- 3 Ağustos 2015
- 191
- 348
- 103
- 41
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #24.521
Sagolasin canim
Aynen oyle benim bulantilarim 4 ay suruyo belki daha da fazla surer de artik dayanamayip hap kullaniyorum sonra kesiliyo
Slm kızlar nasılsınız görüşmeyeli. Bende sabah geldim köyden. Bi sürü iş beni bekliyor. Köyden gelenler dolaba. Bavul ev derken napıcam bilmiyorum
bugun yaptıklarımı yazayım
yatak odası dıp kose temızlendı
yatak odasındakı tum mobılyalar sılındı
kıyafetler duzenlendı
gardrop dıp kose temızlendı
yemek yapıldı
bulaşıklar makıneye dızıldı yıkandı
kılımler sılkelendı yarına hazırlık
yarında oturma odasını temızlıyım dıyorum
Ayyy hamarat hatunlar ne guzel iş başında beni bu okul tatili mafetti cocuklar evde durmak istemiyo hergün dışarı çıkıyoruz haliyle işler kalıyo ütü birikti fena yarın oturayım bir tarafının üstünede biraz iş yapayım bugun de buyuk bir havuza gittik işler hep kaldı inşallah yarın da bir iş çıkmaza temizlik yaparım,..
Gunaydin yesa resimleri gormek isterim ,benim de derzler kotu vaziyette. :) Derz kalemini nereden aldiniz?Çok geçmiş olsun azerinn, hayırlısıyla gelsin bebeğin:)
Kolay gelsin şimdiden halledersin sen ya boş ev, o kadar batmamıştır.
Ellerine sağlık valla bahar temizliğin şahane gidiyor...
Bugün senden ütü fotoğrafları bekliyoruz o zaman:)
Kızlar öncelikle günaydın...
Eski mesajlardan hatırlarsınız derz aralarıyla başım dertteydi, bayaa bi temizledim, dün akşamda derz kalemi aldım, onunla üzerinden geçtik, birazdan resim atarım sanki daha iyi oldu:)
Gunaydin yesa resimleri gormek isterim ,benim de derzler kotu vaziyette. :) Derz kalemini nereden aldiniz?
Gunaydin yesa resimleri gormek isterim ,benim de derzler kotu vaziyette. :) Derz kalemini nereden aldiniz?
CKbeautyandsheer Allah bağışlasın canım bebeğini. Bebekle bu işler daha zor olsa gerek:) Sen ona bak yeter bence evinde özellikle onun için temiz olsun yeter:)
CKbeautyandsheer Allah bağışlasın canım bebeğini. Bebekle bu işler daha zor olsa gerek:) Sen ona bak yeter bence evinde özellikle onun için temiz olsun yeter:)
Kızlar tezgah boşaltma çalışmalarım devam ediyor, öncesi sonrası paylaşsam olur mu acaba?
Öncesi
Eki Görüntüle 1600672
sonrası
Eki Görüntüle 1600673
valla ben de ona dikkat etmeye çalışıyorum. Özellikle ayaklanmaya başlayınca daha da özen göstermeye çalışıcam.
mutfağın çok iyi görünüyor.
Ellerine sağlık canım bu tezgah kalabalgini bende hiç sevmiyorum elimden geldigimce boşaltmaya çalışıyorum
Teşekkür ederim canım:) Aynen öyle yürümeye başlayınca bol bol süpürge yaparsın artık:)
Aynen canım ya kendi evimde neyse de kayınvalidemin evine falan gidince de kadının tezgahını boşaltmaya çalışıyorum:) Sağolsun bir şey demiyor ama :)
Abartılacak kadar birşey görmedim ben ama her yer tertemizwifi bağlanıyo cnm başka sayfalar açılıyo kk yok anlamadım
kız her yerciğini traş mı edelim adamcağızların?
ne yapıonuz vişnelerden
sonra traş olan kıllar uzarken çok rahatsız ediyomuş batıyomuş, zor yatıyorlarmış göğüs üstüne diye duymuştum ben rahat edebildiniz mi cnm?
:) kalabalık bi tezgah benim üstüme üstüme geliyormuş gibi oluyor rahat is yapamiyorum hem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?