göz atacağım.. kapının önünüde süpürmem gerek ama diğer işlerimden vakit kalacağına dair hiç umudum yok.. hızlanırmıyım acaba zamanla..
Zamanla hızlanıyosun canım insan alışıyo. Benimde zorlansığım oluyo ama düzene koymakta fayda var insan hızlanıyo severek yaparsa:) hiç kafana takma hepimiz aynı yollardan geçiyoruz sonra bi şekilde alışılıyomerhabalar.. artık bende bu topiğe yerleşsem iyi olucak.. yeni evliyim ve ev işleriyle ciddi anlamda başım belada.. hiç bi işi yetiştiremiyorum o kadar yavaşımki bi işten ötekine atlıyorum gün sonunda bakıyorumki görünen hiç bişi yok.. nasıl alışıcam ben bu işlere.. bide iş arıyorum bütün gün evdeyken yetiştiremiyorum bide çalışsam ne yaparım ben.. en azından sizden biraz şevk alır hızlanırım belki..
şimdik güne geç başladığımdan ötürü 1-0 başladım sayılır.. eşim gece vardiyasına gideceği için öğlene kadar onunla yattım o uyarmasa dahada yatıyordum eşim uyurken iş yapmayı sevmiyorum ses yapıp onu uyandırmaktan çekiniyorum ama bugün harbi harbi sızmış kalmışım resmen.. neyse kalktım ve kahvaltısını hazırladım mutfağı toparlarkene eşimi uğurladım mutfağı toparlamaya devam ettim bulaşıkları makinaya atıp çalıştırdım elektirik süpürgemi oturma odasına götürdüm ve şimdik başlıyorum süpürmeye... ardından silecek toz alacak sora banyoya bi göz atacağım.. kapının önünüde süpürmem gerek ama diğer işlerimden vakit kalacağına dair hiç umudum yok.. hızlanırmıyım acaba zamanla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?