- 11 Nisan 2011
- 2.677
- 51
- 163
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #14.881
Bu arada dun topigimizin 1 yili bitti nice senelere hep beraber insallah:87::87::87::118::118::118::118:
iste pastamiz e bize de boyle pasta yakisirdi ancak
onlar olmazsa bizde bol bol geyik yaparizson dediklerin inşallah olmaz ama onlar olmadan biz neyin raporunu vericez
merhaba... azi panelde gördüm. ama okumadım tam olarak.. sadece bir şey olduğunu okudum. geçmiş olsun hayırdır?
Vayyy 1 yılımız. Doldu demek daha nice seneler geçirmek dileğiyleazim iyiki bu topiği açmışsın iyiki varsın canım
birşey sorcaktım eşim sağolsun krem halımın üstüne çayı devirdi de ne kadar sildiysem gitmedi ya aspirinle sildim sıcak su döktüm sildim ama kuruyunca sapsarı kaldı ne yapmam lazım
hosgeldin elab
topu ask1 e birakiyorum ben cevap onda
iyi ki sizler varsiniz canimsenle de 1 yilimiz bitti askitom topigimin ilk hatunlarindansin
İwet aziii kıymetimizi bil
Şaka bi yana daha nice 11. Yıllara inşallah tabi rabbim ömür verirse
hoşbuldum azerinn
bekliyorum sabırsızlıkla
biliyorum bebeeem bilmiyom mu sence
hadi su elabin sorusunu yanitla agac oldu kiz
zaerin dünki olay için çok geçmiş olsun canım
kuzucuğun canı çok yanmamıştır inşallah
ama bunun nette olmanla ilgisi yokki sen mutfaktaykende olabilirdi temizlik yaparkende tuvaletteykende heryerde olabilirdi
iyiki sonuçları kötü olmamış o koku yetmiştir sana zten........
Yettim gari
Hoşgeldin canım şimdi ben halıya yada koltuga çay döküldüğünde direk ya kolonya yada. Bulaşık makina parlatıcısı döküyorum leke kalmasını engelliyo bide halıları koltukları. Sildiğimizde kullandıgımız bi karışım var aspirin, beyaz sabun ve kir çöz bunuda tavsiye ederim kiri söküp atıyo. İkisinide denemelisin inş sonuç alırsın
hoşbuldum canım kolonya ve parlatıcı sabun kir çöz hepsini deneyeyim bakalım inş geçer daha yeni yıkamadan gelmişti birde yaaspirinle sildim ilk anda gitti sandım ama kuruyunca baktım ki herşey yerinde teşekkür ederim bu arada
hoşbuldum canım kolonya ve parlatıcı sabun kir çöz hepsini deneyeyim bakalım inş geçer daha yeni yıkamadan gelmişti birde yaaspirinle sildim ilk anda gitti sandım ama kuruyunca baktım ki herşey yerinde teşekkür ederim bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?