- 2 Kasım 2008
- 2.844
- 802
- 448
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #20.701
Coyyy bebişini seveyim senin
canım artık yolun sonuna az kalmış, fırsat buldukça dinlenmeye çalış
hamileliğin sonlarında gece uyuyamak nasıldır, doğuran bütün anneler bilir
canım kıyafetler 0-3 ay içinse yıka bence
ben de 30. haftada yıkayıp hazırlamıştım
hatta valizimi bile hazırlamıştım, iyi ki de hazırlamışım 34. haftada erken doğdu kuzucuğum
tedbirli olmakta fayda var canım
canım cok saol.. Evet 0 3 ay arasu ozaman ben bu hafta yıkayıp ütüleyim onları...oyyy bebişini seveyim senin
canım artık yolun sonuna az kalmış, fırsat buldukça dinlenmeye çalış
hamileliğin sonlarında gece uyuyamak nasıldır, doğuran bütün anneler bilir
canım kıyafetler 0-3 ay içinse yıka bence
ben de 30. haftada yıkayıp hazırlamıştım
hatta valizimi bile hazırlamıştım, iyi ki de hazırlamışım 34. haftada erken doğdu kuzucuğum
tedbirli olmakta fayda var canım
Aman efendim kimler gelmis, hos gelmismerhabalar.. artık bende bu topiğe yerleşsem iyi olucak.. yeni evliyim ve ev işleriyle ciddi anlamda başım belada.. hiç bi işi yetiştiremiyorum o kadar yavaşımki bi işten ötekine atlıyorum gün sonunda bakıyorumki görünen hiç bişi yok.. nasıl alışıcam ben bu işlere.. bide iş arıyorum bütün gün evdeyken yetiştiremiyorum bide çalışsam ne yaparım ben.. en azından sizden biraz şevk alır hızlanırım belki..
şimdik güne geç başladığımdan ötürü 1-0 başladım sayılır.. eşim gece vardiyasına gideceği için öğlene kadar onunla yattım o uyarmasa dahada yatıyordum eşim uyurken iş yapmayı sevmiyorum ses yapıp onu uyandırmaktan çekiniyorum ama bugün harbi harbi sızmış kalmışım resmen.. neyse kalktım ve kahvaltısını hazırladım mutfağı toparlarkene eşimi uğurladım mutfağı toparlamaya devam ettim bulaşıkları makinaya atıp çalıştırdım elektirik süpürgemi oturma odasına götürdüm ve şimdik başlıyorum süpürmeye... ardından silecek toz alacak sora banyoya bi göz atacağım.. kapının önünüde süpürmem gerek ama diğer işlerimden vakit kalacağına dair hiç umudum yok.. hızlanırmıyım acaba zamanla..
Valla ev temiz bugün yataktayım ben akşama doğru yemek yapcam
Ev işleri nasıl zor geliyor anlamadım bazılarına.oysa düzenli olunduktan sonra bir sorun yok diye düşünüyorum
Bizde de bana pis geliyor esim de neredeyse bal dok yala diyecek artik fark etsin diye belli noktalari birakiyorum bazen ama adami hic rahatsiz etmiyor benim yuregim kaldirmiyor temizliyorum yine, ah ah diyorum bunca yil temizlik anlaysimizin ttutmadigini fark edememisiz:)((Benim ev işleriyle başım çok dertte, ve işleri yapamayınca da çok mutsuz oluyorum. 2 yaşında bir kızım var. Çalışıyorum haftanın 5 günü ve bu yıl kpss ye hazirlanicam ne yapicam bilmiyorum,bir düzen oturtmam lazım ama nerden baslicam hiç bilmiyorum.özellikle çamaşır ve ütü ve yerleri silmek çÇok zor geliyor. Ev hep pis geliyor bana ya
Bu arada esimin 3 benim 2 aydir oturdugum evde gumuscun gumus ya da nem bocegi denen bas derdimiz var. Uzun sure koliler ambalajlar kaldi ve parkeler arasindaki bosluklarda yasiyorlardi arka odada kokunu kazidik derken pat diye mutfakta belirdiler ev sahibinin esyasi olan bizden onceki kiracinin da kullandigi kose takimina yuva yapmislar persembe gecesinden dun geceye kadar evden cikmadan annem ve esim hangisi yanimdaysa tam mesai kutu at, limon kokan şeylerle etrafi sil her eline aldigini ic dis kontrol et kafayi yedim aglama tutuyor artik bugun isten anneme geldimdogru esime de gelmiycem eve dedimmama hazirlariz onlara kacma diyor.
Borik asit ve karbonatla yem hazirlandigini okuduk internette kayinvalidem de borik asit ve patatesle gerci hama bocegine karsi yapmis zamaninda. Bir yandan cildiracak noktaya geldim bir yandan bocek de olsa canli sonucta olmesi oldurulmesi psikolojim bozuldu basina gelen var mi kizlar tam olarak ne zaman nasil kurtulacagiz posetten cikan her seyi cm cm evirip ceviriyorum koltuk ortulerini kaldirip bakiyorum ya yurudulerse diye
Canim yikayiver tabi ciksin aradan..C
canım cok saol.. Evet 0 3 ay arasu ozaman ben bu hafta yıkayıp ütüleyim onları...
Aynen tedbirli olmakta fayda var
maşallah canımgünaydın hamarat hanımlar
dün akşam işi çıkışı markete gittik daha sonra eve gidip yemek hazırladım
sofrayı topladım bulaşıkları elde yıkadım
lavaboyu ve tezgahı cifledim masayı sildim
makineye beyazları atmıştım onlar bitti serdim
kuruyan çamaşırlar vardı onları topladım ama henüz katlanmadı bu akşama inş. :)
ütü yaptım ama yerleştirmedim onlar da bu akşama
bu akşam için yapmayı planladıklarım şöyle:
yemeğim var, yemek - bulaşık faslından sonra tuvalet lavabo temizlenecek
oturma odası-koridor-yatak odası-mutfak süpürüp silinecek toz alınacak
beyaz eşyalar silinecek
çamaşır katlanacak, ütülenenler yerleşecek
vaktim kalırsa biraz daha ütü yapılacak (dün akşam fazla yapamadım başım ağrıyordu)
yarın tatilim sabah kahvaltı ve bulaşıktan sonra yemek yaparım salon ve çamaşır-ütü odamı süpürüp silerim, 3 tane balkonu yıkarım
banyoyu temizlerim ve duşumu alırım
daha sonra oğlumla belki gezmelere gideriz
doğumdan önce regl dönemim çok sıkıntı olurduBugun temzlige nietim vardi ama adet oldum vok fenayim bi kac gun sonra haftali temizligimi yapcam
maşallah canım
ben de ücretsiz izin kullanıyorum
öğretmenim, 2.dönem görev başı
evdeyken iş yapmak hiç bir şey değil, zevkle yapıyorum
göreve dönünce nasıl olacak strese giriyorum
bebek yokken sıkıntı olmuyordu, bebekle nasıl olacak çok dert ediyorum
sen yardımcı alıyor musun, alıyorsan ne sıklıkta?
ben şu anda ve doğum öncesinde ayda bir aldım
yeterli olur mu acaba?
ben evlendiğimden beri ayda bir genel temizlik için alıyorumcanım bende doğumdan sonra çalışmadım
oğlum 1,5 yaşına kadar evdeydim
şimdi 26 aylık benimle temizlik yapan bir kuzucum var
temizlik yapmak bazen zor olsa da (çünkü anne anne diye paçamdan ayrılmıyor)çoğu zaman kolay (ben yorgun değilsem eğer)
bugüne kadar hiç yardımcı almadım
sen halledersin benceben evlendiğimden beri ayda bir genel temizlik için alıyorum
sonra haftalık ve günlük rutinlerimi hallediyorum
belki de gereksiz yere stres yapıyorumdur
arkadaşlarımın arasında haftada bir alanlar var, sürekli ev hiç temiz durmuyor
şöyle böyle sürekli anlatıyorlar, galiba onlardan etkileniyorum
inşallah ben de senin gibi rahatça, bunalmadan başa çıkabilirim
sağol canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?