En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010

Çok geçmiş olsun canımRabbim bir daha yaşatmasın

tesekkur ederim askitom
evet valla verilecek sadakamiz varmis yarin kurban kesicez durumu olmayan insanlara vericez hepsini
kendimi guclu tuttum ama odum koptu yemin ederim :26:doktor iyi ki erken getirmishsiniz dedi uyutup 5 dakikada agzindan aldilar
geçmiş olsun azerin çook üzüldüm durumu iyimi şimdi kızının
iyi cok sukur canim cok tesekkur ederim
Allah kimseye gostermesin resmen rontgende parayi gordum
hosgeldin canim aramizacalisiyormusun:26:bebek var mi:26:
neler olduğunun farkında mı peki azerin :26:
farkinda tabi estos dun oyle kusunca ilk aklima para gelmedi
sonra bi kosu odaya kosup bakinca paralari gordum bi baktim biri eksiksoruyorum kizim bunu mu yuttun "gelme hayir hayir "
diyo
banyodan hic cikmadi habire kustu
yolda da hastanede de hic aglamadi hic konusmadi
sonra doktor igneyi vurdu aldi goturdu o zaman agladi
5 dakika sonra getirdi zaten uyuyodu kuzum
bu da bana cocuklarim uzerinden verilen 2.ders oldu estos

gel canım bekleriz azerin sağolsun hiç yabancılık çektirmiyor

Bu arada dun topigimizin 1 yili bitti nice senelere hep beraber insallah:87::87::87::118::118::118::118:
iste pastamiz e bize de boyle pasta yakisirdi ancak

Son düzenleme:

e bu tempoya can mi dayanir canim yorulursun tabi

eflos senin kucuk kuzuya kim bakiyor sen isteyken:26::26:

Azerin bu gun gordum mesajini kucuk kizi eskiden komsum olan , simdi de evime cok yakin olan eski komsum bakiyor .yarim gunluk ve tam gunluk yarifelerimiz var tum gun 30 yarim gun 15 tl .ise gidecegim gun aksamdan haber veriyorum sabah kapiua gelip aiyor aksamda ev
e gecince ariyorum getiriyor.simdiye kadar duzenli calismadigim icin yemesine icmesine de karismiyordum evde ne pisirirse ondan yediriyordu bayagi da iyi uediriyordu, anlayacaginiz simdiye kadar cok memnundum.ama dun erken geldim ve nen alayim cocugu diye bakicinin evine gittim kizim uyiyor olabilir diye zile basmadim once tokmagi caldim bir kackez acmayinca zile bastim yine yok .tlf ettim alt komsudaymis kizi uyutup evde birakip komsuya inmis sizce ne yapmaliyim bana fikir verin kizlar kafam cok karisik

ay ne diyosun cok fena
baska birini bulma ihtimaliniz yok mu:26:ne dedin peki kadina eflos:26:
şıtlamaz olurmuyum canım sabahın köründe hemde
seni burda gorunce anladiydim zati
daha nice yıllara
hep beraber insallahtemiz mss gibi huzurlu bulasiksiz,kirlisiz,tozsuz nice senelere

ay ne diyosun cok fena
baska birini bulma ihtimaliniz yok mu:26:ne dedin peki kadina eflos:26:

seni burda gorunce anladiydim zati

hep beraber insallahtemiz mss gibi huzurlu bulasiksiz,kirlisiz,tozsuz nice senelere

son dediklerin inşallah olmaz ama onlar olmadan biz neyin raporunu vericez

merhaba... azi panelde gördüm. ama okumadım tam olarak.. sadece bir şey olduğunu okudum. geçmiş olsun hayırdır?

birşey sorcaktım eşim sağolsun krem halımın üstüne çayı devirdi de ne kadar sildiysem gitmedi ya aspirinle sildim sıcak su döktüm sildim ama kuruyunca sapsarı kaldı ne yapmam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…