- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #13.781
gunaydin ask bocegim nerelerdesin
az kalmis hayirli dogumlar o zaman sanabizimle kalıyorlar
6 aylık canım
Yeni uyandım. Azim
Dünde kociş evdeydi o yuzden giremedim sen nasılsın
önemli deği azerinn cim bu arada googleden başka şeyler bakıyorumda kusurra bakma sadece cevap yazdım ben 29 canım sen kaç yaşındasın
nerde yaşıyorsun peki
az kalmis hayirli dogumlar o zaman sanabu arada yasin kac?ne cok soru sordum yahu
anladimdi zati
ee neler yapiyosun ne zaman basliyosun bahar temizligine
dogru dusunmusun askitom gelince yaparsinCanım biran önce başlamak istiyorum ama haftaya anneye gidicem 3 gün kalıcam orda temizlikte yardım edicem anneme şimdi başlasam yarım kalıcak o yuzden dönüşte yapmayı düşünüyorum her gün bi oda yaparım allahn izniyle bitiririrm
Sen başkadınmı
istanbulda canım
ezerin canım benim çıkmam lazım günlerdir doktordu aşıydı sahbete gitmedim sohbete gitmem lazım buralar bile insanın maneviyat ına zarar veriyor sık girmiyorum zaten ama nefsime yenik düşüp girdiği olyor işte
dogru dusunmusun askitom gelince yaparsin
evet canim basladim ufaktanyatak odasini yapiyorum
canım dini inancın nederecede bilmiyorum ama benim sohbet derken kastettiğim şey dini konuların anlatıldığı bir ortam
kadınlar günü falan değil yani
İyi yapmışsın azim benim gözümdede büyüyyen yatak odasıyla mutfak çok el oyalıyo
ay kusura bakma canim
dimi en zoru onlar ivir zivir cok oluyo oralarda
İwet malesef havalar da iyice ısındı temizliği bitirsekte rahatlasak azim siz tatile gitmiyonuzmu
daha degildu bakalim iyice gunes kafamizi deshsin azerin bidi bidi konushsun sonra
siz ne zaman gidiyosunuz kuzu:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?