- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.330
- 798
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #14.861
kizlar ben geldim
sabah ben aptal gibi topik topik dolasirken kuzum demir para yutmuskosa kosa geldi bi baktim nefes alamiyor sirtindan falan vurdum basasagi tuttum kusturdum falan ama cikaramadim hemen hastaneye gittik doktor burda yapamayiz deyince hemen apar topar Bakuye gittik orda narkozla cikardilar nefes borusundan
kuzum kac kez kustuhep benim ihmalim yuzunden Allahtan cok derine gitmemis neyse simdi iyi daha yarim saat once geldik
tesekkur ederim askitomAzim çok geçmiş olsun canım verilmiş sadakan varmış walla daha kötüsüde olabilirdi yine şükretmek lazım kendinide suçlama olurmu sen istermiydin hiç böyle işey olmasını olacagı varmış ama dikkat et bundan sonra çocuk bu ne oldugunu anlamamış atmış agzına işte
iyi cok sukur canim cok tesekkur ederimgeçmiş olsun azerin çook üzüldüm durumu iyimi şimdi kızının
hosgeldin canim aramizakaç zamandır okuyorum sizleri bazen arada sırada yazdıgımda oldu ama yok ben aranıza daimi katılıp her daim yazıp paylaşmak istiyorum
okudukça şevklenip temizlik yapasım geliyor yaptıkça daha çok yapasım geliyor ama bazende bir seriyorum taaa sabahın bulaşığını akşam koyuyorum makineye
farkinda tabi estos dun oyle kusunca ilk aklima para gelmedineler olduğunun farkında mı peki azerin :26:
Çok geçmiş olsun canımRabbim bir daha yaşatmasın
Haklısın canımcok tesekkur ederim canim
cok korktum simdi gozumun onunden ayirmam artik:26:
Haklısın canımAma çocuk işte nerde ne yapacağı belli olmuyor Oda korkmuştur yavrum
Allah korusun bir daha inşaallahhem de nasil korktu rontgene zar zor soktuk gidelim diye agliyordu
Allah korusun bir daha inşaallah
kaç zamandır okuyorum sizleri bazen arada sırada yazdıgımda oldu ama yok ben aranıza daimi katılıp her daim yazıp paylaşmak istiyorum
okudukça şevklenip temizlik yapasım geliyor yaptıkça daha çok yapasım geliyor ama bazende bir seriyorum taaa sabahın bulaşığını akşam koyuyorum makineye
yabanci ne demek buraya giren her kes bizden biri oluyor hemen
gel canım bekleriz azerin sağolsun hiç yabancılık çektirmiyor
[COLOR=""]benim bugün çok bir işim yok
ama yinede bişiyler yaparım elbet[/COLOR]
e bu tempoya can mi dayanir canim yorulursun tabi
eflos senin kucuk kuzuya kim bakiyor sen isteyken:26::26:
yabanci ne demek buraya giren her kes bizden biri oluyor hemen
herufu sutladin mi kuzu
ay ne diyosun cok fenaAzerin bu gun gordum mesajini kucuk kizi eskiden komsum olan , simdi de evime cok yakin olan eski komsum bakiyor .yarim gunluk ve tam gunluk yarifelerimiz var tum gun 30 yarim gun 15 tl .ise gidecegim gun aksamdan haber veriyorum sabah kapiua gelip aiyor aksamda ev
e gecince ariyorum getiriyor.simdiye kadar duzenli calismadigim icin yemesine icmesine de karismiyordum evde ne pisirirse ondan yediriyordu bayagi da iyi uediriyordu, anlayacaginiz simdiye kadar cok memnundum.ama dun erken geldim ve nen alayim cocugu diye bakicinin evine gittim kizim uyiyor olabilir diye zile basmadim once tokmagi caldim bir kackez acmayinca zile bastim yine yok .tlf ettim alt komsudaymis kizi uyutup evde birakip komsuya inmis sizce ne yapmaliyim bana fikir verin kizlar kafam cok karisik
seni burda gorunce anladiydim zatişıtlamaz olurmuyum canım sabahın köründe hemde
hep beraber insallahdaha nice yıllara
ay ne diyosun cok fena
baska birini bulma ihtimaliniz yok mu:26:ne dedin peki kadina eflos:26:
seni burda gorunce anladiydim zati
hep beraber insallahtemiz mss gibi huzurlu bulasiksiz,kirlisiz,tozsuz nice senelere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?