- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #26.501
Aynen öyle canım su içmeye bile gidemiyorum :)Allah yardımcın olsun canım. çok zor. evlenmeden önceki evimiz sobalıydı. Sobanın yanmadığı odaya su içmeye bile gidemiyorsun ki bir de bebeğin var. Gerçekten rahat edeceğin bir eve geçmeni gönülden diliyorum.
Bu arada bugün sadece çamaşırları katladım. mutfağı topladım.Akşama da Kv'ler geliyormuş.Artık camlar ne zaman silinir bilmiyorum.
Ben gelirim bak biri hazırlasın da ben yeyim diye dört gözle bekliyorum ama kimsenin hazırladığı yokIyi akşamlar hanımlar.bu hafta cumadan beri misafirliklerle geçiyor kâh biz gidiyoruz kâh onlar geliyo hiç boş günümüz olmadı.perşembe de yatılı misafirim olucak (görümcem gelecek) ev toplu devamlı misafirin gelmesi sebebiyle .yarında ben kahvaltıya gidicem .ara ara telefondan girip yaptıklarınızı okuyorum gözden kaçırdıklarımda oluyor kusuruma bakmayın.hazır mutfaktan hiç çıkmıyorken bi çay içmeye de sizleri beklerim hanımlar bu aralar çok ikram hazırladım da
Ben gelirim bak biri hazırlasın da ben yeyim diye dört gözle bekliyorum ama kimsenin hazırladığı yok
Çok sağol canımAh canım birde iki canlısın sen yakın olsan beklerim İnan ki.
Y.mahalle tarafta oturuyorum sen ne taraftasin ?neredesin sen?
Bugün çok kızgınım kendime. İnternete daldım. Ocaktaki yaprak sarması yandı. Yarısını kurtardım. Tüm hevesim kaçtı.
eryamanY.mahalle tarafta oturuyorum sen ne taraftasin ?
Yaaaa yaprak sarma micanim cekti bak
Neyse yarisini kurtardiysan ona sükür yine
Çocuklu evde zor evet belki büyüyünce tekrar kullanırsın :)Malesef evet canım :)
bende sobayı eskiyi anımsattığı için seviyordum ama kullandıkça sevmemeye başladım.inşallah en kısa zamanda kaloriferli bi eve geçerim.
çok zor canım .
3. Kata kömür odun çıkarmak.külünü indirmek falan.9 aylık da bebeğim var iyice zor oluyo iş .başka o daya iş yapmaya gidemiyosun soba ilgisini çekiyo gidiyo ,
sabah kalkıyosun yarım saat çocuğunun altını temizle karnını doyur uğraşıyosun ya soba da öyle :) külünü temizle içini doldur falan tam bi işkence :)
daha boru temizliğini falan anlatmıyorum :)
Dimi canım o kadar uğraş evi temiz tut 2 gün salınca ev harabeye dönsün.synı benimde öyle oluyor nefes almadan evin işi bitsin yarına iş kalmasın diye uğraş azıcık iş yapma hızını kesince bütün önceden yaptıklarımızın esamesi okunmasın.ev işi temizlik çokkkk nankör çokkkkm lazım. ev temizdi güya o kadar temizlik yaptım geçen hafta ama arkasını getirmeyince yine eski halini aldı. dağınıklık hak getire....
Ooo uzakmisizeryaman
Yikanan herseyi mi ütülüyosun canm sn ? Cünkü o kadar ütü hayra alamet değil yanikinekızlar rapor yazamıyorum kaç gündür. çünkü iş yapamıyorum. sürekli yatıp yuvarlanasım var. doğru dürüst yemek bile yapmadım kaç gündür. dünya kadar ütüm birikmişti. dün gece 40 parça yaptım bu gece 50 parça daha da yarına 23 parça kaldı. sayıyorum valla tek tek aylaklık başa bela
bekar evlerine taş çıkartan mutfağımdaki bulaşıkları topladım bugün işten gelince ve yemek yaptım. yıkanan bulaşıkları yerleştirip akşam yemeğinden çıkanları makineye dizdim. bir de ütü yaptım o kadarama artık toparlanmam lazım. ev temizdi güya o kadar temizlik yaptım geçen hafta ama arkasını getirmeyince yine eski halini aldı. dağınıklık hak getire....
Evet ya bu ev isleri niye bu kadar nankör acaba 1 gün yapma hemen eski haline dönüyo evDimi canım o kadar uğraş evi temiz tut 2 gün salınca ev harabeye dönsün.synı benimde öyle oluyor nefes almadan evin işi bitsin yarına iş kalmasın diye uğraş azıcık iş yapma hızını kesince bütün önceden yaptıklarımızın esamesi okunmasın.ev işi temizlik çokkkk nankör çokkkk
Yikanan herseyi mi ütülüyosun canm sn ? Cünkü o kadar ütü hayra alamet değil yanikine
Her yıkanan şeyi ütüler misiniz??
Gerek yok o kadar yaaSon 1 yıldır takıntı oldu çorap ve temizlik bezleri hariç aklınıza gelebilecek her şeyi ütülüyorum. Utulenmeyen kazaklara da utunun buharıni tutup öyle katliyorumevi pislik götürse bile her şey utulenecek illa yapmazsam aileme değer vermiyor gibi hissediyorum. Manyak oldum iyice :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?